Sari la conținut

TOP: 0756658665 milf

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

buna baieti,astazi ma gasiti pana la orele 22,iar maine de la 10-22h

va astept cu drag :boob

• Oras:craiova
Postat

da lucrez joi de la 10-22h,daca se modifica ceva ..voi anunta

. Pauza de masa?😇
Postat

dragii mei,azi ma gasiti pana la orele 23,iar maine (sambata)lucrez de la 10-23h,duminica doar cu programari facute in anticip ,cu disponibilitate pana la 16.

va pupacesc pe toti ,piersicuta mea dornica va asteapta :boob  :yummy  :ellao

Postat

dragii mei,azi ma gasiti pana la orele 23,iar maine (sambata)lucrez de la 10-23h,duminica doar cu programari facute in anticip ,cu disponibilitate pana la 16.

va pupacesc pe toti ,piersicuta mea dornica va asteapta :boob  :yummy  :ellao

si azi Luni nu? De Rusalii?

Postat

Buna dragii mei,imi cer scuze pt faptul ca nu am putut sa va scriu ,sa va raspund si nici macar sa anunt absenta mea.Imi este tare dor de voi...imi lipsiti cu totii.Insa ma confrunt cu o problema de sanatate a fiului meu,care cred ca ma va mai tine departe de Craiova inca o saptamana.Daca totul Va fi bine ne vom vedea curand.Va pup cu mare drag

Postat

dragii mei....in sfarsit sunt in oras si LUCREZ!Azi sunt pana la 1o

va astept cu drag!

Postat

dragii mei....in sfarsit sunt in oras si LUCREZ!Azi sunt pana la 1o

va astept cu drag!

programul meu pt maine(marti)va fi de la 10-22h.dupa aceasta ora doar cu programari facute ,in anticip si in special pt membrii nimfmane.Va pup si va urez o seara cat mai placuta!

si ca o veste buna cred ca v0i sta in oras pana duminica :ellao deci o saptamana de seeexxx nebun :rockettes-1

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

programul meu pt maine(marti)va fi de la 10-22h.dupa aceasta ora doar cu programari facute ,in anticip si in special pt membrii nimfmane.Va pup si va urez o seara cat mai placuta!

si ca o veste buna cred ca v0i sta in oras pana duminica :ellao deci o saptamana de seeexxx nebun :rockettes-1

Ce au mai special membrii nimfomane. com ? Cei care nu sunt membrii au acces gratis ?

Ma mira afirmatia ta, mai ales ca este aproape imposibil, datorita prestatiilor tale aproape impecabile sa primesti recenzie negativa si asta sa fie prioritatea lor

• Oras:graveyard
  • Oras:graveyard
Postat

Ce au mai special membrii nimfomane. com ? Cei care nu sunt membrii au acces gratis ?

Ma mira afirmatia ta, mai ales ca este aproape imposibil, datorita prestatiilor tale aproape impecabile sa primesti recenzie negativa si asta sa fie prioritatea lor

Mai sunt si clienti care citesc ziarul si care habar nu au despre forum ... deci in fata acestora au intaietate cei de pe forum 

Postat

buna @juniior ,chiar immi face mare placere sa te salut!

Imi pare rau ca fac discriminari....sa stii ca am anunt si in gds(tiparit si on line) pt tot poporul dar majoritatea clientilor mei fideli sunt de pe nimfomane si trebuie respectati si au prioritate doar pt programarile dupa ora 22,pt ca sunt....mai seriosi in primul rand in ceea ce priveste respectarea programarilor,dar si din alte puncte de vedere.

Iar de recenzii false nu ma tem...cei care m.au vizitat mi.au lasat recenzii favorabile...intr.adevar s.au gasit cativa ametiti care insa nu ma cunosteau si si.au dat si ei cu parerea fara sa ma cunoasta,dar s.a dovedit ca acestia din urma nu faceau cinste forumului si....si.au pimit banul meritat...va pup

Postat

buna baieti  :hug1 programul meu pentru maine(sambata)de la 10-22h,iar dumiinica voi fi de gasit pana la ora 18....va pup :girly

• Oras:olt
  • Oras:olt
Postat

buna baieti  :hug1 programul meu pentru maine(sambata)de la 10-22h,iar dumiinica voi fi de gasit pana la ora 18....va pup :girly

buna o programare pentru miercuri 1,07 dupa ora 23?

• Membru Premium
Postat

buna o programare pentru miercuri 1,07 dupa ora 23?

Sigur ca se poate. Lasă aici datele personale și te anunță ea când e torul rezolvat. Nu are rost sa o suni sa stabiliți. De ce sa consumi minutele aiurea !!! :))

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Buna...pt cei care doresc o programare ar fi de preferat sa sune si sa stabilim telefonic intalnirea pt ca pe site nu sunt online tot timpul

Poze noi voi face cat de curand momentan nu sunt activa dar luni voi avea program normal adica de la 10 la 22 pup p

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...