Sari la conținut

recomandare

fvl29

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Jura-te pe ... fucsia! Vorbeste in numele tau, te rog. Nu vorbi in numele tuturor, nu suntem colege. ;)

la ce sa te duca capsoru' acela psihofrustrat   psihologic format PROFESIONIST. esti pro de ani intregi mataluta, varsta chiar nu-mi permite sa te iau la per tu

Postat

IN URMA PROMISIUNILOR  TRANSPARENT

IMI PARE RAU CA TE AM IJURAT DE MAICATA

bravo Meda :) transparent e chiar o persoana de calitate

• Like 1
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

IN URMA PROMISIUNILOR  TRANSPARENT

IMI PARE RAU CA TE AM IJURAT DE MAICATA

Nu ca sa torn gaz pe foc, ca nu cred ca mai e cazu', valvataia e cat casa, dar ... Meda a.k.a. Medea, daca ti-ai cerut scuze fata de userul transparent pentru injuriile aduse lui, injurii cu mama. familie si altele asemenea, nu crezi ca mai sunt si altii care asteapta scuzele tale?

Nu pe public, se accepta si PM.

Postat

Nu ca sa torn gaz pe foc, ca nu cred ca mai e cazu', valvataia e cat casa, dar ... Meda a.k.a. Medea, daca ti-ai cerut scuze fata de userul transparent pentru injuriile aduse lui, injurii cu mama. familie si altele asemenea, nu crezi ca mai sunt si altii care asteapta scuzele tale?

Meda eu stiu ce inseamna sa fii zodie de foc,sa zicem sagetator si sa fii vulcanica. Cu toate astea lui imi vine sa cer eu scuze in numele tau,stii discutia pe pag trans.el se multumeste si discret :) e uman sa gresesti,dar esti mare ca om cand admiti ca poti gresi,iti asumi si spui ca iti pare rau.si cam ai o pagina intreaga de asumat,niste scuze sincere sunt cel putin ceea ce se cuvine domnita

Postat

Meda eu stiu ce inseamna sa fii zodie de foc,sa zicem sagetator si sa fii vulcanica. Cu toate astea lui imi vine sa cer eu scuze in numele tau,stii discutia pe pag trans.el se multumeste si discret :) e uman sa gresesti,dar esti mare ca om cand admiti ca poti gresi,iti asumi si spui ca iti pare rau.si cam ai o pagina intreaga de asumat,niste scuze sincere sunt cel putin ceea ce se cuvine domnita

Gata, e de'ajuns.

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat
Nu am sa inteleg de ce aveti nevoie sa fiti aparate si de ce va cacati atat pe voi ca nu sare lumea in apararea voastra. Atat de slabe sunteti incat aveti nevoie sa fiti aparate  de altii, nu sunteti in stare singure?!?! Sa aveti frustrari atat de adanci ca nu s-au sesizat cativa avocati din oficiu?!!

Dar cine are nevoie sa fie aparata? Chiar consideri ca nu s-a descurcat fiecare domnisoara singurica?

Postat

Gata, e de'ajuns.

E de ajuns daca fufa curvet batran si stie toate sta in banca ei si isi vede de bun simt. Eu nu ii permit iesiri de superioritate,cu gandul ca fac o expirata sa se simta increzatoare.vezi ca acum tu pui benzina peste foc si precupeata nu-i la prima iesire cu mine.vezi-ti de ograda

later edit vb de carpita Sorina,dar Meda chiar stie ce am zis.tu mie nu imi spui gata Aza ca nu ne tragem de sireturi

Vizitator pustiu84
Postat

s-a obraznicit lumea la cluj

Amu' vroiam sa te strig ca-i prea love&peace p-aici si ai cam putea baga ceva bete :))

Apropo, oare @thecat ce face? :)

Postat

E de ajuns daca fufa curvet batran si stie toate sta in banca ei si isi vede de bun simt. Eu nu ii permit iesiri de superioritate,cu gandul ca fac o expirata sa se simta increzatoare.vezi ca acum tu pui benzina peste foc si precupeata nu-i la prima iesire cu mine.vezi-ti de ograda

later edit vb de carpita Sorina,dar Meda chiar stie ce am zis.tu mie nu imi spui gata Aza ca nu ne tragem de sireturi

Ce patisi, te-ai trezit si tu cu fatzuca la cearsat ?

Vizitator
Postat

Amu' vroiam sa te strig ca-i prea love&peace p-aici si ai cam putea baga ceva bete :))

Apropo, oare @thecat ce face? :)

El ii cu bustenii, :P

• Like 12
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

NU NU ... Ciucurel si JustMUIE mau atacat si nu am de ce sa imi cer scuze de la ei 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ce patisi, te-ai trezit si tu cu fatzuca la cearsat ?

retrage-te sa nu te trag cu un cearceaf de gat indarat,din spate.am spus ca nu-ti permit sa te bagi in discutii de femei.deci ori discuti cu barbati ori vorbesti singur

• Like 1
  • Oras:fara
Postat

NU NU ... Ciucurel si JustMUIE mau atacat si nu am de ce sa imi cer scuze de la ei 

arata.mi unde te.am atacat?

• Like 2
Vizitator transparent
Postat

Eu inca astept parerea lui Transparent. Desi cred ca domnu' doctor e la consultatii acum.  :laugh2

La ora asta nu stiu ce ar mai fi de spus.Ma doare capul,am reusit sa citesc tot ce s-a scris pe topic.Sper la sentimente mai umane din partea Medeei,sper ca a inteles ce era necesar din schimbul de mesaje.Sper ca-si reevalueaza comportamentul de pe forum,sper ca-si cere scuze si de la ceilalti membrii "atinsi".Am ramas putin naucit la postarile in care am fost fost sustinut de multi dintre voi.Placut surprins,as zice.Sincer,nu ma asteptam.

Leu fiind,sper la o buna intelegere intre toti membrii forumului,la o solidaritate intre fete si baieti,la eradicarea pestisismului macar de pe acest forum.

E usor sa improsti cu noroi peste tot,nici sa-ti ceri scuze nu-i chiar atat de greu.Doar s-o faci din suflet.

Daca v-as da inima mea,v-ar lua corpurile razna.

In concluzie,eu zic sa iesim la o bauta,vorba tanchistului.

http://nimfomane.com/forum/topic/34376-pepsi-timedoritori/?p=1675428

• Like 15
  • Minus 3
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

*m-au, proasto

Ai belit carasu', asteapta-te la ce-i mai rau... :)

• Like 7
Postat

3 exemple deja si nu pe 3 tocipe m.ai injurat si pe topicu cu bancuri

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...