Sari la conținut

recomandare

fvl29

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

O sa oboseasca si Meda si o sa se potoleasca, oricum, faptul ca are atata timp de stat pe forum spune multe :)

Tu de unde stii !? :350x :thinking :thinking Sherlock Holmes !? :slap2

• Like 3
Vizitator
Postat

Presupun si eu prin absurd :)

Mmm... ok then ! :slap2 :laugh2 :habarnam :habarnam

• Oras:Cluj
Postat

Ha ha ha ! Pai vreau sa spun ca nu duc lipsa . Dacă duceam lipsa sincer nu mai postam. Dar cum spuneam...

Și dacă vreau sa îmi dau foc la valiza nu pot !!!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Și nu îmi veni cu texte ca ma pis pe tine .

Vai de mine ni am scris corect un cuvânt am explicat de 1000 de ori ca tastatura îmi înlocuiește cuvintele .

Ce ce te bagi !!!

Univ-o cereți sa va înjur

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Dragi mei , cei care ma cunosc vin la mine indiferent la cine bag eu aici pula in gura !!!

Si vreau sa va anunt ca mi sa marit numarul de clienti pe zi de cand ma cert pe aici !!

Uni sunt curiosi daca intradevar asa sunt si in realitate !! Si raman socati spunand ca nu cumva alta fata scrie  :no2  :laugh2

Eu ma amuz foarte mult aici cu voi 

Va multumesc imi faceti ziua mai frumoasa !!!

Iar eu nu cred ca m am legat de cineva daca nu mi a adresat cuvinte jugnitoare

Si dolares !! ti ai facut cont doar pentru mine jigodie  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

E CONT FALS FACUT AZI asa ca hai jet

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Si dolares !! ti ai facut cont doar pentru mine jigodie  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

E CONT FALS FACUT AZI asa ca hai jet

Actually, mi-e teama ca "dolares" e mai vechi pe-aici pe forum decat tine.

Zau, o zic cu tot dragul, nu te mai simti asa atacata din toate partile; pe forumul asta plecarile si revenirile sunt la ordinea zilei, nu oricine care are un cont recent creat are ca unic scop sa te persecute pe tine... ;)

• Like 7
Postat

Thecat  ti am spus ca te iubesc ?

Nu, dar trebuie sa recunosc ca replica asta n-o vedeam venind...  :laugh2  :laugh2

• Like 6
Postat

:hug1  Imi place sa surprind uneori ..

Asta depinde in ce toane sunt :baby2

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Eu sunt mai de moda veche, mi se pare ciudat cum se poate face ziua cuiva mai buna injurand pe altii, oricat ti-ar fi gresit, oricum eu stau si ma amuz de voi, cat patos, cata truda sa cautati postari de acum cateva ore, zile, luni, inseamna ca va pasa totusi  :laugh2

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Eu sunt mai de moda veche, mi se pare ciudat cum se poate face ziua cuiva mai buna injurand pe altii, oricat ti-ar fi gresit, oricum eu stau si ma amuz de voi, cat patos, cata truda sa cautati postari de acum cateva ore, zile, luni, inseamna ca va pasa totusi  :laugh2

Taci ma! Acuma ti-ai gasit si tu sa comentezi cand stam toti cu sufletul la gura sa vedem idila? =))

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Tu îngeraș eșt un om pajnic:)

Și nu intelegi de ce ii bag pe uni în seama asai?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Nu, dar trebuie sa recunosc ca replica asta n-o vedeam venind...  :laugh2  :laugh2

nici eu

@ Meda thecat potrivnic cu nicknamul incita tare. e iubit de toti si toate.de deasupra se da foarte cuminte de iti vine sa-l vanezi si tavalesti. ei, ce zici?

• Like 1
Postat

Uite dacă vrea Gabi eu pot șterge su semnătura cu justlove .

Asta e asa sa vedeți ca eu doar ma amuz certându-ma pe aici

Și sa vadă ca nu am nimic cu ea

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:fara
Postat

Uite dacă vrea Gabi eu pot șterge su semnătura cu justlove .

Asta e asa sa vedeți ca eu doar ma amuz certându-ma pe aici

Și sa vadă ca nu am nimic cu ea

nu ma deranjeaza semnatura una.i JUSTLOVE , ma deranjat injuraturile si injuriile aduse mie si familiei mele

• Like 7
Vizitator
Postat

dolorese , să stii (cu doi dă ,,i" ) că io țiu cu tine :)

peseu : bă ia nu vă mai luați de Ana Maria .......

• Like 3
Postat

nu ma deranjeaza semnatura una.i JUSTLOVE , ma deranjat injuraturile si injuriile aduse mie si familiei mele

Avand in vedere ca nu-ti cunoaste familia, n-ar trebui sa te afecteze, daca ea asa se simte bine, ea singura se arunca in derizoriu.

Postat

Avand in vedere ca nu-ti cunoaste familia, n-ar trebui sa te afecteze, daca ea asa se simte bine, ea singura se arunca in derizoriu.

TACI! pe un membru al fam mele MAMA...(nici io nu am cunoscut.o decat 1 an si 8 luni) TACIIII

SI SA NU MA AFECTEZE?

• Like 2

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Ba nu stiu voi, dar odata ce nu ma mai separa mii de km de Romania voi face un sex trip. Voi incepe cu Medea ca is maxim curios cum ii in realitate, voi continua cu Ana Maria care ii o scumpa si se pare ca impartasim acelasi gen de muzica, rockul. Sexything nu o poti rata in viata asta, vorba aia fute-o n-o ierta, iar Justlove ii punct de reper in lumea in care ne invartim. Asa ca doamnelor nu va mai certati, lasati barbatii sa vina la voi :boob

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...