azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 18, 2016 Nu ai pula. Nici coaie. Atat iti zic. Sa mori tu Daca eu nu ma comport ca pe malu' Dambovitei inseamna ca am bun simt, nu altceva.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 18, 2016 Jura-te pe ... fucsia! Vorbeste in numele tau, te rog. Nu vorbi in numele tuturor, nu suntem colege. la ce sa te duca capsoru' acela psihofrustrat psihologic format PROFESIONIST. esti pro de ani intregi mataluta, varsta chiar nu-mi permite sa te iau la per tu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 18, 2016 IN URMA PROMISIUNILOR TRANSPARENTIMI PARE RAU CA TE AM IJURAT DE MAICATAbravo Meda transparent e chiar o persoana de calitate 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 18, 2016 video inspirational de facut xxx
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2016 Postat Ianuarie 18, 2016 IN URMA PROMISIUNILOR TRANSPARENTIMI PARE RAU CA TE AM IJURAT DE MAICATA Nu ca sa torn gaz pe foc, ca nu cred ca mai e cazu', valvataia e cat casa, dar ... Meda a.k.a. Medea, daca ti-ai cerut scuze fata de userul transparent pentru injuriile aduse lui, injurii cu mama. familie si altele asemenea, nu crezi ca mai sunt si altii care asteapta scuzele tale?Nu pe public, se accepta si PM.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 18, 2016 Nu ca sa torn gaz pe foc, ca nu cred ca mai e cazu', valvataia e cat casa, dar ... Meda a.k.a. Medea, daca ti-ai cerut scuze fata de userul transparent pentru injuriile aduse lui, injurii cu mama. familie si altele asemenea, nu crezi ca mai sunt si altii care asteapta scuzele tale?Nu pe public, se accepta si PM.Meda eu stiu ce inseamna sa fii zodie de foc,sa zicem sagetator si sa fii vulcanica. Cu toate astea lui imi vine sa cer eu scuze in numele tau,stii discutia pe pag trans.el se multumeste si discret e uman sa gresesti,dar esti mare ca om cand admiti ca poti gresi,iti asumi si spui ca iti pare rau.si cam ai o pagina intreaga de asumat,niste scuze sincere sunt cel putin ceea ce se cuvine domnita
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 18, 2016 Meda eu stiu ce inseamna sa fii zodie de foc,sa zicem sagetator si sa fii vulcanica. Cu toate astea lui imi vine sa cer eu scuze in numele tau,stii discutia pe pag trans.el se multumeste si discret e uman sa gresesti,dar esti mare ca om cand admiti ca poti gresi,iti asumi si spui ca iti pare rau.si cam ai o pagina intreaga de asumat,niste scuze sincere sunt cel putin ceea ce se cuvine domnita Gata, e de'ajuns.
^sexything^ Reputație: -510 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Ianuarie 18, 2016 Nu am sa inteleg de ce aveti nevoie sa fiti aparate si de ce va cacati atat pe voi ca nu sare lumea in apararea voastra. Atat de slabe sunteti incat aveti nevoie sa fiti aparate de altii, nu sunteti in stare singure?!?! Sa aveti frustrari atat de adanci ca nu s-au sesizat cativa avocati din oficiu?!!Dar cine are nevoie sa fie aparata? Chiar consideri ca nu s-a descurcat fiecare domnisoara singurica?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 18, 2016 Gata, e de'ajuns.E de ajuns daca fufa curvet batran si stie toate sta in banca ei si isi vede de bun simt. Eu nu ii permit iesiri de superioritate,cu gandul ca fac o expirata sa se simta increzatoare.vezi ca acum tu pui benzina peste foc si precupeata nu-i la prima iesire cu mine.vezi-ti de ogradalater edit vb de carpita Sorina,dar Meda chiar stie ce am zis.tu mie nu imi spui gata Aza ca nu ne tragem de sireturi
Administrator pisicuts Reputație: 114517 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 18, 2016 s-a obraznicit lumea la cluj 4
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 18, 2016 s-a obraznicit lumea la clujhai sa luam pantera si fugim la Saint Tropez, dupa Salam
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2016 Postat Ianuarie 18, 2016 s-a obraznicit lumea la clujAmu' vroiam sa te strig ca-i prea love&peace p-aici si ai cam putea baga ceva bete )Apropo, oare @thecat ce face?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 18, 2016 s-a obraznicit lumea la clujcine e cel mai obraznic? 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 18, 2016 E de ajuns daca fufa curvet batran si stie toate sta in banca ei si isi vede de bun simt. Eu nu ii permit iesiri de superioritate,cu gandul ca fac o expirata sa se simta increzatoare.vezi ca acum tu pui benzina peste foc si precupeata nu-i la prima iesire cu mine.vezi-ti de ogradalater edit vb de carpita Sorina,dar Meda chiar stie ce am zis.tu mie nu imi spui gata Aza ca nu ne tragem de sireturi Ce patisi, te-ai trezit si tu cu fatzuca la cearsat ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2016 Postat Ianuarie 18, 2016 Amu' vroiam sa te strig ca-i prea love&peace p-aici si ai cam putea baga ceva bete )Apropo, oare @thecat ce face? El ii cu bustenii, 12
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 18, 2016 Nu ca sa torn gaz pe foc, ca nu cred ca mai e cazu', valvataia e cat casa, dar ... Meda a.k.a. Medea, daca ti-ai cerut scuze fata de userul transparent pentru injuriile aduse lui, injurii cu mama. familie si altele asemenea, nu crezi ca mai sunt si altii care asteapta scuzele tale?Nu pe public, se accepta si PM.NU NU ... Ciucurel si JustMUIE mau atacat si nu am de ce sa imi cer scuze de la ei 1 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 18, 2016 Ce patisi, te-ai trezit si tu cu fatzuca la cearsat ?retrage-te sa nu te trag cu un cearceaf de gat indarat,din spate.am spus ca nu-ti permit sa te bagi in discutii de femei.deci ori discuti cu barbati ori vorbesti singur 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 18, 2016 Zise la TV ca azi a fost declarata ceva zi a depresiei, cred ca d'aia sunt aceste manifestatii iaici pe forum
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 18, 2016 NU NU ... Ciucurel si JustMUIE mau atacat si nu am de ce sa imi cer scuze de la ei arata.mi unde te.am atacat? 2
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 18, 2016 NU NU ... Ciucurel si JustMUIE mau atacat si nu am de ce sa imi cer scuze de la ei *m-au, proasto 1
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2016 Postat Ianuarie 18, 2016 Eu inca astept parerea lui Transparent. Desi cred ca domnu' doctor e la consultatii acum. La ora asta nu stiu ce ar mai fi de spus.Ma doare capul,am reusit sa citesc tot ce s-a scris pe topic.Sper la sentimente mai umane din partea Medeei,sper ca a inteles ce era necesar din schimbul de mesaje.Sper ca-si reevalueaza comportamentul de pe forum,sper ca-si cere scuze si de la ceilalti membrii "atinsi".Am ramas putin naucit la postarile in care am fost fost sustinut de multi dintre voi.Placut surprins,as zice.Sincer,nu ma asteptam.Leu fiind,sper la o buna intelegere intre toti membrii forumului,la o solidaritate intre fete si baieti,la eradicarea pestisismului macar de pe acest forum.E usor sa improsti cu noroi peste tot,nici sa-ti ceri scuze nu-i chiar atat de greu.Doar s-o faci din suflet.Daca v-as da inima mea,v-ar lua corpurile razna.In concluzie,eu zic sa iesim la o bauta,vorba tanchistului.http://nimfomane.com/forum/topic/34376-pepsi-timedoritori/?p=1675428 15 3
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 18, 2016 *m-au, proasto Ai belit carasu', asteapta-te la ce-i mai rau... 7
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 18, 2016 Ai belit carasu', asteapta-te la ce-i mai rau... o stiu pe mahalagioaca... e mai ceva ca randunica ) 1
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 18, 2016 NU NU ... Ciucurel si JustMUIE mau atacat si nu am de ce sa imi cer scuze de la ei 3 exemple deja si nu pe 3 tocipe m.ai injurat si pe topicu cu bancuri 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 18, 2016 O sa oboseasca si Meda si o sa se potoleasca, oricum, faptul ca are atata timp de stat pe forum spune multe
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum