Sari la conținut

Curvele din Braila in Belgia

Postări Recomandate

Postat
  Citat
"Romanii inlocuiesc bulgarii: prostituatele sunt mai multe din Brăila decât din Sliven” este titlul unui articol apărut ieri în cotidianul belgian La Dernière Heure. Jurnaliştii consemnează că numărul româncelor, în special al celor din Brăila, care se prostituează într-un cartier din nordul Bruxelles-ului, e în creştere, potrivit poliţiei.Un raport publicat în luna februarie, citat de cotidian belgian, plasează România ca fiind noul principal exportator de prostituate către Europa occidentală, iar oraşul Brăila, care “alimentează Bruxelles-ul”, este denunţat de organizaţia Amnesty International drept “capitala prostituţiei forţate”. Aici se practică racolările din discoteci, iar bandele “se înfruntă în stradă” pentru “a fi primele care să pună mâna” pe fetele disponibile, în vârstă de 18 ani.Acelaşi raport afirmă că, în 2009, “79 de fete au fost racolate din Brăila şi din oraşul Galaţi”, numărul reprezentând doar o parte infimă a icebergului, întrucât, anul trecut, bandele au făcut să dispară din ţară “cel puţin 780 de fete”. Potrivit raportului, 95% din acestea ajung în Europa de Vest, Belgia fiind acum noua destinaţie a româncelor.Florina Mihăilă, cunoscută în showbizul românesc drept Sexy-Brăileanca, ne-a mărturisit că nu o surprinde faptul că în Belgia sunt multe prostituate care provin din Brăila. “Am mai multe cunoştinţe care au mers în Belgia să se prostitueze. Acum, brăilencele stau în vitrina bordelurilor, pentru că româncele sunt frumoase. La stabilimentele de acolo se câştigă însă destul de prost”, ne-a spus Sexy-Brăileanca.
Postat

Adica toate fetele/dominsoarele din Braila sunt niste curve, doar pentru ca un mare BOU de la libertatea ca sa manance si el o paine a pus titlu de prima pagina ca fetele din Braila sunt prostituate. Pune un link catre articolul de pe site-ul ziarului din Belgia ca sa te credem ca nu a inventat sexy panarama ceva ca sa mai fie si ea pe prim pagina. Voi chiar nu va ganidti cand scrieti ceva? Cum ar fi sa apara un titlu de genul " Cele mai multe prostituate din Belgia sunt din Bucuresti". Nu v-ar conveni ca v-ati gandi la mamele , surorile, iubitele voastre, asa ca va legati de Braila si Galati, desi acolo stiu ca este patria bunul simt, ca mai sunt cateva ratacite, e ca in padurea fara uscaturi.....Eu va zic doar un mare RUSINE. Ne animalizam pe zi ce trece, altfel nu-mi explic cum apar asa multi BOI in presa scrisa.

Postat

vorbesc de straine ca sìnt prostitute pentru ca nu au o casa a lor dar si a lor fac prostitute dar sìnt rezervate si o fac ìn casa,daca s-ar deschide bordelurile nu ar mai fi atìtea probleme. dar trebuie sa cìstige toti pestii Romani si straini de pe spatele sclavelor de sex

Postat

haha normal ca stii zona. nu e luxoasa de loc. doar musulmani din Magreb care au magazine de doi centi pe acolo,strazi prafuite...... zona luxoasa e in cealalta parte a garii... doar stii ca asta ti-e meseria bre cresstino ortodox in toata europa astazi lumea ne cunoaste rrumanca zice prostituata spune

Postat

Tu spui ca sunt curve dar mie mi-ai trezit o amintire frumoasa asa ca-ti multum,esc!Si ca sa continui ce am inceput,imi amintesc ca am lipsit de la scoala zile intregi,in speranta ca o sa-mi bata iar la usa!Parca innebunisem,aveam de gand sa o cer de nevasta daca s-ar fi intors.Azi,cand ma gandesc la ea, imi aduc aminte ca parul ei mirosea a flori de camp si ca avea voce dulce si leganata si parca-i aud si azi rasul din noaptea aceea,radea mereu.Asta a fost atunci iar acum imi face placere sa intalnesc oameni din zona Ardealului si sa stau de vorba cu ei,imi aduc aminte de ea.

Postat

Cand se vor intoarce fetele cu euroii va creste PIB-ul cu 25% pe cap de locuitor. Sa cucerim Europa!

Postat

Eram student in Bucuresti si intr-o seara m-am oprit la un bar sa-mi iau un intaritor dupa o zi lunga de examene.Era trecut de 9 si in local era destul de putina lume.La o masa,o satena subtire,bea cafea dupa cafea,m-am asezat linga ea si am intrebat-o daca asteapta pe cineva,mi-a spus ca asteapta ora inchiderii si pe urma nu stie incotro sa o ia pentru ca era cu treburi prin Bucureti si in Gara de Nord i-au fost furati banii.Parea foarte emotiva si timida,i-am spus ca poate sa vina la mine si am rugat-o sa nu-i fie teama ca nu-i fac nimic.Am ajuns acasa dupa ora 12 si in timp ce imi pregateam salteaua sa ma culc pe jos m-am intors sprea ea,era goala pusca si in intuneric pielea ei alba stralucea si parca lumina camera,am luat-o in brate si ardea ca focul,nu am dormit toata noaptea.A doua zi a plecat si mi-a promis sa se intoarca seara.Nu s-a mai intors niciodata si pentru prima data in viata mea am plins ca un copil in noapte aia si multe alte nopti pe urma.

Postat

decat sa stea sa se futa in tara cu toti terminatii care isi dau cu parerea mai bine o fac akolo unde nu le stie nici dreak iar cand se intorc in tara v-ati linge in cur sa le pupati in pizda bai laketilor! Partea de nord la care se refera articolul este cea de vis a vis de gara de nord din bruxelles !este o zona destul de luxoasa iar fetele care sunt acolo sunt de buna voie! eu locuiesc in bruxelles si cunosc lucrurile!cele care au pesti stau cum stau si acasa la colt de strada! asa ca libertatea .... ai informatii proaste!

Postat

Daca tu ai impresia ca asta e meseria TUTUROR romancelor te inseli, probabil te invarti intr-un anturaj dubios numai cu prostituate de esti asa sigur. P.S. Ai mama? :)

Postat

este f adevarat ca romancele sunt cunoscute drept curve in europa dar asta este realitatea.Si in tara ce sa faca??Sa moara de foame??

Postat

DECE NU SE INTRODUCE ADRESA SI PRETZUL????? ESTE UN ARTICOL F INFORMATIV.ROMANCELE NOASTRE NE REPREZINTA CU MULT SUCCES IN EUROPA.DACA N-AR FI PLECAT ECONOMIA AR FI FOST COMPLECT FALIMENTARA.BRAVO FETELOR NE MANDRIM CR AFACERI BUNE FACETI.INVESTITIA E MICA SI PROFITUL E MARE.MINISTRII TARII AR TREBUI SA INVETE LEGILE ECONOMIEI DELA ACEST INTREPRIZATOARE

• Administrator
Reputație: 114769
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
  Citat
DECE NU SE INTRODUCE ADRESA SI PRETZUL????? ESTE UN ARTICOL F INFORMATIV.ROMANCELE NOASTRE NE REPREZINTA CU MULT SUCCES IN EUROPA.DACA N-AR FI PLECAT ECONOMIA AR FI FOST COMPLECT FALIMENTARA.BRAVO FETELOR NE MANDRIM CR AFACERI BUNE FACETI.INVESTITIA E MICA SI PROFITUL E MARE.MINISTRII TARII AR TREBUI SA INVETE LEGILE ECONOMIEI DELA ACEST INTREPRIZATOARE
www.nimfomane.com

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

M-am nascut tarziu si degeaba.Am recunoscut asta si in alte postari.Pe zi ce trece redescopar asta.Am ajuns la paroxism si la boli mintale recitind CV-urile mele pe forum.Toate acestea m-au condus intr-o postura fara iesire.Stau in fata tejghelei,ma uit in delir la sticlele din rafturi,imi torn o tuica sau un rachiu si citesc deprimata postarile la adresa mea.Imi torn pe gat alcool si vociferez pana noaptea tarziu.Va asigur ca am ajuns la disperare.Intre mine si DCN,sotul meu imaginar datorita nervilor mei nervosi,au loc scene dezagreabile,certuri si incaierari, urmate de flegme intre ochi ,si capete in gura,in care nu de putine ori intervin vecinii.Mintea mea e dornica de dezlusiri,dar nu pot intelege ceea ce gandesc,deoarece sunt framantata de mari intrebari.Una dintre ele ma terorizeaza :Cand voi deveni BIPEDA,pt.ca am facut BATATURI PE PUMNI de la mers?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
  La 25.05.2010 la 14:08, chris a spus:

Cand se vor intoarce fetele cu euroii va creste PIB-ul cu 25% pe cap de locuitor. Sa cucerim Europa!

s-a intamplat ceva de atunci?a crescut pib-ul?
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...