Sari la conținut

colentina

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
Postat

Ai trecut pe oral neprotejat?

Da, dar numai in zilele de post. In rest ma protejez. :)

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da, dar numai in zilele de post. In rest ma protejez. :)

:)

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

oricum nu mai fac recenzii dupa cum am mai spus

Poate totusi scrii.. a noi citim :) :hug1

• Oras:In inima femeilor
Postat

Astăzi pe la ora 8,30 am vrut să merg pe Coposu vis a vis de OMV dar nu era așa ca m-am reorientat către doamnă.Ca să o găsesc am sunat pe nr personal și m-am prezentat la ea.Am mai făcut recenzie deci Mulțumesc Doamnă! ! !

• Like 6
  • Minus 4
Postat

Astăzi pe la ora 8,30 am vrut să merg pe Coposu vis a vis de OMV dar nu era așa ca m-am reorientat către doamnă.Ca să o găsesc am sunat pe nr personal și m-am prezentat la ea.Am mai făcut recenzie deci Mulțumesc Doamnă! ! !

Deja ti-ai facut abonament! :)

Spor frate Liviu!

Postat

Deja ti-ai facut abonament! :)

Spor frate Liviu!

Vroiam să merg la Alina ști tu ca te-am trimis și pe ține, dar nu era încă în locație și nu aveam prea mult timp ,așa am anus aici
  • Like 4
  • Minus 4
  • Oras:bucale
Postat

Luna trecuta vis a vis de omv am fost si era una blonda la 40/45 de ani cu sani mai micuti si una mai plinuta bine cu niste sani mai mari si o operatie pe burta tot pe la 40 de ani .a mai venit cineva in locatie Liviule?

Postat

Luna trecuta vis a vis de omv am fost si era una blonda la 40/45 de ani cu sani mai micuti si una mai plinuta bine cu niste sani mai mari si o operatie pe burta tot pe la 40 de ani .a mai venit cineva in locatie Liviule?

Postat

Nu stiu ca nu am mai fost demult acolo dar intreaba-l pe Laury ca el a fost dupa mine la OMV

Postat

Gata cu ocazia sarbatorilor a marit si pretul 70 pe finalizare, era de asteptat .

Postat

Am vizitat si eu pe duduie , dar!...... La rugamintea ei nu voi detalia intalnirea .fata arata bine sanii mari nr 4 bulane mai maricele cam 175 , 180 inaltime.nu vrea recenzii vrea intimitate selecteaza clientii nu primes5e pe oricine. Daca -i spuneti de nimfomane s-ar putea sa nu va primeasca.

dar nu am inteles de ce trebuie sa spuneti la toate damele de comapanie de nimfomane ? in special despre sectiunea aceasta , credeam ca este un apanaj al nostru

Postat

Laury spune-mi si mie te rog ai fost unde te-a trimis Liviu ? Ms .

Nu am ajuns inca acolo.

Postat

MS.Laury.poate ajung eu saptamana viitoare, erau 2 in locatie la una am fost dar am vazut ca a venit si a 3 a .sper ca e ceva de capul ei .

Postat

Nu este a 3 a in locatie am fost eu din nou

Postat

Am vazut pe anuntul tel niste poze din locatie si alta doamna in afara de blonda matura si cealalta mai plinuta tunsa scurt. Si anuntul e de ceva timp.

Postat

Pe ce nr ? Sau mai bine pune poză să vad

Postat

Bella 0721725348 de asta zic ca este venita de curand .mai activeaza Alina cu 0762438487 ( Anda cu 0721750896) care este aceeasi persoana.si Julia cu 0767983751. La Julia am fost, la doamna Alina (Anda) nu am fost ca nu mi-a placut ,nu are Sanii mari. Bella in poze vad ca are sanii mai mari , ziceam ca poate ai perpelito tu si e ceva de capul ei .M S.

Postat

Este aceiași cu Alice 0765309673

Postat

Bella 0721725348 de asta zic ca este venita de curand .mai activeaza Alina cu 0762438487 ( Anda cu 0721750896) care este aceeasi persoana.si Julia cu 0767983751. La Julia am fost, la doamna Alina (Anda) nu am fost ca nu mi-a placut ,nu are Sanii mari. Bella in poze vad ca are sanii mai mari , ziceam ca poate ai perpelito tu si e ceva de capul ei .M S.

eu nu te sfatuiesc, dar daca te duci este problema ta,poate tie iti place. Mie nu,dar gusturile difera.Daca consideri tu ca te poti purta ca un domn suna si spune ca vii din partea lui liviu,dar nu pomenii nimic de nimfomane te rog

Postat

Nu Liviule nu ma duc, am fost la Julia si nu mi-a lasat o impresie prea buna .dar oricum multumesc pentru sfat.

Postat

Nu Liviule nu ma duc, am fost la Julia si nu mi-a lasat o impresie prea buna .dar oricum multumesc pentru sfat.

Si eu iti multumesc pentru intelegere

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.