Sari la conținut

TOP: 0756658665 milf

Postări Recomandate

• Oras:CALATOR PRIN LUME
  • Oras:CALATOR PRIN LUME

Voi ii spuneti La multi ani lu mamaie ma  ? voi nu sunteti sanatosi la cap . Lasati-o dracu pe mamaie ca o cauta moartea si voi ii ziceti lma .Doamne mancati-as pula ta ....

Pentru mine este o doamnă Flori , este frumoasă si are cu ce se mândrii , să nu mai zic că la pat este de vis si nu exagerez acum

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova

Voi ii spuneti La multi ani lu mamaie ma ? voi nu sunteti sanatosi la cap . Lasati-o dracu pe mamaie ca o cauta moartea si voi ii ziceti lma .Doamne mancati-as pula ta ....

At fi mult mai bine daca ti-ai pastra umila ta parere pentru tine.Nu ne cunoastem si nu ne permitem.Din punctul meu de vedere esti in needucat si un impertinent.
Link spre comentariu

Pentru mine este o doamnă Flori , este frumoasă si are cu ce se mândrii , să nu mai zic că la pat este de vis si nu exagerez acum

Multumesc mult.Chiar nu inteleg iesirea acestui individ...Sa jigneasca o femeie chiar pe 8 martie...Ma rog...asta denota ca gradul lui de cultura este mult sub 0 ,iar educatia ii lipseste cu desavarsire!
  • Like 1
Link spre comentariu

Nu stiu fratele meu eu nu am curaj sa o vizitez , mie nu imi plac astea batrane, prefer prospaturile

Dar tu te intrebi,daca eu te-as primi?Iti si raspund.Categoric NU!Nu colaborez cu badarani. Clientii mei sunt persoane educate.

Am si eu o intrebare de 3 puncte pentru tine.Mamei tale sau iubitei (in cazul in care ai),le-ai urat "La multi ani"?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...