Sari la conținut

mesaj pt palosulgros

Postări Recomandate

• Oras:Cal victoriei
Postat

sau poate ma poti ajuta tu, la un momentdat palosugros a scris ceva recenzi despre ceva cluburi de swinger la budapesta, nu gasesc postul, a fost sters? mersi mult

• Like 1
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
Postat

Ma uit pe useri activ... Sexyroxy activ, si uite... Ce posteaza.... Da-mi un id de mess sau ceva

Postat

Sper ca te-a ajutat linkul... Daca ai orice alta intrebare nu stiu cum pot sa te ajut, dar cu mare drag! Mi-ai lasat niste amintiri extrem de placute :)

Postat

Eu as recomanda totusi cu mai multa caldura clubul din Cluj... E si mai aproape, si mie mi-a placut mult mai mult.

Postat

locuiesc in budapesta de mai bine de un an... si cautam un loc mai... diferit pt noul an :)cu multa vreme in urma am citit postarea ta, asa ca mi-ai dat o idee buna pt un revelion ... altfel

Postat

care din cele 5 cluburi arata civilizat si e dotat cu tot ce trebuie , ma refer la suficient spatiu, curat, camere... nu stiu daca am pe plan sa merg pt sex... cat pt admosfera, o sa merg insotita... de iubit ... de prietenii... as vrea ceva nu doar sex... cat socializare, party, chestii de genu'.

Postat

http://www.clubparadise.hu/ va fi cel potrivit atunci pentru voi ;) Uitati-va prin galerie, mancarea e buna, bautura din partea casei, piscina, jacuzzi, sauna, este si show cu animator si animatoare, o sa va placa/

Postat

La al doile e mai mult sex decat party si nu e asa socializare, nu sunt camere separate, totul e deschis... Ca un rai, sau iad... care cum percepe :)

Postat

nu merge asa bine pt mine maghiara, darrr, am ajutoare , mersi mult

• Like 1
  • Oras:dej
  • Oras:dej
Postat

@palosulgros: ai facut o recenzie clubului din Cluj? ca m-ar interesa si pe mine cateva informatii

Postat

Este acolo la partea a doua a postarii de mai sus, mai rasfoieste si tu acolo putin... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...