Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Gabriela, Gabriela :). O intrebare: pretul pentru o noapte ? Este fix sau se poate stabili la fata locului ?

Mersi frumos.

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

sotia taa cu mine face tot!

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Femeie...intelege ca asta e forum de recenzii...nu de anunturi cand esti tu disponibila sau nu!!!!

Vino cu ceva nou....preturi...poze...locatie...servicii...dar nu DE DISPONIBILITATE!!!

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Esti libera?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Am sunat-o doua nopti la rand insa fara vre-un raspuns. In noaptea asta, dupa vre-o cateva beri in centru vechi am zis sa mai fac o incercare. Raspunde  si stabilim sa ne vedem  la mine acasa. Dupa voce mi-am dat seama ca era cam distanta si fara chef. Ne intalnim in fata scarii. E foarte frumoasa si draguta. Urcam si stam putin de vorba la o tigara. Imi comunica ca sta fix o ora si ca face oral neprotejat cu finalizare (si) orala - dar mai bine nu pentru ca ea crede ca nu voi avea timp decat de un numar si poate mai facem si altceva. Ii zic sa aibe incredere ca rezolv eu doua numere pana la finalul orei. Deja mi-a cam stricat cheful dar am trecut peste. Se duce la un dus si apoi ii propun sa incepem cu un oral pe holul de la intrare unde am un perete plin de oglinzi. Imi raspunde ca sunt prea multe oglinzi si ea nu vrea acolo (ca are si ea piticii ei). Mergem in dormitor si incepe sa execute un oral (foarte ok), apoi un 69 si termin in gura. Pauza de tigara si apoi trecem la treaba. Vre-o cateva pozitii cu destula implicare si terminam. Intra iar la un dus si se pregateste de plecare. 1h door to door. 

Overrall a fost nice. Gabriela e frumoasa, buna (bine proportionata, mai inalta decat ma asteptam) si sociabila. Ori am prins-o intr-o pasa proasta ori nu a fost chimie intre noi insa comunicarea a fost cam varza. Se chinuia sa fie nice dar nu m-a convins. Graba si atitudinea a cam stricat treaba.

Si acum notele:

- Aspect: 8 (e bine proportionata, sanii mari - cam lasati dar ok, nu pot sa zic ca e plinuta insa e putin peste ce as considera ca ar fi slaba)

- Atitudine: 6 (e sociabila, draguta, ai ce vorbi cu ea insa nu mi-a placut graba ei; era nemultumita sau plictisita  - cel mai probabil intr-o pasa proasta - lucru care s-a resimtit in experienta overall)

- Prestatie: 8 - Oral: 8 (bine executat, fara prea multa atentie la vecini insa cu implicare, finalizare orala)

- Normal: 8 (destula implicare, fara comentarii)

Am incercat sa dau niste note obiective pentru ca experienta mea a fost stricata de atitudine.

Halatul: 200 lei.

Are potential. Cu mai mult entuziasm si putina relaxare ar face valuri.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...