adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Decembrie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Decembrie 15, 2015 http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/el-pentru-ea/anunt/stop-pozel-100-reale-platesc-deranjul/7b0f647f7a606a50.htmlBuna ma numesc Bianca am 22 de ani si sunt aici pentru ati satisface toate dorintele te astept in compania mea si sunt sigura ca nu vei fi dezamagit Suna-ma si nu vei regreta Kiss!!! Locatie Stefan Cel Mare langa Mol.sarut nu ofera150 ron finalizare ( am intrebat 30 minute? a zis "NU DRAGULE O FINALIZARE DUREAZA 20 MIN" - am zis pas)dar sunt tentat.zice ca plateste deranjul daca pozele nu sunt reale 6
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Decembrie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Autor Postat Decembrie 15, 2015 mai are un anunt :aici o cheama altfel acelasi nr tel> http://www.publi24.r...7f7b696056.html Buna Ma numesc Jasmine am 22 de ani si sunt pentru prima oara in orasul tau si te astept la mine pentru a iti satisface dorintele suna-ma si nu vei fi dezamagit kiss!!! 3
kkookkoon Reputație: 105 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Decembrie 16, 2015 Am sunat-o pe domnisoara, mi zis 100 ron finalizare, locatie langa benzinaria MOL de pe Stefan cel Mare ... Ca si Rebeca de aici http://nimfomane.com/forum/topic/60886-rebeca-0754932002/Este un cuib cu mai multe fete?Nu a fost nimeni pana acuma? Trebuie sa-o testez eu?
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Decembrie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Autor Postat Decembrie 16, 2015 da este un cuib de fete si sigur au fost unii la fetele acestea dar nu dintre cei care au si pasiunea de a scrie recenzii. ar fi de mare ajutor daca ai merge si ne-ai impartasi impresiile tale, daca sunt pozitive poate merg si eu. 3
t0rn4d0 Reputație: 893 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Postat Decembrie 16, 2015 mdea cuibCel putin doua fãtuce activeaza. O bruneta si o blonda. Fetili e de la Bacau cu scoala vietii absolvita la capitala.Pozele sunt reale dar profi asa ca o avantajeaza. Gagica undeva la 170 cm, 55kg cu sani mari moi dar un pic cam lasati pt cei 22 de ani declarati. Dragutza la fata, interesanta asa ca personaj. Mi-a raspuns sincer si prompt la toate intrebarile, vorbeste cursiv si cred k e capabila de o discutie coerenta si placuta. Colega blonda tunsa scurt e mai mica de inaltime, bine proportionata pt marimea eiServicii: 1 fin op/np 15-20 min 100 ron 2 fin on/np probabil o ora (nu mai tin minte) 200 ronFara FK, CIM intra cica si la dublu fetili, 2 fin, o ora, 500 nenea' IancuLocatie: parcati cu incredere la MOL pe Ştefan, blocul e la un scuipat apartament cu 3 camere parca,renovat,arata binedar cam gol dar e de inteles dak au ajuns de 2 zile in locatie. Baia nu am vazut-oActiune: am fost intampinat in lenjerie, luat de aripa si bagat in camera. Mi-am dosit hainele in dresing ca nu aveam pur si simplu unde sa le pun. Intreb dak oralul merge si neprotejat, ea zice ca e extra 100 leuţi...fac 2-3 feţe si o anunt ca e cam scump. Proceseaza o secunda, iese din cara o intreaba ceva pe colega si raporteaza ca merge si la 50 ron...pas..pune guma si face un oral scuuurt ca si asa eram cu pula agitata si nu imi explic de ce? Cred k stie sa o suga dar intr-un minut de oral nu pot sa imi fac o impresie mai amanuntita. La fel de scurt am trecut