madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Astazi am absentat ..dar maine voi fi presenta de la 10-16Va pup! Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 9, 2018 O duminica placuta! 4 Link spre comentariu
andrei98 Reputație: 29 Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Cateva poze mai recente cu fundul se poate? Si un nr de tel Link spre comentariu
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:nowhere Oras:nowhere Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Cateva poze mai recente cu fundul se poate? Si un nr de telCa ceri poze e de inteles, mai faci si tu o laba cinstita, dar sa ceri numar de telefon cand e afisat mare in titlul topicului si in semnatura cucoanei, mi se pare o dovada de prostie fara margini... 2 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Cateva poze mai recente cu fundul se poate? Si un nr de teltel 0756658665Poze voi posta in curand Link spre comentariu
dick19 Reputație: 6 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Pana la ce ora lucrezi astazi? Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Pana la ce ora lucrezi astazi?astazi sunt pana la 22 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 11, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 11, 2018 O zi frumoasa Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 11, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 11, 2018 O zi frumoasa 4 Link spre comentariu
aristica222 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Un nr de telefon pentru Minionă..are cineva 1 Link spre comentariu
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 O zi frumoasa Asa da 😈 1 Link spre comentariu
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 O zi frumoasa Asa da 😈 Frumoasa poza , sau modelul 😘 1 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 11, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Un nr de telefon pentru Minionă..are cinevaMiniona nu lucreaza azi,nu are un program stabil si chiar nu pot sa va dau detalii in acest sens pt ca nu stiu cand revinDar,puteti urmari anuntul ei pe publi24,cand este activ inseamna ca lucreazaSper ca v-am fost de ajutor.O seara placuta! Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 11, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Asa da Frumoasa poza , sau modelul multumesc Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 13, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 13, 2018 Buna baietiAstazi ma gasiti pana la 21 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Program astazi 11-22 Sambata 10-21 Duminica LIBERUn sfarsit de saptamana cat mai frumos!Va pup Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 17, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Maine incep la 10.30.O seara frumoasa! Link spre comentariu
xanadu83 Reputație: -14 Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Am fost la madame_32 acum cativa ani(avea cateva kilograme in plus atunci) dar si recent. Tipa acum este deformata, este o bula de slanina diforma. Ca sa fiu sincer in afara repugnei pe care am simtit-o la vederea diformei creaturi adipoase am observat ca este curata(manichiura si pedichiura impecabile,mirosea frumos semn ca doar ce facuse dus) ea ca persoana dar si apartamentul era curat si bine aerisit. Ca amanunt cred ca face pe matroana pentru ca am mai observat in apartament o tipa mult mai tanara ca ea dar si aceasta cu tendinte accentuate de ingrasare. 1 Link spre comentariu
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Xanadu.plm ...anduku/always iara ti-ai facut o clona?!?! 😂😂😂Ce dereglati umbla liberi prin lume...deja nu prea mai este de ras, devine ingrijorator. 2 Link spre comentariu
alexa94 Reputație: 256 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Am fost la madame_32 acum cativa ani(avea cateva kilograme in plus atunci) dar si recent. Tipa acum este deformata, este o bula de slanina diforma. Ca sa fiu sincer in afara repugnei pe care am simtit-o la vederea diformei creaturi adipoase am observat ca este curata(manichiura si pedichiura impecabile,mirosea frumos semn ca doar ce facuse dus) ea ca persoana dar si apartamentul era curat si bine aerisit. Ca amanunt cred ca face pe matroana pentru ca am mai observat in apartament o tipa mult mai tanara ca ea dar si aceasta cu tendinte accentuate de ingrasare.Buna imi permit sa intervin fiind colega lui Flory nu inteleg cum iti permiti sa tragi concluzii nefondate.Pot spune ca Flory este o adevarata doamna din toate punctele de vedere, este o fata super,fara fite si aere de superioritate.O zi buna buna sa ai. 1 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Am fost la madame_32 acum cativa ani(avea cateva kilograme in plus atunci) dar si recent. Tipa acum este deformata, este o bula de slanina diforma. Ca sa fiu sincer in afara repugnei pe care am simtit-o la vederea diformei creaturi adipoase am observat ca este curata(manichiura si pedichiura impecabile,mirosea frumos semn ca doar ce facuse dus) ea ca persoana dar si apartamentul era curat si bine aerisit. Ca amanunt cred ca face pe matroana pentru ca am mai observat in apartament o tipa mult mai tanara ca ea dar si aceasta cu tendinte accentuate de ingrasare.tie ti se pare o recenzie regulamentara?Este vadit o recenzie mincinoasa cu rolul de a ma denigra!Tu clar nu ai fost la mine!1 Daca nu iti plac femeile cu forme de ce ai fost prima data,de ce ai fi revenit?Sau de ce ai ramas daca nu eram pe gustul tau?2 Despre serviciile prestate nu pomenesti nimic?Nu am afirmat niciodata sa sunt vreun fotomodel...dar daca pt tine o femeie la 65 kg este o "bula adipoasa" ,inseamna ca tu ai o problema grava si o gandire deformata.Fa-ti un control,pt ca ori vezi dublu,ori iti imaginezi ca esti in locuri in care tu nu ai fost niciodata!!Si sa nu incerci sa minti ca nu ai ramas pt ca eu am primit un singur refuz in toata cariera mea...acum cativa ani.Cei care ma cunosc ,stiu bine cum arat,Si ce crezi ma prefera cu forme!Iar formele mele se vad in fotografiile mele ,pe care nu ma sfiesc sa le postez. Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Asa arata o bula de slanina? 5 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Sau .. 5 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Ori.. 5 Link spre comentariu
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 SuperðŸ‘!!!9 Este doar un bolnav psihic cu o gramada de conturi clona . Nu trebuie sa-i raspundeti debilului pt ca nu faceti altceva decat sa-i alimentati distractia lui bolnava. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum