madame_32 Reputație: 3661 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 22, 2016 nu fac sex anal☺
steaua921 Reputație: 7 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 26, 2016 Program pentru zilele urmatoare?
madame_32 Reputație: 3661 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 30, 2016 buna programul meu pt vineri si sambata va fi de la 10h-23hduminica de la 10.30h-20h☺
gigi balamuc Reputație: 10 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Corbeanca Oras:Corbeanca Postat Iulie 2, 2016 O doamna superba
madame_32 Reputație: 3661 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 5, 2016 maine ma gasiti de la 10h-22h
scracy Reputație: -58 Postat Iulie 8, 2016 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Postat Iulie 8, 2016 scurta vizita de curand, locatia la mcdonalds, mai nou cu aer conditionat pentru pretentiosi.Am ramas pentru combinat, actiunea a durat circa 30 de minute am achitat 150. Oralul neprotejat foarte bine executat cu zone adiacente si implicare, normalul am schimbat doar 2 pozitii si am finalizat in prez.Note : atitudine 10, mereu a fost de 10 si mereu am avut ce discuta pe langa cele de serviciuOral : categoric10, desi nu face finalizare Normal : merita 10, m-am simtit violat la un momentdat Locatia acum ca are si aer conditionat nu cred ca mai avem de sa-i reprosam.Eu revin cu siguranta ori de cate ori am ocazia, cel putin pentru servicii si amosfera + ca sunt cateva kg lipsa vizibil. 3 7
madame_32 Reputație: 3661 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 13, 2016 maine pot fi gasita in intervalul orar 10-21noapte buna
roodyak Reputație: 1 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Ce program ai marti ca as vrea sa vin la tine
madame_32 Reputație: 3661 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 25, 2016 Programul meu pt maine este de la 10-22 dupa aceasta ora doar cu programare facuta in prealabilO saptamana plina de realizari!
madame_32 Reputație: 3661 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 28, 2016 😉 2
gogu0909 Reputație: 170 Postat Iulie 31, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 31, 2016 Cred ca mai trebuie sa inveti sa lucrezi in photoshop ca ai cam strambat usa aia cand ai incercat sa iti faci picioarele mai mici:)))) 1
madame_32 Reputație: 3661 Postat August 1, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 1, 2016 Ca sa vezi ce ai observat tu....dar si eu ca ai 2 postari una pt mn si alta neregulamentara care suna mai mult a reclama pe pt Andreea.Ai face bn sa ii lasi pe cei care ma cunosc sa isi dea cu parerea
tiparul Reputație: 111 Postat August 1, 2016 Oras:. Oras:. Postat August 1, 2016 haha bravo colegu, e cam ondulata usa aia.si ce pula mea, doar cei care o cunosc pot sa comenteze sau cum?!? noi ceilalti nu putem sa comentam despre nesimtitele care pun (si) poze furate pe site-urile de anunturi. si nici despre nesimtitele care pun poze photoshopate prost.
madame_32 Reputație: 3661 Postat August 1, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 1, 2016 haha bravo colegu, e cam ondulata usa aia.si ce pula mea, doar cei care o cunosc pot sa comenteze sau cum?!? noi ceilalti nu putem sa comentam despre nesimtitele care pun (si) poze furate pe site-urile de anunturi. si nici despre nesimtitele care pun poze photoshopate prost.iar te bagi in seama amice ...Iti recomand ca pe viitor sa vorbesti cu ce pl ta cu persoanele din anturajul tau si sa faci nesimtite persoanele care iti permit pt ca eu una nu iti permit.Cand iti vei permite luxul sa ma cunosti atunci poti comenta la adresa mea.Eu nu dau socoteala persoanelor care stau pe site sa isi clateasca ochiul si sa si.o frece (in cazul care au si ce),ci doar membrilor care contribuie real .Poi cine puii mei esti tu ma sa iti dai asa cu parerea la adresa mea?Cine dracu te crezi?NO-NAME!!!!PS.pt ceilalti membrii.....Scz ca reactionez asa dar e a nu stiu cata oara cand acest individ ma musca de partea dorsala
tiparul Reputație: 111 Postat August 1, 2016 Oras:. Oras:. Postat August 1, 2016 iar te bagi in seama amice ...Iti recomand ca pe viitor sa vorbesti cu ce pl ta cu persoanele din anturajul tau si sa faci nesimtite persoanele care iti permit pt ca eu una nu iti permit.Cand iti vei permite luxul sa ma cunosti atunci poti comenta la adresa mea.Eu nu dau socoteala persoanelor care stau pe site sa isi clateasca ochiul si sa si.o frece (in cazul care au si ce),ci doar membrilor care contribuie real .Poi cine puii mei esti tu ma sa iti dai asa cu parerea la adresa mea?Cine dracu te crezi?NO-NAME!!!!PS.pt ceilalti membrii.....Scz ca reactionez asa dar e a nu stiu cata oara cand acest individ ma musca de partea dorsala te-ai simtit tu? dupa mintea si ideile tale, avand in vedere ca nu ma cunosti, nu prea ar trebui sa iti dai cu parerea. poti sa o iei (parerea) si sa ti-o introduci undeva, unde introduci tu chestii de obicei.
madame_32 Reputație: 3661 Postat August 1, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 1, 2016 te-ai simtit tu? dupa mintea si ideile tale, avand in vedere ca nu ma cunosti, nu prea ar trebui sa iti dai cu parerea. poti sa o iei (parerea) si sa ti-o introduci undeva, unde introduci tu chestii de obicei.tu ai intrat pe topicul meu si ti.ai dat cu parerea iar eu ti.am raspuns .Sau nu aveam dreptul la replica?Si iti recomand sa vorbesti cuviincios pt ca am treburi mai importante decat sa ma cert cu tine.
bestgame Reputație: 25 Postat August 7, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 7, 2016 I-am facut si eu o vizita doamnei Flory si pot sa spun ca am fost multumit. Sta intr-un bl pe calea Buc, in zona Mc.Donalds. Apartament spatios, cu 3 camere din ce imi aduc aminte. Am facut cunostiinta si m-a invitat in una din camere, Actiunea a fost ok, am schimbat 2 poziti, ea peste si pe la spate. Am terminat totusi cam greu, dar nu m-a grabit si-a dat silinta sa nu ma lase neterminat. La plecare am vazut-o in una din camere si pe colega ei, tot blonda, butona un telefon prin pat. Arata destul de bine, data viitoare as dori sa o incerc.Aspect: 7 - este mai plinuta, dar are un fund pe placul meu Locatie 9 - locatie in zona buna, apartament curat, si usor de gasitIgiena 9 - nu am simtit nimic suspect. inainte de actiune s-a dus sa faca dus.Atitudine 8 - nu m-a grabit, doar ca nu ii dau 10 pentru ca m-a facut sa astept la telefon si prin fata blocului vreo 5 minute 3
madame_32 Reputație: 3661 Postat August 10, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 10, 2016 Multumesc,te mai astept!
dandanisor4 Reputație: 0 Postat August 12, 2016 Postat August 12, 2016 A incepit si Flory sa se jigodeasca. Spune un pret pentru oral, apoi cand ajungi la ea..spune ca pretu de la telefon e pentru oral protejat si sa mai dai in plus pentru neprotejat
neymar44 Reputație: 265 Postat August 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2016 A incepit si Flory sa se jigodeasca. Spune un pret pentru oral, apoi cand ajungi la ea..spune ca pretu de la telefon e pentru oral protejat si sa mai dai in plus pentru neprotejate pe final de cariera si trebuie sa faca bani multi acum )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum