Sari la conținut

ANDRA-0764180885...0799055923

Postări Recomandate

• Oras:.
Postat

pozele au pe putin 2 ani de cand era pe matrimoniale

Pot sa aiba si 10 ani, fata asta e superba, ascultati.ma pe mn...e fooarte ok si mai ales, este ceea ce trebuie.

• Oras:UNDE VREA PULA MEA
  • Oras:UNDE VREA PULA MEA
Postat

De acord cu tn colegu, este  superba  ca  si  aspect  fizic dar oare e la  fel  si  d.p.d.v.  al  calitatii  serviciilor ???!!!

• Oras:Magheru
Postat

pozele au pe putin 2 ani de cand era pe matrimoniale

gresit!!!!!!mai ales ce a goala este fc acum 2 luni maxim 2 jumate!!!!dar eu cred ca ce l mai important este ca mi am mentinut greutate a ....cum am spus o sa fc poze cand consider eu .....si chiar o sa incerc sa nu dau curs la discutii si mai la ce vad eu aici ca isi dau uni cu parerea!!!cine ma cunoaste cu adevarat cum sunt au alta parere...cine nu, sa judece cum vrea si ce vrea!!pt.ca uni din lipsa de ocupatie sta sa numere pana si geluriile de baie...in fine 

• Like 1
Postat

De acord cu tn colegu, este  superba  ca  si  aspect  fizic dar oare e la  fel  si  d.p.d.v.  al  calitatii  serviciilor ???!!!

Este f ok si din p.d.v. al calitatii serviciilor oferite, crede.ma ca inainte sa o cunosc, am fost la ceva fete din Bucuresti, unele chiar de la Top si nu m.au dat pe "spate" sa zic asa. Depinde si de gusturi acum si de acel "click" intre noi. Am luat f multe "tepe" si mie, personal, chiar imi pare rauu ca nu pot veni in Bucuresti, la Andra, mai des...asta e!

Dar mie chiar imi place fata asta, nu ma feresc sa o spun, chiar daca am fost o data la ea, e intr.un Top 3 al preferintelor personale. :blushing2

...Scz Andra pt offtpicul asta, dar am vrut sa lamuresc aspectul asta! :kiss3

Postat

Este f ok si din p.d.v. al calitatii serviciilor oferite, crede.ma ca inainte sa o cunosc, am fost la ceva fete din Bucuresti, unele chiar de la Top si nu m.au dat pe "spate" sa zic asa. Depinde si de gusturi acum si de acel "click" intre noi. Am luat f multe "tepe" si mie, personal, chiar imi pare rauu ca nu pot veni in Bucuresti, la Andra, mai des...asta e!

Dar mie chiar imi place fata asta, nu ma feresc sa o spun, chiar daca am fost o data la ea, e intr.un Top 3 al preferintelor personale. :blushing2

...Scz Andra pt offtpicul asta, dar am vrut sa lamuresc aspectul asta! :kiss3

multumesc ff frumos. :heart:  :heart:  :heart:

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

She is just as beautiful.  But I volunteer to go and take new photographs.

Postat

nu tie rusine ?

Bai derbedeule, iar intri aiurea pe topicuri?

Vai de fundul tau de dobitoc si labagiu.!

...scz Andra pt offtopic!!!

Postat

thank you very much! it is ok to do my other pictures soon, I do not want them natural professional as I am. not Photoshop. thank you, kisses

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...