ciociocio Reputație: 54 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Are optional si ejaculare la 30 ron
carolanjou Reputație: 597 Postat Noiembrie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 26, 2017 are 60+ lejer !are 59 reali peste 5 luni face 60 , dar daca pune mana pe tin iti rupe oasele , e plina de forta si vigoare
carolanjou Reputație: 597 Postat Martie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 23, 2018 a mai fost cineva pe la doamna ? nu am mai vizitat-o de aproape 10 luni
love_boobs Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2018 Sall baieti stiti ceva de doamna mai activeaza ??,😋L
magiun Reputație: 455 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Octombrie 26, 2018 Cu clienți vechi . .
magiun Reputație: 455 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Octombrie 26, 2018 Activează
magiun Reputație: 455 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Octombrie 26, 2018 Urmareste olx.acolo mai bagă anunt
adrian rino Reputație: 37 Postat Octombrie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2018 Activează. De curând a postat anunț și pe anuntul.ro
georgyus Reputație: 1 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 Activeaza si face un masaj de buna calitate. Mi a trebuit ceva timp pana sa ma hotarasc sa ii fac o vizita dar pot spune ca a meritat, daca vrei masaj sportiv si sa fi bine framantat nu ezitati sa o vizitati. Varsta 60,aspectul exact ca in poze, ap ingrijit si curat iar ea o femeie normala cu mult bun simt, cel putin asa mi s a parut mie. Nu face tot timpul finalizare cand am intrebat dar mie mi a facut si am decartat 100 lei. Spor!
alves44 Reputație: 151 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2018 finalizare o simpla laba presupun ?
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Decembrie 6, 2018 are 59 reali peste 5 luni face 60 , dar daca pune mana pe tin iti rupe oasele , e plina de forta si vigoareIti dai seama la normal cat de energica ar fi daca ar face !!Si ar mai merge “tits fuck” daca ar fi facut,cu finalizare,ar fi fost belea!
georgyus Reputație: 1 Postat Decembrie 6, 2018 Postat Decembrie 6, 2018 Alves 44, nu a fost o simpla laba, cel putin timp de cateva minute a fost o combinatie de atingeri si masaj al instrumentului iar finalizarea a venit datorita modului ei de a o face, are experienta si cred ca isi da seama cand ce si cum
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Mai 27, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Mai 27, 2019 Am sunat eu mai devreme este in santier cu zugraveala gresie faianta in casa, nu stie cat mai dureaza.Momentan inteleg ca nu lucreaza.
pustanu87 Reputație: 1431 Postat August 13, 2019 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat August 13, 2019 Mai știe cineva de ea?A ieșit la pensie,s-a retras la țară pe lângă Topoloveni.Aer curat.
georgyus Reputație: 1 Postat Noiembrie 20, 2019 Postat Noiembrie 20, 2019 I am facut o vizita ieri, inca presteaza si o face la fel de bine. Stiu ca multi nu agreeaza varsta ei dar pentru mine asta e un avantaj(ma atrage ideea de a fi in varsta dameza) fiecare cu fetishurile lui. BAFTA
alves44 Reputație: 151 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 20, 2019 daca ma poti ajuta cu ceva informatii . Face un masaj bun inteleg plus ca la final daca esti civilizat si ceri iti face si o laba buna-contracost evident . E corect ? Cat costa toata distrractia ?
georgyus Reputație: 1 Postat Decembrie 6, 2019 Postat Decembrie 6, 2019 100 lei i am lasat de fiecare data. Ultimile doua dati i am zis sa mi faca doar picioare si o laba si as vrea sa ii dau 70 lei doar ptr laba ptr ca pana la urma asta este ceea ce ma intereseaza.
carolanjou Reputație: 597 Postat Ianuarie 17, 2020 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 17, 2020 daca ma poti ajuta cu ceva informatii . Face un masaj bun inteleg plus ca la final daca esti civilizat si ceri iti face si o laba buna-contracost evident . E corect ? Cat costa toata distrractia ? 80 masaj plus happy ending 1
adrian rino Reputație: 37 Postat Februarie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2020 Salutări, Ați mai vizitat careva stimata doamnă de curând? Ceva noutăți? Mulțumiri și duminică însorită, Adi
roma 16 Reputație: 15 Postat Februarie 9, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 9, 2020 Buna,am ajuns si eu la doamna.......1-apartament curat 2-doamna cam in varsta este imbracata de casa nu are nimic cu eroticul......3- masajul este bunicel dar nu ceva wauuu....la sfarsit o labuta mediocra facuta cu o crema.....,mi sa parut un pic agresiva. 100 lei-1h Parerea mea sincera .....,eu unul nu mai ma duc. Doamna presteaza fiind nevoita de unele datorii......,nu mi-a parut rau de bani dupa ce mi-a zis ca este stramtorata financiar datorita unui credit ipotecar.....
adrian rino Reputație: 37 Postat Februarie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2020 Mulțumesc pt detalii @roma 16. Probabil pt ceva supliment față de cei 100 leuți mai renunță la hăinuțe sau cel puțin scoate sânii imenși la înaintare. Seară plăcută, Adi
roma 16 Reputație: 15 Postat Februarie 9, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 9, 2020 Daca ar renunta la ceva hainute ai fi dezamăgit......,femeia este bunica 60+ dar blândă iar sanii sunt intradevar mari dar cam lasati din ce am observat......
georgyus Reputație: 1 Postat Martie 31, 2020 Postat Martie 31, 2020 Ptr cei care au vititat o pe doamna, ce plusuri si ce minusuri credeti ca are si daca exista vreo posibilitate de a obtine ceva mai mult de la ea. Mie nu mi a lasat impresia ca s ar putea dar nici nu am fost foarte atent la aspectuk asta.
mr. oki Reputație: 443 Postat Aprilie 4, 2020 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Aprilie 4, 2020 Salut confrati, Am fost si eu de cateva ori la Dna. Masaj bunicel, dar mai mult, nu visati, ca sa nu fiti suparati, nu cred ca dezamagit este termenul corect Dna are peste 60 ani, este amabila, docila, dar cand vrei sa-i atingi tatele sau mai grav alte parti anatomice, se activeaza si te respinge, tot atat de agresiv, pe cat vrei tu s-o atingi. Esti dragut si ii pui mana delicat pe vreo tata, tot delicat o da la o parte. Te infigi in tatele ei, tot asa va infige mainile in tine si te va indeparta......eu am fost un pic mai insistent si cam asa a fost si ea: actiune si reactiune.Max ce am putut obtine cu 1 min inainte de momentul de glorie, s-o tatelesc, dar prin flanel. Cu greu m-a lasat ca ma stia si ii mai accesasem serviciileDe futut, de pus mana la pasaroi, la cur,nici vb si nu cred ca ati vrea voi! Hai serios, e mama mare....ati vrea sa futeti o bunica??? Bleah! Eu sigur nu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum