madame_32 Reputație: 3661 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Februarie 28, 2019 Hi guys, Sorry i don't speak romanian so i'll post my review in english. So i've meet Madame_32 last monday, we spend 1 wonderful hour together. I suggest to all milf lover's to go meet her, she is a wonderful girl who know how to take care of a man ! Thanks for this time Madame, hope to see you next time i'll go to Craiova !Hithank you for the reviewYou were wonderful.I hope to see you again quickly! Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Februarie 28, 2019 Yes and i'm Michael Jackson ...nu bby,stiu cine este. Un domn francez care viziteaza destul de des Romania (cu serviciul)Si eu am ramas surprinsa cand mi-a scris PM ,Dar mi-a explicat ca are colegi romani care i-au povestit despre nimfomane.com Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Februarie 28, 2019 Diapobila pana la 21 4 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Februarie 28, 2019 Oare cui am promis o poza,? 5 Link spre comentariu
jokervs Reputație: 459 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Februarie 28, 2019 Asa mai da poze madame32 :crazylove :crazylove continua cu genu asta de poze :clap2 :clap2 . Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Februarie 28, 2019 Asa mai da poze madame32 :crazylove :crazylove continua cu genu asta de poze :clap2 :clap2 .multumesc Link spre comentariu
dinoz Reputație: 681 Postat Februarie 28, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Februarie 28, 2019 Maine ma gasiti la birou in intervalul orar 10-21Noapte buna!Ce mi as baga pula intre tzatzele astea ... Link spre comentariu
Vizitator craiovaucv Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 La multi ani de 1 martie Floricico.O primavara frumoasa si senina Link spre comentariu
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Mmm... Ce buze 👠😘😘😘 1 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Februarie 28, 2019 La multi ani de 1 martie Floricico.O primavara frumoasa si seninaLa multi ani de 1 martie Floricico.O primavara frumoasa si seninamultumesc!Primavara frumoasa! Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Februarie 28, 2019 Mmm... Ce buze te pupacesc Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Februarie 28, 2019 Dragii mei,maine va astept cu martisor dupa ora 10.Fiind o zi speciala ,imi propun sa nu .ma cert cu @haybaby.Vreau sa incep primavara happy .O primavara frumoasa,tuturor! 2 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Martie 1, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Martie 1, 2019 Neata baieti! Link spre comentariu
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Dragii mei,maine va astept cu martisor dupa ora 10.Fiind o zi speciala ,imi propun sa nu .ma cert cu @haybaby.Vreau sa incep primavara happy .O primavara frumoasa,tuturor! E ocupat cu privatul meu :))))))) incearca sa ma convinga ca nu-i Andukul 😂😂😂😂😂😂 Deci mor :))) 2 Link spre comentariu
iguana3 Reputație: -3647 Postat Martie 1, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Martie 1, 2019 E ocupat cu privatul meu :))))))) incearca sa ma convinga ca nu-i Andukul Deci mor :))):)))))))))))))))))))))))) 2 Link spre comentariu
alexxxunder Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Buna ! Un număr de telefon se poate ? Mulțumesc ! Link spre comentariu
haybaby Reputație: 166 Postat Martie 1, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Martie 1, 2019 E ocupat cu privatul meu :))))))) incearca sa ma convinga ca nu-i Andukul 😂😂😂😂😂😂 Deci mor :)))Inca unul care vrea sa intre in clubul celor cu foarte multi bani,dar vrea sa beneficieze de o reducere "colosala" de 50 DE LEI. SPOR LA LINGUSIT! Link spre comentariu
haybaby Reputație: 166 Postat Martie 1, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Martie 1, 2019 Buna ! Un număr de telefon se poate ? Mulțumesc !Este in titlul topicului. Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Martie 1, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Martie 1, 2019 E ocupat cu privatul meu :))))))) incearca sa ma convinga ca nu-i Andukul Deci mor :)))distreaza-te bby Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Martie 1, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Martie 1, 2019 Buna ! Un număr de telefon se poate ? Mulțumesc !Buna ! Un număr de telefon se poate ? Mulțumesc !0756658665 Link spre comentariu
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Inca unul care vrea sa intre in clubul celor cu foarte multi bani,dar vrea sa beneficieze de o reducere "colosala" de 50 DE LEI. SPOR LA LINGUSIT! Chiar nu vezi ca nu pacalesti pe nimeni?!? Ca te iau toti pe pula ?!? Tu chiar nu realizezi cat esti de penibil ? De pe contul asta faci circ si panarama iar de pe altul vb frumos si dai puncte de reputatie persoanelor cu care te certi de pe asta ? Trista viata trebuie sa ai dezaxatule... Aproape ca-mi pare rau de tine ... Aproape 😈😈😈😂😂😂 3 Link spre comentariu
iguana3 Reputație: -3647 Postat Martie 1, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Martie 1, 2019 Chiar nu vezi ca nu pacalesti pe nimeni?!? Ca te iau toti pe pula ?!? Tu chiar nu realizezi cat esti de penibil ? De pe contul asta faci circ si panarama iar de pe altul vb frumos si dai puncte de reputatie persoanelor cu care te certi de pe asta ? Trista viata trebuie sa ai dezaxatule... Aproape ca-mi pare rau de tine ... Aproape Cred ca e vorba de "spaicy" :))) 2 Link spre comentariu
haybaby Reputație: 166 Postat Martie 1, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Martie 1, 2019 Chiar nu vezi ca nu pacalesti pe nimeni?!? Ca te iau toti pe pula ?!? Tu chiar nu realizezi cat esti de penibil ? De pe contul asta faci circ si panarama iar de pe altul vb frumos si dai puncte de reputatie persoanelor cu care te certi de pe asta ? Trista viata trebuie sa ai dezaxatule... Aproape ca-mi pare rau de tine ... Aproape 😈😈😈😂😂😂Esti mai multi,acum daca este suparata Flori,si nu beneficiezi de reducere(50 lei,ca @iguana3),mai incearca,fii perseverent,ti-a recomandat Flori sa latri,pentru reducere? Link spre comentariu
Vizitator craiovaucv Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Chiar nu vezi ca nu pacalesti pe nimeni?!? Ca te iau toti pe pula ?!? Tu chiar nu realizezi cat esti de penibil ? De pe contul asta faci circ si panarama iar de pe altul vb frumos si dai puncte de reputatie persoanelor cu care te certi de pe asta ? Trista viata trebuie sa ai dezaxatule... Aproape ca-mi pare rau de tine ... Aproape Prost sunt eu ca am incercat sa fiu bun cu toti. De luni bune sunt acuzat ca sunt acest individ cu care nu am nici o tangenta si sunt nevinovat si pot demonstra asta oricand.Postarea asta loveste in mine avand in vedere ca ti am dat reputatie astazi si ca sa punctez un lucru pentru ca la mine faceai referire eu nu m am certat cu nimeni V ati legat de mine fara nici un motiv desi am specificat ca nu sunt acest individ sau anduku mai exista un domn care ma tot acuza de aceasta prostie desi am specificat ca nu mai am nici o tangenta de mult timp cu acest oras . Faptul ca imi vad de treaba mea si nu ma cert cu nimeni deja devine suspect pt unii de pe acest siteNu sunt atat de prost ca sa nu imi dau seama ca faceai referire la mineMa repet nu sunt nici unul din acesti retardati si eu pot sa demonstrez Stiu ca sunt nevinovat si punct Am o viata activa frumoasa si un job frumos care imi ocupa mai tot timpuNu sa stau sa imi fac conturi ca sa ma cert. .cearta pe mine nu ma caracterizeaza si am evitat conflictele precum le voi evita mereu pana la un punct . Cu asta am incheiat orice discutie pe aceasta sectiune si imi voi vedea de treaba mea.Sanatate Link spre comentariu
Vizitator craiovaucv Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Esti mai multi,acum daca este suparata Flori,si nu beneficiezi de reducere(50 lei,ca @iguana3),mai incearca,fii perseverent,ti-a recomandat Flori sa latri,pentru reducere? Observ ca iti place scandalul si circulAtat te duce capul asta faciVai de capul tau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum