madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 26, 2015 O poza pt voi... 😗 1
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Octombrie 26, 2015 asata da felina Nu te potoleşti?
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 29, 2015 Buna dragii mei pt cei interesati eu si colega mea yvette prestam si impreuna la pretul de 200ron finalizarea totul fara graba si cu multa pasiuneO poza cu noi...ce ziceti?
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 29, 2015 Va asteptam💘 3
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 29, 2015 Foto facuta azi 3
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 29, 2015 💜👄 1
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 29, 2015 💘 5
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 30, 2015 Poze facute azi 1
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 30, 2015 😗 1
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 30, 2015 Azi ma puteti gasi pana la 23h 1
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 30, 2015 Pupiciii 2
sexy_man 2015 Reputație: 17 Postat Octombrie 30, 2015 Postat Octombrie 30, 2015 Arăți super Flory te pup
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 30, 2015 Arăți super Flory te pupmultumesc frumos te pup
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 30, 2015 Kiss.. 2
neinitiat Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Octombrie 30, 2015 Azi pana la ce ora lucrezi?
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 30, 2015 Am scris mai sus...pana la 23
breoss Reputație: 247 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Gata a luat atitudine pisicutul:)) 1
breoss Reputație: 247 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 A zburat obsedatul:)
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 30, 2015 A zburat obsedatul:)s.a facut curatenie 2
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 30, 2015 s.a facut curateniemultumesc d.le administrator 1
scracy Reputație: -58 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Postat Octombrie 31, 2015 revenind la recenzii, o scurta vizita in compania doamnei flori destul de recent, mai ales dupa noile imbunatatiri aduse de noile kg lipsa (nu c-ar fi fost nevoie din punctul meu de vedere, dar sunt binevenite), se constata urmatoarele : Serviciile raman la acelasi nivel, primirea clientilor de asemenea, baia disponibila si utilizabila din toate punctele de vedere, igiena si aspect ireprosabil. Am avut ocazia sa o cunosc si pe Yvette, ii confirm influentele (nu rrome) din alte origini (trebuie sa fii tampit sa nu faci diferenta). Serviciile aceleasi dintotdeauna, ON, NP +fantezii daca e cazul. Cat priveste actiunea, acelasi oral bun ca de obicei, cu atentie deosebita la zonele adiacente, nu are nevoie de indrumari, se vede experienta din domeniu si stie cand sa schimbe ritmul si zona. Fara sa ne lungim prea mult, finalizarea a fost NP, igienizat, stat de vorba cateva minute bune, m-a pus la curent cu ultimele stiri si cam atat.Notele, sunt mai putin relevante, nu sunt la prima vizita si nici la ultima. PS: terminati cu intrebarile tampite si comentariile inutile la adresa tuturor subiectelor de discutie dupa forum, suntem cu totii oameni si avem si altele de care sa ne ingrijim in afara forumului. PSS: Curand sper sa o vizitez si pe domnisoara Yvette. Va salut ! 1 7
madame_32 Reputație: 3661 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 31, 2015 revenind la recenzii, o scurta vizita in compania doamnei flori destul de recent, mai ales dupa noile imbunatatiri aduse de noile kg lipsa (nu c-ar fi fost nevoie din punctul meu de vedere, dar sunt binevenite), se constata urmatoarele : Serviciile raman la acelasi nivel, primirea clientilor de asemenea, baia disponibila si utilizabila din toate punctele de vedere, igiena si aspect ireprosabil. Am avut ocazia sa o cunosc si pe Yvette, ii confirm influentele (nu rrome) din alte origini (trebuie sa fii tampit sa nu faci diferenta). Serviciile aceleasi dintotdeauna, ON, NP +fantezii daca e cazul. Cat priveste actiunea, acelasi oral bun ca de obicei, cu atentie deosebita la zonele adiacente, nu are nevoie de indrumari, se vede experienta din domeniu si stie cand sa schimbe ritmul si zona. Fara sa ne lungim prea mult, finalizarea a fost NP, igienizat, stat de vorba cateva minute bune, m-a pus la curent cu ultimele stiri si cam atat.Notele, sunt mai putin relevante, nu sunt la prima vizita si nici la ultima. PS: terminati cu intrebarile tampite si comentariile inutile la adresa tuturor subiectelor de discutie dupa forum, suntem cu totii oameni si avem si altele de care sa ne ingrijim in afara forumului. PSS: Curand sper sa o vizitez si pe domnisoara Yvette. Va salut ! multumesc frumos
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Noiembrie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Postat Noiembrie 2, 2015 revenind la recenzii, o scurta vizita in compania doamnei flori destul de recent, mai ales dupa noile imbunatatiri aduse de noile kg lipsa (nu c-ar fi fost nevoie din punctul meu de vedere, dar sunt binevenite), se constata urmatoarele : Serviciile raman la acelasi nivel, primirea clientilor de asemenea, baia disponibila si utilizabila din toate punctele de vedere, igiena si aspect ireprosabil. Am avut ocazia sa o cunosc si pe Yvette, ii confirm influentele (nu rrome) din alte origini (trebuie sa fii tampit sa nu faci diferenta). Serviciile aceleasi dintotdeauna, ON, NP +fantezii daca e cazul. Cat priveste actiunea, acelasi oral bun ca de obicei, cu atentie deosebita la zonele adiacente, nu are nevoie de indrumari, se vede experienta din domeniu si stie cand sa schimbe ritmul si zona. Fara sa ne lungim prea mult, finalizarea a fost NP, igienizat, stat de vorba cateva minute bune, m-a pus la curent cu ultimele stiri si cam atat.Notele, sunt mai putin relevante, nu sunt la prima vizita si nici la ultima. PS: terminati cu intrebarile tampite si comentariile inutile la adresa tuturor subiectelor de discutie dupa forum, suntem cu totii oameni si avem si altele de care sa ne ingrijim in afara forumului. PSS: Curand sper sa o vizitez si pe domnisoara Yvette. Va salut ! Te astept ... !
madame_32 Reputație: 3661 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 10, 2015 Buna dragii mei maine ma gasiti de la 10 la 23h...va pup 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum