Sari la conținut

O curiozitate

Postări Recomandate

• Oras:Belfast
Postat

Salutare tuturor! În ianuarie vin pentru 2 săptămâni acasă și m-ar interesa 2-3 fete ok pt distracție... îmi puteți recomanda ceva? mulțumesc!

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat
  La 21.12.2015 la 1:17, georgebogdan a spus:

Salutare tuturor! În ianuarie vin pentru 2 săptămâni acasă și m-ar interesa 2-3 fete ok pt distracție... îmi puteți recomanda ceva? mulțumesc!

recomanda .. nu stiu eu mis in cautare de 2 sa le iau in vacanta de revelion in grecia .. si am mare crispare ca o sa merg cu buza umflata in vacanta asta ... :))) da o sa incerc :))) daca  gasesc  ceva zau eu pe 3 ian plec asa ca las tot la tine dupa :))) nus egois sa tin numa  pt mine !

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

Are dreptate Cliffenger, daca tot aveti niste bani de cheltuit, macar mergeti la bucuresti si gasiti ceva de calitate si nu nesimtitele astea din Buzau.

• Oras:Braila
Postat
  La 21.12.2015 la 6:10, rosino a spus:

Are dreptate Cliffenger, daca tot aveti niste bani de cheltuit, macar mergeti la bucuresti si gasiti ceva de calitate si nu nesimtitele astea din Buzau.

Multumesc ptr compliment,esti un dragut ca de obicei :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

2,3 fete pt distractie

Eu as alege pe Larisa,o tipa din Focsani si Tatiana.Nu e recomandare,doar alegerea mea :)

Postat
  La 21.12.2015 la 7:40, xln a spus:

2,3 fete pt distractie

Eu as alege pe Larisa,o tipa din Focsani si Tatiana.Nu e recomandare,doar alegerea mea :)

Ce tare!Astea doua se propun singure cu ajutorul conturilor false pe care le detin.
  • Like 3
Postat
  La 21.12.2015 la 8:14, matrakci a spus:

Ce tare!Astea doua se propun singure cu ajutorul conturilor false pe care le detin.

dementule , citeste bine ca xln a spus de o larisa din FOCSANi, nu de larisa colega mea, dar daca dormi pe drum si nu citesti bine.....

Si nu te mai ambala ca ma propun singura ca xln e fin focsani si nu am treaba cu el, iar daca va fi cineva interesat de persoana mea stie cum sa dea de mine nu trebuie sa ma propun singura, idiotule

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat
  La 21.12.2015 la 7:16, sultana.mama95 a spus:

Multumesc ptr compliment,esti un dragut ca de obicei :)

Lol, dar nu a zis de tine.. tu esti doar in vizita :)

• Like 2
Postat
  La 21.12.2015 la 11:17, cassy a spus:

Lol, dar nu a zis de tine.. tu esti doar in vizita :)

eu m-am gandit ca fiind din cand in cand in buzau , m-a bagat in aceeasi oala cu toate :(

Postat
  La 21.12.2015 la 11:51, sultana.mama95 a spus:

eu m-am gandit ca fiind din cand in cand in buzau , m-a bagat in aceeasi oala cu toate :(

Nu poti sti, poate ca nu :)

Postat

Scuzele mele , nu m-am exprimat corect :)) nu vreau 2-3 in acelasi timp , desi nu ar fi o idee rea , vreau 2-3 recomandari de fete la care se merita sa te duci .. din ce vad aici , pentru ca am citit si eu inainte pe forum , doar 2 optiuni avem in buzau ? fete de pana in 24-25  de ani, cu exceptia larisei , nu se gasesc ?

Postat
  La 21.12.2015 la 11:13, sultana.mama95 a spus:

dementule , citeste bine ca xln a spus de o larisa din FOCSANi, nu de larisa colega mea, dar daca dormi pe drum si nu citesti bine.....

Si nu te mai ambala ca ma propun singura ca xln e fin focsani si nu am treaba cu el, iar daca va fi cineva interesat de persoana mea stie cum sa dea de mine nu trebuie sa ma propun singura, idiotule

Dementa esti tu,din cate cunosc eu in Focsani nu exista nici o Larisa,vezi ca ma confunzi iar.
  • Like 2
Postat
  La 21.12.2015 la 13:27, matrakci a spus:

Dementa esti tu,din cate cunosc eu in Focsani nu exista nici o Larisa,vezi ca ma confunzi iar.

bai idiotule, nu eu am zis ca e o larisa in focsani,xln a zis, intreaba pe el daca este sau nu.

Vizitator
Postat
  La 21.12.2015 la 14:56, sultana.mama95 a spus:

bai idiotule, nu eu am zis ca e o larisa in focsani,xln a zis, intreaba pe el daca este sau nu.

Aici are dreptate matrakci,am zis de Larisa colega ta,o alta tipa din Focsani si tu :) Bine,nu toate 3,una din voi ar fi de ajuns.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Nu se baga nicaieri si nu sufera de atentie,doar ca a citit gresit ceea ce am scris :)

Postat
  La 21.12.2015 la 15:18, xln a spus:

Aici are dreptate matrakci,am zis de Larisa colega ta,o alta tipa din Focsani si tu :) Bine,nu toate 3,una din voi ar fi de ajuns.

Sorry, eu intelesesem altceva, probabil ca nu am vazut virgula pusa intre cuvinte :(

Postat
  La 21.12.2015 la 15:48, zozole a spus:

Sultana asta e fix ca supozitoru.se baga oriunde.suferi cumva de atentie??stai dracu in patrațica.

Tu ce ai ma? Pe tine nu te-o injurat nimeni asa de sfintele sarbatori?

Vizitator
Postat
  La 21.12.2015 la 16:39, sultana.mama95 a spus:

Sorry, eu intelesesem altceva, probabil ca nu am vazut virgula pusa intre cuvinte :(

Nu-i nimic :) daca ar fi sa plec undeva cred ca as alege matura :P din mai multe motive

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Adevărat e ca nu-i topic sa nu se bage și putregaiul în seamă.

• Like 1
  • Minus 1
Postat
  La 21.12.2015 la 16:40, sultana.mama95 a spus:

Tu ce ai ma? Pe tine nu te-o injurat nimeni asa de sfintele sarbatori?

Da pe tine nu te.o batut nimeni de sfintele sarbatori?

• Like 1
  • Minus 1

Postat
  La 21.12.2015 la 14:56, sultana.mama95 a spus:

Tu pe langa faptul ca esti tarfa m-ai esti si idioata.Pensioneaza-te ca nu te mai vor multi si nu din cauza ca nu stii sa faci treaba buna dar caracterul tau este infect si numai vrem sa avem deaface cu tine.
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...