Sari la conținut

0721166631 Masaj de relaxare cu finalizare Teiul Doamnei

sharky

Postări Recomandate

Postat

Activeaza si face un masaj de buna calitate. Mi a trebuit ceva timp pana sa ma hotarasc sa ii fac o vizita dar pot spune ca a meritat, daca vrei masaj sportiv si sa fi bine framantat nu ezitati sa o vizitati. Varsta 60,aspectul exact ca in poze, ap ingrijit si curat iar ea o femeie normala cu mult bun simt, cel putin asa mi s a parut mie. Nu face tot timpul finalizare cand am intrebat dar mie mi a facut si am decartat 100 lei. Spor!

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

are 59 reali peste 5 luni face 60 , dar daca pune mana pe tin iti rupe oasele , e plina de forta si vigoare

Iti dai seama la normal cat de energica ar fi daca ar face !!

Si ar mai merge “tits fuck” daca ar fi facut,cu finalizare,ar fi fost belea!

Postat

Alves 44, nu a fost o simpla laba, cel putin timp de cateva minute a fost o combinatie de atingeri si masaj al instrumentului iar finalizarea a venit datorita modului ei de a o face, are experienta si cred ca isi da seama cand ce si cum

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Am sunat eu mai devreme este in santier cu zugraveala gresie faianta in casa, nu stie cat mai dureaza.Momentan inteleg ca nu lucreaza.

Postat

Mai știe cineva de ea?

A ieșit la pensie,s-a retras la țară pe lângă Topoloveni.

Aer curat.

Postat

I am facut o vizita ieri, inca presteaza si o face la fel de bine. Stiu ca multi nu agreeaza varsta ei dar pentru mine asta e un avantaj(ma atrage ideea de a fi in varsta dameza

) fiecare cu fetishurile lui. BAFTA

• Oras:Bucuresti
Postat

daca ma poti ajuta cu ceva informatii .  Face un masaj bun inteleg plus ca la final daca esti civilizat si ceri iti face si o laba buna-contracost evident  . E corect ?    

Cat costa toata distrractia ?

Postat

100 lei i am lasat de fiecare data. Ultimile doua dati i am zis sa mi faca doar picioare si o laba si as vrea sa ii dau 70 lei doar ptr laba ptr ca pana la urma asta este ceea ce ma intereseaza.

Postat

Salutări,

Ați mai vizitat careva stimata doamnă de curând? Ceva noutăți?

Mulțumiri și duminică însorită,

Adi

• Oras:BUCURESTI
Postat

Buna,am ajuns si eu la doamna.......1-apartament curat 2-doamna cam in varsta este imbracata de casa nu are nimic cu eroticul......3- masajul este bunicel dar nu ceva wauuu....la sfarsit o labuta mediocra facuta cu o crema.....,mi sa parut un pic agresiva. 100 lei-1h Parerea mea sincera .....,eu unul nu mai ma duc. Doamna presteaza fiind nevoita de unele datorii......,nu mi-a parut rau de bani dupa ce mi-a zis ca este stramtorata financiar datorita unui credit ipotecar.....

Postat

Mulțumesc pt detalii @roma 16. Probabil pt ceva supliment față de cei 100 leuți mai renunță la hăinuțe sau cel puțin scoate sânii imenși la înaintare.

Seară plăcută,

Adi

Postat

Daca ar renunta la ceva hainute ai fi dezamăgit......,femeia este bunica 60+ dar blândă iar sanii sunt intradevar mari dar cam lasati din ce am observat......

Postat

Ptr cei care au vititat o pe doamna, ce plusuri si ce minusuri credeti ca are si daca exista vreo posibilitate de a obtine ceva mai mult de la ea. Mie nu mi a lasat impresia ca s ar putea dar nici nu am fost foarte atent la aspectuk asta.

• Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
Postat

Salut confrati,

Am fost si eu de cateva ori la Dna. Masaj bunicel, dar mai mult, nu visati, ca sa nu fiti suparati, nu cred ca dezamagit este termenul corect

Dna are peste 60 ani, este amabila, docila, dar cand vrei sa-i atingi tatele sau mai grav alte parti anatomice, se activeaza si te respinge, tot atat de agresiv, pe cat vrei tu s-o atingi. Esti dragut si ii pui mana delicat pe vreo tata, tot delicat o da la o parte. Te infigi in tatele ei, tot asa va infige mainile in tine si te va indeparta......eu am fost un pic mai insistent si cam asa a fost si ea: actiune si reactiune.

Max ce am putut obtine cu 1 min inainte de momentul de glorie, s-o tatelesc, dar prin flanel. Cu greu m-a lasat ca ma stia si ii mai accesasem serviciile

De futut, de pus mana la pasaroi, la cur,nici vb si nu cred ca ati vrea voi! Hai serios, e mama mare....ati vrea sa futeti o bunica??? Bleah! Eu sigur nu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...