senzatie Reputație: 29 Postat Iulie 13, 2016 Oras:BH Oras:BH Postat Iulie 13, 2016 De unde stii cum sunt live? Mai sunt si maine ok de la cat deschide ..the magic hole''?
zeppelin Reputație: 749 Postat Iulie 13, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 13, 2016 Salutare la toata lumeaAstazi am avut bucuria de a o cunoaste pe Corina, de a o strange in brate si nu numai ...deci:Sunat de cateva ori pana am reusit sa fixam intalnirea, locatia o stiam (T.Lalescu) pe care multi o stiu...M-a asteptat in chilotei si sutien si pe tocuri si cu zambetul pe buze,a vrut sa ma serveasca cu ceva de baut dar am refuzat politicos.( am spus cine sunt inainte de a pleca). Pt cei care nu o cunosc, dupa parerea mea ii o fata frumoasa, bruneta, par lung, ochi frumosi, gropite in obraji, corp frumos, fara celulita... tanara.Fiind grabit ca de obicei, ii cer voie sa fac un dus, primit un prosop mare si curat...dusat rapid fiind nerabdator sa ajung in pat cu ea. M-a asteptat in pat doar in chilotei.A vrut sa inceapa ea actiunea, dar fiind pe placul meu am inceput eu cu pupaturi peste tot. Am ajuns la chilotei pe care i-am dat jos si inceput la pupat de pasarica si bagat limba, ea raspunde ridicand din fund.(pasarica curata,epilata, labii mijlocii si fara miros)Aveam deja un puloc ca numa..abia asteptam ...A luat ea conducerea: eu fiind pe spate, s-a aplecat cu sani (care sunt foarte frumosi) sa imi atinga senzual corpul, pus sani la mine peste fata, eu o pupam pe sani si o mangaiam pe spate...nu mai rezistam. M-a intrebat cum vreau sa faca oralul, am cerut sa faca protejat sa nu termin in 2 secunde. pus prezervativul, oral bun fara a se simti dintii insa fara alte atentii pt ca am cerut sa trecem la normal, fiind intrebat ce pozitie prefer.Ales de mine misionar, pozitie in care participa, ridica din fund, si ce am simtit ca stie sa faca mici contractii foarte placute si se umezeste natural.(nu foloseste lubrifiant)Urmatoarea pozitie a fost ea deasupra, pozitie in care nu sta un pic, ii foarte activa (intra adanc in ea) ii place:)) .Dupa cateva minute am terminat in prezervativ care l-a dat ea jos.NOTE:Aspect : 9 (pt ca mie imi plac blondele) Corp frumos, ingrijit, carne tare, fara celulita...Atitudine: 9 parca un pic timidaLocatie: 9 baie, prosop curat, era bine daca era si aer conditionatIgiena: 10 mirosea a gel de dusOral: 8 fiind protejat (la cererea mea si am oprit-o sa nu cumva sa termin)Normal: 10 pt ca ii activa si nu oboseste deasupraGfe: 7Cadou: 100 lei (dati de mine la inceputul actiunii fara sa ii ceara ea)De revenit: DAAAA! (abia astept pana mine ca... mai vreau) Numai bine! 15
cocis Reputație: 1 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 13, 2016 Buna seara, Pana la ce ora esti disponibila maine, multumesc.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2016 Postat Iulie 13, 2016 Buna seara, Pana la ce ora esti disponibila maine, multumesc.In jur de ora 1:00 1
vasile9876 Reputație: 659 Postat Iulie 13, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iulie 13, 2016 13.00 sau 01.00?La ce ora te trezești? Aș vrea să ne vedem. Pe la ora 08.00 ajung în Oradea. O seară frumoasă îți doresc
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2016 Postat Iulie 13, 2016 13.00 sau 01.00?La ce ora te trezești? Aș vrea să ne vedem. Pe la ora 08.00 ajung în Oradea. O seară frumoasă îți doresc Incearca sa ma suni si poate sunt treaza 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2016 Postat Iulie 14, 2016 Mi de scuze celor care m-au sunat si nu am putut raspunde....am incurcat si programariile....telefonul meu s-a blocat si nu a vrut sa mai coopereze P.S: sunt pana la 1:00 ( noaptea) 2
pep01 Reputație: 276 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Iulie 14, 2016 corina,cum dau de tine? esti disponibila? cand azi?...
zeppelin Reputație: 749 Postat Iulie 14, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 14, 2016 corina,cum dau de tine? esti disponibila? cand azi?...De ce nu o suni??? DACA erai colorat ii puteai trimite un PM...sa faci programarea
pep01 Reputație: 276 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Iulie 14, 2016 am sunat-o si nu raspunde...
pep01 Reputație: 276 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Iulie 14, 2016 m-am programat la ea in 20 de minute si de 20 de minute stau si sun in continuu... nu raspunde nimeni...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2016 Postat Iulie 14, 2016 m-am programat la ea in 20 de minute si de 20 de minute stau si sun in continuu... nu raspunde nimeni...Ti-am explicat situatia la telefon Sper sa intelegi ...te pup 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 14, 2016 Ti-am explicat situatia la telefon Sper sa intelegi ...te pup Ţi-a venit? 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2016 Postat Iulie 14, 2016 Ţi-a venit? Era vb de ceva mai serios 1
pep01 Reputație: 276 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Iulie 14, 2016 doar sa fie reciproc..
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 14, 2016 Era vb de ceva mai serios Si io ce-am zis?
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 14, 2016 Ti-am explicat situatia la telefonSper sa intelegi ...te pupDa primeste-l ma si pe omu' asta ca are coaiele cat Casa Poporului =))ps.Sau e "@corcodus" ala, prietenul tau? 7 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 14, 2016 'nteles Te-a reprogramat?La ce oră? Pe mine la 8...8 şi ceva. 2 2
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 14, 2016 Te-a reprogramat?La ce oră? Pe mine la 8...8 şi ceva.Asta inseamna sa fii norocos .......ai sunat pa fix pt. programare? ps.:Pe baiatu' de mai sus cica l-a programat in prima sambata dupa Craciun ....o mai rezista pana atunci? 7 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 14, 2016 Asta inseamna sa fii norocos .......ai sunat pa fix pt. programare? ps.:Pe baiatu' de mai sus cica l-a programat in prima sambata dupa Craciun ....o mai rezista pana atunci? Pîn pemeu m-am programat, ce poola mea...să mă ştie cine sunt 2 2
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 14, 2016 Pîn pemeu m-am programat, ce poola mea...să mă ştie cine sunt Si eu tot prin pemeu,dar la frizerie 7 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2016 Postat Iulie 14, 2016 Te-a reprogramat?La ce oră?Pe mine la 8...8 şi ceva.Induci lumea in eroare 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2016 Postat Iulie 14, 2016 Da primeste-l ma si pe omu' asta ca are coaiele cat Casa Poporului =))ps.Sau e "@corcodus" ala, prietenul tau? Nu am nici un prieten ....Lasa-l ca se duce in alta parte ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum