Sari la conținut

0758378356 sovata

Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat

eveniment petrecut acum cateva zile. anunt din jb. cand am sunat si la telefon am auzit ca are 45 kg m-am bucurat pt ca in ultimele zile am ajuns(pt ca le incerc pe fiecare cand vad un nr de tel nou in ziar) numai la domnite care la tel spuneau ca au 55kg dar ajuns la locatie erau mult peste varsta si kg spuse la tel,de obicei faceam cale intoarsa ca sunt de la tara si vaci am si acasa. dar sa revin la actuala dsra. locatie pe sovata zona novaeuro et 2 daca amintesc bine. deschide usa fata 23-25 ani satena semilung intrun trening. la prima vedere nu prea mi-a placut dar ca tot se apropia ora cand trebuia sa fac prezenta acasa am decis sa raman(mai bine nu faceam) pret 60 oral nep+normal prot. atunci am observat ca am facut prostie ca am ramas cand fata a inceput sa deie jos hainele,trening ,un ieger gros si un chilot care numai in copilarie am vazut pe bunica mea. fata max40kg are. sanii aratau ca si cand intrun balonas bagi o gura de apa si agati pe perete. nu va spun cum a fost oral si normal ca la mine a ramas corigenta. eu sigur nu mai revin.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...