sieupaici Reputație: 159 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2016 50 LDRUMUL TABEREI, te-ai saturat de fite si de poze false, la mine nu e cazul, ofer masaj de relaxare si terapeutic domnilor generosi si cu bun simt igiena si discrete maxima. Poze 100% reale, contacteaza-ma. 07 Jun 16:07 Pozele ori sunt false, ori sunt prelucrate de cineva cu talent in photoshop, in orice caz sunt depaaaarte de realitate. Eu m-am dus pentru ultima poza, daca gaseam ce e acolo o futeam de-i sareau capacele, da de unde.In locatie sunt 3 gipsy, 2 plinute si una slabanoaga, nici una wow. Cand lucrezi cu una, celelalte doua stau in bucatarie, care e despartita de o perdea de living (locatia e o garsoniera). Pentru mine n-a fost o problema, chiar un pic excitant, la un moment dat ma gandeam sa le chem si pe celelalte pentru o muie.Tariful e 50/100, corect raportat la aspect si servicii care sunt mediocre. 4
ionutzelzz Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Oras:piteasca Oras:piteasca Postat Iunie 7, 2016 nr de tel? presteaza si sonia fata din topic
faraniciunnume Reputație: 6 Postat Iunie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2016 Salut,In urma cu cateva luni am fost la Sonia, cand lucra la Unirii-Americana si chiar mi a placutVineri, am vrut sa merg iarasi...am sunat, am fost directionat undeva in Dr Taberei, intr o garsoniera la et 8, fara aer conditionat...erau trei fete...care nu au nici o treaba cu Sonia...(daca as fi ramas ma intreb unde stateau cele 2 tipe...in baie?)cand am intrebat de Sonia, tot gaseau scuze, ca nu este astazi, ca este plecata...asa ca...am facut cale intoarsa si am plecatdaca vreti un sfat...evitati va rog o zi buna 6
sonia21 Reputație: 83 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Bd unirii Oras:Bd unirii Postat Iulie 6, 2016 Salut,In urma cu cateva luni am fost la Sonia, cand lucra la Unirii-Americana si chiar mi a placutVineri, am vrut sa merg iarasi...am sunat, am fost directionat undeva in Dr Taberei, intr o garsoniera la et 8, fara aer conditionat...erau trei fete...care nu au nici o treaba cu Sonia...(daca as fi ramas ma intreb unde stateau cele 2 tipe...in baie?)cand am intrebat de Sonia, tot gaseau scuze, ca nu este astazi, ca este plecata...asa ca...am facut cale intoarsa si am plecatdaca vreti un sfat...evitati va rog o zi bunaEu nu mai lucrez:*așa ca daca mai vedeți anunțuri cu mine e clar ca sunt false.ca pup
boy4you43 Reputație: 2696 Postat Iulie 6, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 6, 2016 DisponibilaLocație noua pe Bd Burebista nr 3, lângă biserica. din păcate acolo a fost un cuib de țepare pana acum vreo 3 saptamâni.
boy4you43 Reputație: 2696 Postat Iulie 6, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 6, 2016 Eu nu mai lucrez:*așa ca daca mai vedeți anunțuri cu mine e clar ca sunt false.ca pup 50 LDRUMUL TABEREI, te-ai saturat de fite si de poze false, la mine nu e cazul, ofer masaj de relaxare si terapeutic domnilor generosi si cu bun simt igiena si discrete maxima. Poze 100% reale, contacteaza-ma. 07 Jun 16:07 Pozele ori sunt false, ori sunt prelucrate de cineva cu talent in photoshop, in orice caz sunt depaaaarte de realitate. Eu m-am dus pentru ultima poza, daca gaseam ce e acolo o futeam de-i sareau capacele, da de unde.In locatie sunt 3 gipsy, 2 plinute si una slabanoaga, nici una wow. Cand lucrezi cu una, celelalte doua stau in bucatarie, care e despartita de o perdea de living (locatia e o garsoniera). Pentru mine n-a fost o problema, chiar un pic excitant, la un moment dat ma gandeam sa le chem si pe celelalte pentru o muie.Tariful e 50/100, corect raportat la aspect si servicii care sunt mediocre.167234591.jpg167234581.jpg167234601.jpg acolo e un cuib de cartier care nu are nici o treaba cu Sonya. Se afla la intersecția Sibiu cu Bd 1Mai.
faraniciunnume Reputație: 6 Postat Iulie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2016 Eu nu mai lucrez:*așa ca daca mai vedeți anunțuri cu mine e clar ca sunt false.ca pupBuna, imi poti lasa un numar de telefon te rog (pe PM), mi a placut foarte mult de tine si poate reusim sa ne intalnim, Merci
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum