Sari la conținut

Sonia 0734923579

Postări Recomandate

• Oras:Bd unirii
Postat

In the last photos are you or your collegue ?

please can you specify? ;)

Hi.In the first picture is my friend and in the second picture is me☺

• Telefon: +40752346389
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare,

Am revenit cu o recenzie, asa cum incerc sa fac mereu dupa revenirea de la o duduie.

Ieri tot cautand o escapada, cautand o duduie, gasisem ceva in program dar am sunat la (nu vreau sa ii dau nume k sa nu se intelega reclama proasta)o alta domnisoara, nu sa putut.Pe lista mea era si Sonia si am zis sa incerc.

Am sunat cu 15-30 min inainte si am facut programarea, mi-a spus unde este lucatia, intersectia Uniri cu Nerva Traian,am ajuns cu 15 min mai devreme am revenit cu un telefon, mi-a zis k nu este gata si am inteles pt k eu ajunsesem mult prea devreme, intre timp am cautat un loc de parcare care pe la ora 22:00 se gasesc destul de greu intr-un final am gasit un loc destul de bun. Revenit cu un telefon, m-a indrumat catre scara, destul de usor din locul unde parcasem, am intrat in scara si hop un tataitza i-am zis unde merg nu a comentat nimic. Ajuns in locatie mi-a deschis usa duduitza, era imbracata intr-un prosopel, am intrat in camera de actiune (o caldura de o luasem razna) am socializat un pic ma intrebat daca doresc sa fac un dus am refuzat deoarece tocmai venisem dintr-o locatie unde am facut (ink mai aveam parul ud). m-am asezat pe pat si a inceput actiunea.

Am inceput cu un FK care nu a fost deloc pe gustul meu nu a fost intretinut deloc, la mangaiat pe gogu la greu nu ma deranjat deloc,a inceput sa se miste destul de frumos pe mine, a trecut la un ON unde mmmm la un moment dat o luasem un pic razna, ma atentionat k dk imi vine sa o anunt (dk facea CIM :blowj0b  era perfect, dar nu are in meniu) am ridicato putin am inceput sa ma joc cu sani ei care sunt BIO :boob, am luato si am trecut la un  :doggystyle  unde am pompat ceva imi placea privelistea si funduletul ala maricel, am traso un pic de  :boob si intr-u  final am terminat in anvelopa.

NOTE:

Locatie:Baia era ok, m-am dus dupa ce am terminat sa ma sterg de ruj si am vz geluri si prosoape si era curat pe jos totul ok,restul locatiei era ok----- 8

Oral: Dupa cum am spus daca ar face CIM cred k imi fac abonament.------ 7

Normal : Nu pot sa zic prea multe dar mie 1 mi-a placut, a dat ceva contre si gemete.-------- 7.5

FK : Aici nu prea doream sa ii dau note dar ---------- 5

GFE : Este destul de sociabila , se umezeste binisor,------- 7

SONIA : Este rubensiana, aviz amatorilor , pozele sunt ale ei 100% dar mai vechi zic eu, sani sunt de NOTA 10 tari si mari.

Concluzie: sunt genul mai soft imi place mai mult "joaca", merita vizitata, a fost o experienta placut, poate data viitoare astupa golurile facute la mine, sincer asi incerca mai multe un :69 , :tittyfuck,voi reveni curand. 

Plata: a cerut 80 am lasat 100.

Multumesc si sper k este de folos recenzia mea. STIMA

• Like 3
Postat

Salutare,

Am revenit cu o recenzie, asa cum incerc sa fac mereu dupa revenirea de la o duduie.

Ieri tot cautand o escapada, cautand o duduie, gasisem ceva in program dar am sunat la (nu vreau sa ii dau nume k sa nu se intelega reclama proasta)o alta domnisoara, nu sa putut.Pe lista mea era si Sonia si am zis sa incerc.

Am sunat cu 15-30 min inainte si am facut programarea, mi-a spus unde este lucatia, intersectia Uniri cu Nerva Traian,am ajuns cu 15 min mai devreme am revenit cu un telefon, mi-a zis k nu este gata si am inteles pt k eu ajunsesem mult prea devreme, intre timp am cautat un loc de parcare care pe la ora 22:00 se gasesc destul de greu intr-un final am gasit un loc destul de bun. Revenit cu un telefon, m-a indrumat catre scara, destul de usor din locul unde parcasem, am intrat in scara si hop un tataitza i-am zis unde merg nu a comentat nimic. Ajuns in locatie mi-a deschis usa duduitza, era imbracata intr-un prosopel, am intrat in camera de actiune (o caldura de o luasem razna) am socializat un pic ma intrebat daca doresc sa fac un dus am refuzat deoarece tocmai venisem dintr-o locatie unde am facut (ink mai aveam parul ud). m-am asezat pe pat si a inceput actiunea.

Am inceput cu un FK care nu a fost deloc pe gustul meu nu a fost intretinut deloc, la mangaiat pe gogu la greu nu ma deranjat deloc,a inceput sa se miste destul de frumos pe mine, a trecut la un ON unde mmmm la un moment dat o luasem un pic razna, ma atentionat k dk imi vine sa o anunt (dk facea CIM :blowj0b era perfect, dar nu are in meniu) am ridicato putin am inceput sa ma joc cu sani ei care sunt BIO :boob, am luato si am trecut la un :doggystyle unde am pompat ceva imi placea privelistea si funduletul ala maricel, am traso un pic de :boob si intr-u final am terminat in anvelopa.

NOTE:

Locatie:Baia era ok, m-am dus dupa ce am terminat sa ma sterg de ruj si am vz geluri si prosoape si era curat pe jos totul ok,restul locatiei era ok----- 8

Oral: Dupa cum am spus daca ar face CIM cred k imi fac abonament.------ 7

Normal : Nu pot sa zic prea multe dar mie 1 mi-a placut, a dat ceva contre si gemete.-------- 7.5

FK : Aici nu prea doream sa ii dau note dar ---------- 5

GFE : Este destul de sociabila , se umezeste binisor,------- 7

SONIA : Este rubensiana, aviz amatorilor , pozele sunt ale ei 100% dar mai vechi zic eu, sani sunt de NOTA 10 tari si mari.

Concluzie: sunt genul mai soft imi place mai mult "joaca", merita vizitata, a fost o experienta placut, poate data viitoare astupa golurile facute la mine, sincer asi incerca mai multe un :69 , :tittyfuck,voi reveni curand.

Plata: a cerut 80 am lasat 100.

Multumesc si sper k este de folos recenzia mea. STIMA

Multumesc frumos pt recenzie si te mai astept😚

Postat

.....deci se poate si sus si jos ...... :atm

Depinde ce intelegi tu prin sus si jos☺😛

• Oras:Pestera
  • Oras:Pestera
Postat

Am vizitat-o si eu pe domnisoara.

Sincer va spun mai bine va uitati la un film si dati una sanatoasa, economisiti bani, timp si nervi.

Dupa ce am ajuns acolo mi-a spus ca nu mai este 80 de lei, ca este 100 de lei. Am trecut si peste asta, pt ca imi placea tipa la fata, seamana cu o pustoaica de liceu, din acelea mai alcoolice si nu prea cuminti  :))

Locatie : 5 =>> Apartamentul arata ok insa baia lasa mult de dorit, dusul e posibim sa cada pe voi si e foarte murdar in interior, era plin de par si mizerie.

Aspect : 5 =>> Fata arata si ea ok pana se dezbraca, dupa care s-a terminat smecheria, bunicamea cred ca are tate mai frumoase ca ea, sunt niste pielite ceea ce are ea, nu le pot spune tate.

Oral : 2 =>> Inca incerc sa imi dau seama ce a fost treaba aia de o facea ea acolo. La inceput de intreaba daca vrei protejat sau nu si dupa ce ii spui cum vrei, iti spune ca ea nu face decat protejat.

Normal : 2 =>> La fel te intreaba cum vrei sa stea, i-am spus sa stea deasupra si a strambat din nas, am schimbat pozitia pt ca oricum simteam ca o sa il rupa pe gigel la cum se chinuia ea acolo. Simti ca dai intr-o scandura la propriu, este atat de uscata fetita incat ii simti toate oasele, posibil sa descoperi cateva la ea, de care nu stiai ca le are o femeie.

Anal : Nu stiu si oricum nu cred ca este indicat.

Media : 3

PICAT !!!

Deci eu va recomand sa mergeti linistiti in alta parte la 100 de lei chiar gasiti ceva mai bun. Este jalnica fata, nu imi venea nici sa scriu recenzia, doar doar sa nu imi mai amintesc de ea.

Iar colega ei Sonia sa nu mai zic....arata ca o balena esuata are si fata de peste cu niste buze ca de peste la propriu.....deci FUGITI DE CUIBUL ASTA FRATILOR !!!!

• Like 2
Postat

Sincer va spun mai bine va uitati la un film si dati una sanatoasa, economisiti bani, timp si nervi.

Dupa ce am ajuns acolo mi-a spus ca nu mai este 80 de lei, ca este 100 de lei. Am trecut si peste asta, pt ca imi placea tipa la fata, seamana cu o pustoaica de liceu, din acelea mai alcoolice si nu prea cuminti  :))

Locatie : 5 =>> Apartamentul arata ok insa baia lasa mult de dorit, dusul e posibim sa cada pe voi si e foarte murdar in interior, era plin de par si mizerie.

Aspect : 5 =>> Fata arata si ea ok pana se dezbraca, dupa care s-a terminat smecheria, bunicamea cred ca are tate mai frumoase ca ea, sunt niste pielite ceea ce are ea, nu le pot spune tate.

Oral : 2 =>> Inca incerc sa imi dau seama ce a fost treaba aia de o facea ea acolo. La inceput de intreaba daca vrei protejat sau nu si dupa ce ii spui cum vrei, iti spune ca ea nu face decat protejat.

Normal : 2 =>> La fel te intreaba cum vrei sa stea, i-am spus sa stea deasupra si a strambat din nas, am schimbat pozitia pt ca oricum simteam ca o sa il rupa pe gigel la cum se chinuia ea acolo. Simti ca dai intr-o scandura la propriu, este atat de uscata fetita incat ii simti toate oasele, posibil sa descoperi cateva la ea, de care nu stiai ca le are o femeie.

PICAT !!!

Deci eu va recomand sa mergeti linistiti in alta parte la 100 de lei chiar gasiti ceva mai bun. Este jalnica fata, nu imi venea nici sa scriu recenzia, doar doar sa nu imi mai amintesc de ea.

Iar colega ei Sonia sa nu mai zic....arata ca o balena esuata are si fata de peste cu niste buze ca de peste la propriu.....deci FUGITI DE CUIBUL ASTA FRATILOR !!!!

De ce ai mai postat si aici recenzia odata ce ai facut-o pe topicul fetei pe care ai vizitat-o?

Postat

Dupa ce am ajuns acolo mi-a spus ca nu mai este 80 de lei, ca este 100 de lei. Am trecut si peste asta, pt ca imi placea tipa la fata, seamana cu o pustoaica de liceu, din acelea mai alcoolice si nu prea cuminti :))

PICAT !!!

Mai baiatule,

1.daca erai atent pe topice vedeai ca Alexandra are 100 ron,nu 80.

2.de ce postezi aici,daca are si ea topic separat?

3.cu ce drept ma jignesti tu pe mine?

Postat

Fara sa fiu rau...k sa nu mai intrebe cineva nr, tel , poze cu colega ta, si recenzii legate de ea, dc nu pui un link cu topicul ei si gata.

Postat

Fara sa fiu rau...k sa nu mai intrebe cineva nr, tel , poze cu colega ta, si recenzii legate de ea, dc nu pui un link cu topicul ei si gata.

😘

Postat

Am fost si eu si am vizitat-o pe domnisoara cu ceva timp in urma. Abia capatase al doilea pisoi si era inca in tratative de intelegere cu celalalt. Nu stiu daca acum se suporta. Ma rog nu despre pisici este vorba aici.

Am ajuns la Sonia cand inca nu postaze poze mai apropiate de realitate. Ma rog ideea cu pozele e ca femeia incearca sa scoata ce are mai bun in evidenta si sa acopere defectele...

Revenind la recenzie parerea mea personala este ca este destul de masiva(ca sa nu spun grasa...mi se pare un cuvant urat)...in schimb sanii sunt frumosi, la fata arata ok...daca si-ar da silinta sa mai slabeasca oleaca ar fi mai interesant. 

Oralul corespunzator dar nu ceva wow, normal bunicel, dar din nou nimic care sa ma dea pe spate. Ea incearca, isi da silinta sa te faca sa te simti bine dar...mie personal imi plac fetele mai slim asa nu prea am facut click si bineinteles ca notele sunt subiective.

Locatie: 8 (din cauza celor 2 pisoi nu sunt alergic dar totusi...doua pisici lasa par peste tot in casa in pat pe lenjerie...etc nu este foarte igienic - recomandare eventual sa nu mai aiba acces in futodorm)

Fața:9

Sani:9

Corp:6

Pasarica:8

Oral:7

Normal:8

Am stat o finalizare, parca 100 lei  era tariful. 

Eu nu mai revin decat daca slabeste destul de mult, altfel la scorul de 100lei finalizarea nu prea merita investitia.

Nu am nimic rau la adresa ei. Pozele chiar si cele reale "needitate" si alea o avantajeaza. Dar fiecare incearca pe lumea asta sa vinda cat mai bine si are un plus din partea mea ca a intrebat cand am intrat si dupa ce am vazut-o daca vreau sa raman.

Bafta all.

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...