silviu88 Reputație: -53 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Postat Ianuarie 26, 2016 Buna cf papusico, cum sa mai dau de tine, vad ca fb nu il mai folosesti vreau sa ne mai vedem, cum pot sa dau de tine, mai lucrezi si la salonul ala de care am vb noi 2. Lasa un nr de contact sau cont de fb. Pup dulce. Ciao vreau cat mai repede sa ne mai revede. Pup si astept un semn de la tine. 2
silviu88 Reputație: -53 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Postat Ianuarie 26, 2016 Buna cf papusico, cum sa mai dau de tine, vad ca fb nu il mai folosesti vreau sa ne mai vedem, cum pot sa dau de tine, mai lucrezi si la salonul ala de care am vb noi 2. Lasa un nr de contact sau cont de fb. Pup dulce. Ciao vreau cat mai repede sa ne mai revede. Pup si astept un semn de la tine. 2
giani_b Reputație: 2 Postat Iunie 8, 2017 Oras:pascani Oras:pascani Postat Iunie 8, 2017 Acum intra pe Skype cu contul [email protected]. Dar tot e greu de dat de ea? Poate cineva sa ofere un detaliu de contact al ei? Adica un nr de telefon. A mai fost cineva la ea in ultima vreme? Ma chinui de ani de zile sa ma vad cu ea, dar nu mai apuc
gadjo dilo Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 9, 2017 Esti sigur de contul de Skype? Cine ti-a spus?
giani_b Reputație: 2 Postat Iunie 9, 2017 Oras:pascani Oras:pascani Postat Iunie 9, 2017 Chiar ea. A intrat pe mailul [email protected] pe la mijlocul lui mai si mi-a zis acolo ca de acum vorbim pe Skype, pe contul de care zic.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum