Sari la conținut

bruneta apetisanta 0768585192

Postări Recomandate

• Oras:Into thin air
  • Oras:Into thin air
Postat

ok dragu l meu..eu spun asa mai bn vino sa ne cunoastem iar in cazu l in care se adeveresc  ca pozele nu imi apartin eu tie pers.iti platesc deranju l...cum am spus si in  anunt confirm cu tatuajul..ms.

Honey, da si tu detalii cum ar fi programul de lucru, daca mai ai vreo colega..d astea. Te ar ajuta sa capeti rapid credibilitate aici si te ar vizita băețîî, pentru ca tu asa in poze arati binișor ;)

Alta chestie: ia si tu exemplu de la fetele astea mai iexperimetate de pe aici-șa...uite Corina, gen...fa ti si tu o poza fara chilotei, sa vedem si noi ce zace acolo-șa ;))

• Like 1
  • Oras:Los Angeles
Postat

ok dragu l meu..eu spun asa mai bn vino sa ne cunoastem iar in cazu l in care se adeveresc ca pozele nu imi apartin eu tie pers.iti platesc deranju l...cum am spus si in anunt confirm cu tatuajul..ms.

Sa stii ca ne plac fetele de etnie, insa apreciem sinceritatea. Pe forum sunt multe fete de etnie, curate, sanatoase si care se fut bine...dar nu au ascuns niciodata ca sunt creole.

Postat

Honey, da si tu detalii cum ar fi programul de lucru, daca mai ai vreo colega..d astea. Te ar ajuta sa capeti rapid credibilitate aici si te ar vizita băețîî, pentru ca tu asa in poze arati binișor ;)

Alta chestie: ia si tu exemplu de la fetele astea mai iexperimetate de pe aici-șa...uite Corina, gen...fa ti si tu o poza fara chilotei, sa vedem si noi ce zace acolo-șa ;))

Corect!
  • Like 4
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

camera  aia roz imi aduce aminte de  cuibul ala de la romana  de langa cazino ):):):

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Retragere casandra. ..... du te în ferentari

• Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

Ce repede a crescut preturile...2-3 zile pe forum...și hopa,prea multa lauda strica la unele...

Vizitator sarlatanu
Postat

Ce urâțenia dracu

Vizitator
Postat

Ce urâțenia dracu

ceai ma ?

casandro , nu te lua dupe ashtia ....... io cel mai mult fut tiganci ...... ca arde'n pizda

Vizitator sarlatanu
Postat

Are spirt de harde? ??

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...