Sari la conținut

Sonia 0734923579

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
50 L
DRUMUL TABEREI, te-ai saturat de fite si de poze false, la mine nu e cazul, ofer masaj de relaxare si terapeutic domnilor generosi si cu bun simt igiena si discrete maxima. Poze 100% reale, contacteaza-ma. 07 Jun 16:07

Pozele ori sunt false, ori sunt prelucrate de cineva cu talent in photoshop, in orice caz sunt depaaaarte de realitate. Eu m-am dus pentru ultima poza, daca gaseam ce e acolo o futeam de-i sareau capacele, da de unde.

In locatie sunt 3 gipsy, 2 plinute si una slabanoaga, nici una wow. Cand lucrezi cu una, celelalte doua stau in bucatarie, care e despartita de o perdea de living (locatia e o garsoniera). Pentru mine n-a fost o problema, chiar un pic excitant, la un moment dat ma gandeam sa le chem si pe celelalte pentru o muie.

Tariful e 50/100, corect raportat la aspect si servicii care sunt mediocre.

post-123461-0-85876700-1465318073_thumb.jpgpost-123461-0-50090800-1465318099_thumb.jpgpost-123461-0-38179700-1465318106_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Salut,

In urma cu cateva luni am fost la Sonia, cand lucra la Unirii-Americana si chiar mi a placut

Vineri, am vrut sa merg iarasi...am sunat, am fost directionat undeva in Dr Taberei, intr o garsoniera la et 8, fara aer conditionat...

erau trei fete...care nu au nici o treaba cu Sonia...(daca as fi ramas ma intreb unde stateau cele 2 tipe...in baie?)

cand am intrebat de Sonia, tot gaseau scuze, ca nu este astazi, ca este plecata...asa ca...am facut cale intoarsa si am plecat

daca vreti un sfat...evitati va rog

o zi buna

• Like 6
  • Oras:Bd unirii
  • Oras:Bd unirii
Postat

Salut,

In urma cu cateva luni am fost la Sonia, cand lucra la Unirii-Americana si chiar mi a placut

Vineri, am vrut sa merg iarasi...am sunat, am fost directionat undeva in Dr Taberei, intr o garsoniera la et 8, fara aer conditionat...

erau trei fete...care nu au nici o treaba cu Sonia...(daca as fi ramas ma intreb unde stateau cele 2 tipe...in baie?)

cand am intrebat de Sonia, tot gaseau scuze, ca nu este astazi, ca este plecata...asa ca...am facut cale intoarsa si am plecat

daca vreti un sfat...evitati va rog

o zi buna

Eu nu mai lucrez:*așa ca daca mai vedeți anunțuri cu mine e clar ca sunt false.ca pup

• Oras:bucharest
Postat

Disponibila

Locație noua pe Bd Burebista nr 3, lângă biserica.

din păcate acolo a fost un cuib de țepare pana acum vreo 3 saptamâni.
Postat

Eu nu mai lucrez:*așa ca daca mai vedeți anunțuri cu mine e clar ca sunt false.ca pup

50 L

DRUMUL TABEREI, te-ai saturat de fite si de poze false, la mine nu e cazul, ofer masaj de relaxare si terapeutic domnilor generosi si cu bun simt igiena si discrete maxima. Poze 100% reale, contacteaza-ma. 07 Jun 16:07

Pozele ori sunt false, ori sunt prelucrate de cineva cu talent in photoshop, in orice caz sunt depaaaarte de realitate. Eu m-am dus pentru ultima poza, daca gaseam ce e acolo o futeam de-i sareau capacele, da de unde.

In locatie sunt 3 gipsy, 2 plinute si una slabanoaga, nici una wow. Cand lucrezi cu una, celelalte doua stau in bucatarie, care e despartita de o perdea de living (locatia e o garsoniera). Pentru mine n-a fost o problema, chiar un pic excitant, la un moment dat ma gandeam sa le chem si pe celelalte pentru o muie.

Tariful e 50/100, corect raportat la aspect si servicii care sunt mediocre.

attachicon.gif167234591.jpgattachicon.gif167234581.jpgattachicon.gif167234601.jpg

acolo e un cuib de cartier care nu are nici o treaba cu Sonya. Se afla la intersecția Sibiu cu Bd 1Mai.

Postat

Buna, imi poti lasa un numar de telefon te rog (pe PM), mi a placut foarte mult de tine si poate reusim sa ne intalnim, Merci

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...