printr-un lady on top si misionar. Inchide ochii, geme usor se mângaie si da macar impresia ca simte ce faci. Am terminat repejor in guma, se poate si COB. m-a sterc cu servetele umede, imbracat si decolatNu am fost nici eu in toane prea bune asa ca nu m-am dumirit ce si cum. ma si mir cum am reusit toate astea in 15 min.Note:Locatie: probabil 9 Oral: probabil 8 Normal: probabil 9. Pare submisiva si foarte probabil sta cum o pui fara prea multe nazuriAspect: sigur 8,8 Singura impresie cu care am ramas e ca nu mi-am facut nici impresie sau alta parere despre experienta asta.De recomanda mdea, de revenit posibil va salut si astept contra-argumente 17
Vizitator craciun ferice Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2015 Postat Decembrie 23, 2015 Stefan ai revenit?mancete ghipsu
roli Reputație: 82 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 26, 2015 mdea cuibCel putin doua fãtuce activeaza. O bruneta si o blonda. Fetili e de la Bacau cu scoala vietii absolvita la capitala.Pozele sunt reale dar profi asa ca o avantajeaza. Gagica undeva la 170 cm, 55kg cu sani mari moi dar un pic cam lasati pt cei 22 de ani declarati. Dragutza la fata, interesanta asa ca personaj. Mi-a raspuns sincer si prompt la toate intrebarile, vorbeste cursiv si cred k e capabila de o discutie coerenta si placuta. Colega blonda tunsa scurt e mai mica de inaltime, bine proportionata pt marimea eiServicii: 1 fin op/np 15-20 min 100 ron 2 fin on/np probabil o ora (nu mai tin minte) 200 ronFara FK, CIM intra cica si la dublu fetili, 2 fin, o ora, 500 nenea' IancuLocatie: parcati cu incredere la MOL pe Ştefan, blocul e la un scuipat apartament cu 3 camere parca,renovat,arata binedar cam gol dar e de inteles dak au ajuns de 2 zile in locatie. Baia nu am vazut-oActiune: am fost intampinat in lenjerie, luat de aripa si bagat in camera. Mi-am dosit hainele in dresing ca nu aveam pur si simplu unde sa le pun. Intreb dak oralul merge si neprotejat, ea zice ca e extra 100 leuţi...fac 2-3 feţe si o anunt ca e cam scump. Proceseaza o secunda, iese din cara o intreaba ceva pe colega si raporteaza ca merge si la 50 ron...pas..pune guma si face un oral scuuurt ca si asa eram cu pula agitata si nu imi explic de ce? Cred k stie sa o suga dar intr-un minut de oral nu pot sa imi fac o impresie mai amanuntita. La fel de scurt am trecut printr-un lady on top si misionar. Inchide ochii, geme usor se mângaie si da macar impresia ca simte ce faci. Am terminat repejor in guma, se poate si COB. m-a sterc cu servetele umede, imbracat si decolatNu am fost nici eu in toane prea bune asa ca nu m-am dumirit ce si cum. ma si mir cum am reusit toate astea in 15 min.Note:Locatie: probabil 9 Oral: probabil 8 Normal: probabil 9. Pare submisiva si foarte probabil sta cum o pui fara prea multe nazuriAspect: sigur 8,8 Singura impresie cu care am ramas e ca nu mi-am facut nici impresie sau alta parere despre experienta asta.De recomanda mdea, de revenit posibil va salut si astept contra-argumenteserus!eu te sfatuiesc ca data viitoare sa-ti lasi totusi hainele cu tine in camera,nu de alta dar sa nu-ti fure cv din buzunare (nu poti sa sti niciodata)
t0rn4d0 Reputație: 893 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Postat Decembrie 26, 2015 Se noteaza!Multumesc pentru sfat.oricum era ampulea sa ma puna sa ma dezbrac in hol nu crezi . de la intrare m-a luat de mana si m-a condus direct in camera, dressingu ne astepta acolo 1
winterkiss Reputație: -49 Postat Decembrie 27, 2015 Postat Decembrie 27, 2015 mdea cuibCel putin doua fãtuce activeaza. O bruneta si o blonda. Fetili e de la Bacau cu scoala vietii absolvita la capitala.Pozele sunt reale dar profi asa ca o avantajeaza. Gagica undeva la 170 cm, 55kg cu sani mari moi dar un pic cam lasati pt cei 22 de ani declarati. Dragutza la fata, interesanta asa ca personaj. Mi-a raspuns sincer si prompt la toate intrebarile, vorbeste cursiv si cred k e capabila de o discutie coerenta si placuta. Colega blonda tunsa scurt e mai mica de inaltime, bine proportionata pt marimea eiServicii: 1 fin op/np 15-20 min 100 ron 2 fin on/np probabil o ora (nu mai tin minte) 200 ronFara FK, CIM intra cica si la dublu fetili, 2 fin, o ora, 500 nenea' IancuLocatie: parcati cu incredere la MOL pe Ştefan, blocul e la un scuipat apartament cu 3 camere parca,renovat,arata binedar cam gol dar e de inteles dak au ajuns de 2 zile in locatie. Baia nu am vazut-oActiune: am fost intampinat in lenjerie, luat de aripa si bagat in camera. Mi-am dosit hainele in dresing ca nu aveam pur si simplu unde sa le pun. Intreb dak oralul merge si neprotejat, ea zice ca e extra 100 leuţi...fac 2-3 feţe si o anunt ca e cam scump. Proceseaza o secunda, iese din cara o intreaba ceva pe colega si raporteaza ca merge si la 50 ron...pas..pune guma si face un oral scuuurt ca si asa eram cu pula agitata si nu imi explic de ce? Cred k stie sa o suga dar intr-un minut de oral nu pot sa imi fac o impresie mai amanuntita. La fel de scurt am trecut printr-un lady on top si misionar. Inchide ochii, geme usor se mângaie si da macar impresia ca simte ce faci. Am terminat repejor in guma, se poate si COB. m-a sterc cu servetele umede, imbracat si decolatNu am fost nici eu in toane prea bune asa ca nu m-am dumirit ce si cum. ma si mir cum am reusit toate astea in 15 min.Note:Locatie: probabil 9 Oral: probabil 8 Normal: probabil 9. Pare submisiva si foarte probabil sta cum o pui fara prea multe nazuriAspect: sigur 8,8 Singura impresie cu care am ramas e ca nu mi-am facut nici impresie sau alta parere despre experienta asta.De recomanda mdea, de revenit posibil va salut si astept contra-argumentecum probabil?
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Decembrie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Autor Postat Decembrie 27, 2015 Ajuns la benzinaria Mol o sun pe Bianca, ma ghideaza spre apartament mergi inainte, ia-o pe aleea dintre blocuri, parcare stanga, blocul din fata, suni interfon. Foarte frumos vorbeste.Ajuns in Bloc mai era un baiat care vorbea la telefon in casa scarii. Suspect pt mine cred ca tot la ele mergea . Ajuns sus un apartament mare cu cel putin 3 camere Am fost chemat in camera Biancai, a inchis usa. Apoi am inceput sa vorbim. Era imbracata doar in chilotei si in sutien de culoare alba care ii scoteaau in evidenta corpul frumos .Mi-a explicat ca serviciile ei contin oral si normal protejat 100 ron, daca vreau oral neprotejat ,69,intre sani, terminare pe corp costa 50 ron in plus. Face si anal 100 ron in plus. Am zis ca incerc variant simpla. I-am zis ca am 100 ron in buzunar fa-mi ce sti ca vrei sa faci.Ma cer la baie. Iasa ea, se uita daca e cineva, ma scoate ma duce la inauntru, baia e ok , functionala, apa e calda, dar prosop nu am avut, nu vorbesc de gel de dus sau sapun. Ba chiar erau la uscat niste chiloti barbatesti.Am mers in camera si m-am pus pe pat asa ud. Si-a cerut scuze ca nu mi-a dat prosop. Mi-a dat un tricou al ei sa ma sterg . Apoi m-am pus in pat.Mi-a montat un prezervativ verde si a inceput un supt destul de bun . nimic exceptional. Atentie la zonele adiacente a fost dar mai putina pentru ca nu mi se mai ridica odata soldatelul dar nu s-a dat batuta , a insistat. Am inceut sa o mangai la pasarica m-a lasat. Spun asta pentru ca atunci cand am insistat putin mai mult a facut un get cum ca o deranjeaza. Poti sa o atingi cat vrei dar nu te lasa sa ii pui degetul inauntru. Vreau insa ca sa sublniez ca e placuta la atingere . nu m-as satura sa o mangai.Am trebut deasupra a inceput iar cu o laba ca s ail mai trezeasca putin pe micutul meu oboist. Cand s-a inzdravenit l-a bagat la caldura. E foarte placut acolo. Mangaieri pe spate atingeri , putin gemete. Finalizarea in balonas. Imbracat. Cerut sa le vad sip e celelalte college . am avut ocazia. Rebeca micuta si draguta, cred ca o sa o vizitez. Spor la tot.ADEUN. Contact: 0757141686 Locatie:7 , Stefan Cel Mare langa Benzinaria Mol, NU gel dus, NU prosop curat, DA pat ok , NU scartaie dar faca perna doar patul si o copertura simpla alba.Aspect – 9: la fata ii dau 9, sani 8,5 (frumosi dar lasati), fund 9, , picioare 9, Mi-a placut foarte draguta si sexy. Igiena – 9 epilata DA , curata DA , parfumata DA ,a facut dus DA(INAINTE SA AJUNG EU) .Atitudine - 9 e ok, civilizata, vorbeste frumos, iti explica inainte toate conditiile si ceea ce ofera. E atenta cu clientul.Atmosfera creata: NA Nu a creat atmosfera..GFE – 5 NU sarut pe buze, , NU FK, NU sarut pe corp, DA imbratisari, NU alinturi. Oral – 8 NU neprotejat(50 ron in plus) , NU chiar deep, DA atentie la zonele adiacente , NU am simtit dintii, DA priviri in ochi, NU foarte umed.Normal – 8 NU a comentat, ,DA geme (discret) , DA te atinge, DA priveliste frumoasa, DA contre, DA implicare.Anal –NA Pret : 100 ron/UN NR Timp petrecut: 20 min d_t_dRaport calitate pret: 9- bunRecomandare : daDe revenit: POSIBIL la colega ei Rebeca. 17
t0rn4d0 Reputație: 893 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Postat Ianuarie 22, 2016 Anunt nouContact nou: 0799571495 La fel si colega de cuib, contact : 0799571493http://nimfomane.com/forum/topic/60886-rebeca-0754932002/ Fiecare e liber sa creada ce vrea 4
goldbach Reputație: 20 Postat Ianuarie 31, 2016 Postat Ianuarie 31, 2016 Dupa vreo 20 de apeluri esuate in seara de duminica ce tocmai a trecut ajung si eu la fatuca asta, din intamplare. Locatia este unul din blocurile Ared din Iosia, langa Lidl. Nu dau numarul exact pt ca vi-l da ea si e usor de gasit.Confirm ca e fata din poze, pozele intr-adevar prelucrate, insa ea foarte draguta si in realitate, chiar daca putin diferita, parerea mea. Ma hotarasc sa raman, pretul comunicat si la telefon, 100 lei o finalizare cu oral si normal protejat.Actiunea in sine destul de banala, fata simpatica, glumeata chiar insa cam rece si putin grabita. Oral bunicel cred, ca nu-l prea simti prin cel mai gros prezervativ pe care l-am vazut, trecut rapid apoi la o pozitie, doua si finalizat in gumita. Nu accepta sarut, arunca priviri misto la oral. Geme putin, te mangaie, trage in ea. Practic incearca sa te execute rapid 😊.Chiar si asa, eu unul m-am simtit bine, nu stiu daca e de recomandat, dupa gusturi. 11
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum