siroko31 Reputație: 8 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2016 Buna Catalina, Esti disponibila astazi? Multumesc,Sebi
alexandrus Reputație: 31 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2016 Bună Cătălina, aș dori să purtăm o discuție asupra unor aspecte legate de fizica cuantică, am înțeles că deții cunoștințe temeinice în acest domeniu. Mă poți ajuta să fac un proiect la fizică?
catalina_85 Reputație: 46 Postat Ianuarie 25, 2016 Telefon: cata8585 Oras:Bucuresti Telefon: cata8585 Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2016 Buna baieti! In primul rand, multumesc pentru recenzii. Tin cont de minusurile de mai sus si incerc sa schimb toate aspectele neplacute mentionate mai sus. Outcall nu fac. Alexandrus, putem sa discutam despre fizica cuantica. Nu am pretins insa, ca as detine "cunostinte temeinice". Cat despre proiect este discutabil, nu sunt aici sa fac temele altora. Altfel ofeream meditatii. Voi reveni in centru, in viitorul apropiat (va voi anunta). Noul meu program: L-V10.00 - 18.00, in unele seri si mai tarziu + weekend. Precizez ca in general lucrez pe baza de programare, facuta in prealabil. Multumesc, Cata 4
poate... Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Update legat de mutarea mai centrala?
catalina_85 Reputație: 46 Postat Februarie 8, 2016 Telefon: cata8585 Oras:Bucuresti Telefon: cata8585 Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 8, 2016 Buna, asa cum am promis, noua mea locatie se afla pe Bd. Unirii. Blocul Zepter, ca reper. Multumesc. Cata 1
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Mai 14, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Mai 14, 2016 Mai stie cineva ceva de Catalina, mai lucreaza?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 Acum dăm năvală la corporatiste! Auzi, are atâtea mesaje că s-a făcut coadă ca la supermarket în preajma Crăciunului! Cu asta ne-a dat pe spate, uite ce chestie, să fuţi o corporatistă! Cam ieftina pentru o "corporatista"! Si cu locatie la Victoriei. Si se exprima cam prea bine. Ori e teapa, ori o face de placere si mai scoate si un ban... Ieftină, inteligentă şi ne-experimentată...nu e o combinaţie prea fericită! E chiar reteta dezastrului!Are sani misto si gura sexy dar nu stiu daca stie s-o foloseasca la altceva decat la vorbit. La pretul asta asa mic chiar m-as duce sa vad cata fizica cuantica stie... De curiozitate. barosaneala grava pe tine doctore
Postări Recomandate