Sari la conținut

0758412249 poienitei

Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat

pe scurt: eveniment petrecutde vreo 2 saptamani. adresa poienitei bloc garsoniere portocaliu. dameza e o brunete dulcica la vre 165cm 55kg corp 8 fata 8. pret 70 oral neprotejat normal prot.(max 15min) cand am antrebat cat e tariful la ora a raspuns la ora nu face. propus de mine ca platesc doua numere 140 ron si atunci stau o ora a spus fata ca un numar e 15 min deci la ora ar fi pret de patru ori. da lasa naibi cine poate termina an jum de ora de 2 ori. oral executat destul de bine nota7/8 normal 8 locatie7. anca ceva m-am simtit ca si pe banda rulanta, cand am intrat an ap deja mi-a spus sa ne grabim ca mai asteapta 2 clienti doar ca eu am ajuns mai repede.cand era la oral suna interfonul de vro 3 ori, peste 5 min cand era pe mine fata no vezi bate cineva la usa fata cere scuze si se da jos de pe instrument descide usa vro 5 cm si spune la tipul care-i treaba si sa astepte an fata blocului. an fine la comportament nota de nerevenit, cum arata si prestatia. nota7/8. dar posibil ca eu em prins o zi cu multa munca la domnitza deci voi decideti. apropo nu lucreaza decat miercuri,joi,vineri. bafta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.