Sari la conținut

0762583635-0761366373 Alice Evitati Hoata

Postări Recomandate

Postat

Sa incep cu inceputul,am sunat aceasta domnisoara frumoasa aparent din poze,bineinteles imi da detaliile vizavi de dinamo...etc...sunt inainte cand ajung in zona ma indruma la apartament...un apartament ...nu am cuvinte,erau chiloti pe la baie,sutiene,jeg...am zis sa trec peste si sa actionez cu duduia,bineinteles pozele sunt belea...dar ea...nu am cuvinte o scaloapa care mai mult de 40 kg nu are fara tatze fara cur aviz amatorilor de scanduri...platesc 50 de lei finalizarea,nimic de zis ca pret si intram in camera,se apuca duduia de treaba la oral neprotejat de ziceai ca are spini in gura,la un moment dat nu am mai suportat m-am sculat si am luat-o singur cu mana sa o scol si m-am apucat de treaba cand dintro data s-a auzit voce de copil,am zis ca mi s-a parut,dar sa auzit iar,am intrebat-o ce se afla in camera ecalalta mi-a raspuns foarte relaxata ca e fiisu uau...toate bune si frumoase imi da un prosop curat ceea ce m-a uimit pt ca ea mirosea a nespalat si ma duc la dush...bineinteles prostia mea ca am lasat hainele in camera,cand ma intorc ma imbrac ies pe usa fericit ca am scapat de calvar am zis sa ma uit in portofel,si am avut surpriza sa constat ca imi lipseau 150 de lei din 200 mi-a lasat si mie de benzina,o sun pe duduie si ii spun ca vreau sa vin iar,intru in casa si ii spun frumos ca nu este ok ce a facut si ii cer sa inapoieze banii,bineinteles in urma acestor cuvinte a iesit un barbat dintro camera ca ce problema am ca ce nu imi convine ca imi rupe picioarele si ca sa ies afara...ceea ce am si facut de altfel ca nu stiam ce se afla dupa acea usa...concluzia nu recomand feriti-va de aceasta diva a hotiei ...am vazut ca mai sunt posturi despre ea si are 2 numere de telefon...0762583635-0761366373 Alice...Sper sa aibe grija altii la randul lor..am atasat si o poza cu ea..

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hi guys !!

I visited this girl few months ago in Strada Aurel Vlaicu, in front of Dinamo Stadium, and it was really not the best moment of my sexual life!!

She is not ugly at all and she was even rather sexy with her little pink and transparent dress. From my point of view, she has a potential...

However, I think she looks too much her watch and 1 finalisation in 30 minutes, it's very hard, especially when she does not make anything to excite you!!! (no FK, blowjob protected ridiculous... I did not feel anything and a very tight pussy, almost impossible to penetrate) :((( In order to cum, she had to masturbate me... (so, at the end, i can do it myself.... :(((

Besides, the location looks like a big garbage, there is water everywhere in the bathroom, the shower gel is a kind of disinfectant smelling very bad... A real atmosphere of fast-fuck (huge traffic in the hall... :)

CONCLUSION: Of course, for 50 RON, we cant expect the best but still... this girl has some potential and maybe if she would increase her price, she would be able to care more about her clients because currently, of course I advise nobody to visit her

Bafta!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...