Vizitator doogy Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Postat Decembrie 30, 2015 Nu pot vb acum...te sun dupa munca...intre timp daca se poate sa stiu meniul...ms mult
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Postat Decembrie 30, 2015 Nu pot vb acum...te sun dupa munca...intre timp daca se poate sa stiu meniul...ms mult Dai click pr profilul meu si acolo ai toate detaliile!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Postat Decembrie 30, 2015 sunt pana la 3:00 dimineata!
teks Reputație: 2 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2015 Pana la ce ora esti fata ?
teks Reputație: 2 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2015 Ne vdm dupa 12 noaptea te sun
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Eu nu plec nicaieri,stau aici pe nimfomane pana dimineata! P.S: cine vrea sa ma viziteze trebuie sa aduca prezervative ca eu nu am de unde sa cumpar! cu aroma da sarmale ie bune ?
marian_26 Reputație: 3 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 31, 2015
teks Reputație: 2 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 Inca disponibila?
misudiaconu69 Reputație: 205 Postat Ianuarie 1, 2016 Telefon: mishu69xxx Oras:Pites.ti Telefon: mishu69xxx Oras:Pites.ti Postat Ianuarie 1, 2016 la multi ani bunaciune mica !sa ai un an frumos si plin de realizari ! sper sa ne vedem anul asta ca m-ai inebunit.
Vizitator mvvvrius Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Cadoul tau sub brad sunt eu! ok. o sa-ti fac o vizita cat de curand!!!Va fi un mic secret al nostru!!!!!Nu am sa ti zic cine sunt,dar o sa ti dai tu seama peste citeva zile....hihihiSă vezi ce o sa mai povestim amindoi...Nu o sa ai cum sa ma uiti...Poopici dulci...P.S.Nu am in dotare puncte pozitive sau negative ca ti-as fi oferit si eu. :clapp
Vizitator mvvvrius Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Pisicuts!!!Reclam aceasta prostituată pentru atitudine necorespunzatoare si abuz!!!!Daca ai amabilitatea sa te uiti la activitatea acestei prostituate o sa observi ca m-a depunctat (nejustificat)la toate postarile mele!!!
Vizitator mvvvrius Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Chiar daca ai o atitudine necorespunzatoare pentru moment..poate ai o ratacire ,poate ai consumat ceva si vad ca nu ti mai trece (pentru ca tu o ti intr una cu depunctarile tale).TOT AM SA VIN LA TINE SI TOT O SA NE IUBIM !!!NU AM SA TE OCOLESC CHIAR DACA MA AMENINTI !!!!Poate va fi locatia mea preferata..oriunde te ai ascunde!!!Incep sa te iubesc din ce in ce mai tare!!!O sa fie o surpriza minunata pentru amindoi....crede ma!!!Apropos: Sex in grup practici?
Postări Recomandate