Sari la conținut

YM: sexygirl92277 fost ( dreamgirlsexy92 )

Postări Recomandate

• Oras:din tara
  • Oras:din tara

Neavand ce face acum cateva seri am deschis messengerul si surpriza "sexygirl92277" era online asa ca am luat legatura  i-am amintit ca am mai fost cu ea in 2011 cand am acostat-o de pe alt site,si-a adus aminte si chiar mi-a specificat adresa unde stau(wow) asa ca in 20 de minute a fost la mine(am luat-o eu cu masina) pentru o partida.Am pralavagit vreo 10 minute,mi-a povestit de ce nu mai are locatie, eu i-am spus ca am chef de un oral asa ca fetita a facut un dus eu la fel si fara prea mari insistente s-a pus serios pe treaba si cred ca in 5 minute m-a terminat cu finalizare orala.S-a imbracat i-am platit 100 de lei prestatia si am dus-o inapoi de unde am luat-o.

si acum notele:

igiena 10

atitudine 10 (are o voce dulce si foarte vorbareata)

corp 10 are niste sani naturali foarte misto

oral 10 fara prezervativ cu finalizare in gurita

normal nu am incercat

concluzie: de revenit...mai ales ca a raspuns promt chiar daca era cam tarziu

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

buna seara si bine v-am gasit dragii mei... cam asa incepea o melodie.... Am avut zilele trecute deosebita placere de a ma vedea cu Alina. Deoarece nu ma stia si discutiile noastre desfasurandu-se doar pe mess a ales sa ne intalnim la un hotel din gl. Cred ca de cateva luni incercam sa ma vad cu ea, nu s-a intamplat nimc deoarece nu prea-mi place sa se vada masina mea in fata vreun hotel din orasul meu de bastina... Dar manat de hormoni si curiozitate am acceptat conditiile Alinei. Primul am ajuns eu si hotarat sa nu pierd deloc timp intru la dus, gandindu-ma ca am timp sa-l fac pana intra ea in camera... wrong... Hop si fata sexy care intra pe usa. A fost o surpriza frumoasa cand am vazut cine intra. Pe Alina o stiu de cand era la o locatie din port. A fost ca si cum m-am revazut cu o amica mai veche.

Dupa dusurile noastre ne-am bagat in pat sa ne incalzim, mi-a placut ca s-a cocolosit in mine (Ceva de genul GE). Actiunea a inceput cu un oral frumos, calm si destul de umed, fara sa se grabeasca, cuminte. Dupa care am trecut la un normal pe la spate (terminand in caciulita) jucandu-ma intre timp cu sanii ei frumosi... Numarul doi consumandu-se tot la fel.

Iar acum notele:

Corp : 9 (sanii fiind punctul ei forte)

Atitudine: 10 (imi place ca e cuminte, dezimvolta si "lipicioasa")

Oral : 10 (este exact cum imi place mie, linistit si umed)

Normal : 9 ( nu comenteaza la nici o pozitie, un singur minus as avea ca nu vine cu propuneri)

Concluzie : De revenit, de recomandat :)

P.S. Halatul a fost 200 pt o ora. Pentru completari va stau la dispozitie

• Like 5
Link spre comentariu

Am vorbit pe messenger cu domnisoara, dar din cauza varstei intalnirea nu sa materializat. Oricum nota 10 pentru atitudine si comunicare ( a reusit sa ma refuze politicos ), lucru mai rar intalnit prin zona noastra. La urma urmei e o tara libera si fiecare poate alege!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator sexy_girl92277
Reputație: 0

Buna dragilor , tin sa mentionez ca in urma micului incident cu numarul de telefon cineva vrand sa imi faca rau a facut public numarul pe un anumit site cu o publicitate falsa . Dupa toate astea am luat decizia a schimba numarul de telefon ... Rog persoanelor care ma cunosc deja si vor numarul meu iarasi sa ma contacteze pe messenger ..... Ca servicii, pret si locatie raman aceleasi .... Va pup si va doresc o dupa amiaza minunata:-*:-*

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Salutare domnilor.

Intru pe mess intr-o seara, o vad, o abordez, nu o mai vazusem demult, aflu noul numar de telefon si zic .. de ce nu..?

Stabilim sa ne vedem, ma duc si o iau cu masina si mergem la mine.

Foarte dezinvolta si degajata tot drumul, vorbareata dar felul acela placut, ma rog, lipicioasa, sexy..

Ajungem, intra la dus, zaboveste putin si revine splendida si radioasa... 

Incepe cu sarutari si mangaieri delicate coborand incet si incepe un oral incet, perfect...

Dupa ceva timp ii spun sa punem caciulita si ea se aseaza cuminte si incepem un normal pe la spate.

Eu ma bucur de priveliste , si mangai sanii ei frumosi... si intr-un final finalizez. 

Per ansamblu, atitudine ok, corp frumos, sexi, cu sani ok si fund apetisant;

prestatie super atat oralul cat si normalul.

Cu siguranta de revenit.

Costul 100 lei, avand in vedere ca a fost o singura finalizare.

Toate cele bune.

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator sexy_girl92277
Reputație: 0

Buna . rog un moderator sa imi stearga topicul . si contul de pe forum deoarece am luat decizia de numai a activa in acest domeniu . multumesc pentu tot si va doresc o seara buna. va pup

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...