Vizitator coraxx Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2014 Postat Octombrie 9, 2014 Pentru a detalia serviciile oferite va atasez:Mona (Simona) Targu Mures - 0740460624 http://ddcforum.com/Smileys/SoLoSMiLeYS1/wink.gifAdor barbatii rafinati si foarte curati, deoarece si eu ofer acelasi lucru! Rog seriozitate si discretie maxima! Programari cu 1 zi sau cu 1 ora inainte!Culoarea parului:blondCuloarea ochilor:verzi Inaltimea:170Greutatea:58Sani:mariLimbi straine:engleza, francezaZona:centru pretul serviciilor este: 200 lei/ora la mine si 250 lei/ ora la hotelPoseda locatie:da, ultracentralDisponibilitate:non stopprogamari in limita locurilor disponibile Sex normal:daSex oral fara prezervativ:daDeepthroat:da Sex anal:nuSex intre sani:da69:daGirlfriend experience:da Finalizare pe fata:daFinalizare in gura:daFinalizare pe corp:daMasturbare:daFantezii cu roluri:depinde de rolBisexuala (pentru cupluri):daSex in grup (cu barbati):daShow lesbi:da Prietena pentru show lesbi:daFantezii extreme:depindeJocuri cu sfori:doar daca tu vrei sa fii legatStapana:daMasaj erotic:da 1
zoli100 Reputație: 593 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Mures Oras:Mures Postat Octombrie 13, 2014 Multumesc Cassy pentru lamuriri
gicu69 Reputație: 80 Postat Octombrie 14, 2014 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Octombrie 14, 2014 buna,cred,ca am sa incerc si eu,deci am inteles,ca e vorba de o ora,nu esti taxat pe finalizare.............si rol de stapana?
Vizitator coraxx Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2014 Postat Octombrie 14, 2014 Tarife100 ron / 20 min.150 ron / 40 min.200 ron / ora la mine si 250 ron / ora la hotel.Da, se poate cu rol de stapana.Program non-stop. 1
tommy_boy Reputație: 14 Postat Octombrie 14, 2014 Postat Octombrie 14, 2014 100 ron pt 20 min se pare foarte ok. In curand trec pe la tine
csalo Reputație: 39 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:Mures Oras:Mures Postat Octombrie 17, 2014 Am vizitat de curand pe Mona oral find de nota 10 nu a facut sex normal nu stiu de ce locatia e curata si a pus niste conditi cica nu place sa pui mana pe pasarica si pe sani e destul de ok
Vizitator coraxx Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2014 Postat Octombrie 19, 2014 Ma bucur ca apreciati oralul. Practic orice fara anal. Imi place oral cel mai mult. Ofer si normal orice pozitie. Nu-mi plac manutele pe par si la pasarica, iar pe sani imi place sa fiu atinsa, dar incet, finut bineinteles.
csalo Reputație: 39 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:Mures Oras:Mures Postat Octombrie 20, 2014 Ok draga mea data vitoare vreau sa ma calaresti ca am sa revin cu siguranta
Vizitator coraxx Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2014 Postat Octombrie 22, 2014 Astept cu drag revenirea ta si a altor persoane interesate. Chiar ma bucur mult ca va simtiti bine cu mine. Pentru mine, persoanele care ma viziteaza sunt cele mai importante. Le acord atentie maxima si nu fac alte lucruri in timpul acesta, iar telefoanele sunt pe silentios tot timpul cand sunt ocupata. De aceea va rog frumos daca nu raspund chiar atunci reveniti sau lasati un mesaj.Ofer discretie si igiena maxima, locatie lux. Pentru programari cu 1 zi inainte sau cu 1 ora inainte.
Vizitator coraxx Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2014 Postat Octombrie 25, 2014 Pentru show erotic cu o colega incercati sa sunati cu 2, 3 zile inainte. Multumesc.Show erotic cu 2 tipe la hotel se poate si doar dupa ora 21. Tarif 500 lei/ora.Iar pe mine ma gasiti non-stop, in limita locurilor disponibile. Tarif 200 lei/ora la mine si 250 lei/ora la hotel.
Vizitator coraxx Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2014 Postat Octombrie 25, 2014 In caz ca telefonul este inchis inseamna ca nu sunt in zona, iar cand suna si nu raspund, atunci sunt ocupata si puteti reveni.Pupici si multumesc pentru aprecierile facute de catre doritori.
Vizitator coraxx Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2014 Postat Octombrie 31, 2014 Ofer dominare celor interesati, jocuri cu roluri, fantezii erotice. Pentru detalii contactati-ma telefonic.Pret 200 lei / ora la mine si 250 lei / ora la hotel. 1
tudose80 Reputație: 35 Postat Noiembrie 5, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 5, 2014 Imi place foarte mult ca Mona face update de mai multe ori si detaliza de fiecare data oferta servciilor. Mi se pare ca are o atitudine profesionista. Singura observatie pe care o am sunt pozele de calitate slaba si foarte slaba. Inteleg si respect faptul ca nu doreste sa se vada fata ei dar faptul ca nu vedem cel putin 2-3 poze cu trupul damezei, fara efecte speciale si lumini artificale mi se pare ... cel putin ciudat.
danadoo Reputație: 145 Postat Noiembrie 6, 2014 Postat Noiembrie 6, 2014 Imi place foarte mult ca Mona face update de mai multe ori si detaliza de fiecare data oferta servciilor. Mi se pare ca are o atitudine profesionista. Singura observatie pe care o am sunt pozele de calitate slaba si foarte slaba. Inteleg si respect faptul ca nu doreste sa se vada fata ei dar faptul ca nu vedem cel putin 2-3 poze cu trupul damezei, fara efecte speciale si lumini artificale mi se pare ... cel putin ciudat. Nu este deloc ciudat doar ca nu arata deloc asa precum scrie. Fara efecte ar ramane adevarul gol golut care nu o avantejeaza deloc.
zodrac1978 Reputație: 13 Postat Noiembrie 6, 2014 Postat Noiembrie 6, 2014 Nu este deloc ciudat doar ca nu arata deloc asa precum scrie. Fara efecte ar ramane adevarul gol golut care nu o avantejeaza deloc.Asa este sunt doar efecte sau iluzii optice in rest nimic care sa merite neaparat 19 pagini de povesti
Vizitator coraxx Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2014 Postat Noiembrie 8, 2014 Multumesc tuturor pentru aprecieri. Ma vedeti live ok. 1, 70 cm, 58 kg, blonda, ochii verzi.
Vizitator coraxx Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2014 Postat Noiembrie 9, 2014 Daca vizualizati pozele de pe pagina 1 si comparati cu ce vedeti live, va veti convinge de corespondenta cu realitatea. Iar daca cititi comentariile pe care le-au realizat clientii, nu cred ca putem preciza ca nu merita efortul de a incerca sa va convingeti si singuri ca aprecierile pozitive sunt conforme cu prestatia mea.
winettou Reputație: 29 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Noiembrie 9, 2014 Cu asta din pacate nu le-ai convins De ce nu faci 3 poze cu telefonul in fata la oglinda? Sa se termine odata discutia asta cu pozele si realitatea....
Vizitator coraxx Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2014 Postat Noiembrie 10, 2014 Da, o idee foarte buna, multumesc.
Vizitator coraxx Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2014 Postat Noiembrie 12, 2014 Pozele de pe pagina 1 sunt chiar vizibile. Vizionati-le.
betoven Reputație: 42 Postat Noiembrie 12, 2014 Postat Noiembrie 12, 2014 Te pot ajuta eu cu pozele. Am aparatura perfomanta. Macar asa scapi de gura tuturor. )
Vizitator coraxx Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2014 Postat Noiembrie 13, 2014 Multumesc. Suna si vorbim.
norbi88 Reputație: -1 Postat Noiembrie 14, 2014 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Noiembrie 14, 2014 Cand esti disponibila pentru un show cu colega ta ?
Vizitator coraxx Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2014 Postat Noiembrie 14, 2014 Dupa ora 21 in fiecare zi pentru show cu colega. Programari cu 2 sau 3 ore inainte.
winettou Reputație: 29 Postat Noiembrie 16, 2014 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Noiembrie 16, 2014 Pozele de pe pagina 1 sunt chiar vizibile. Vizionati-le. Da, au fost facute acum 4 ani, de ce fortam...?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum