Sari la conținut

...

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Hey Corina !  vreau sa stiu daca merita sa te vizitez... (sunt un tip foarte mofturos) :)) asa ca nu prea ma deplasez doar sa vad cum arati, imi pasa foarte mult cum arata o tipa la fata inainte sa fac ceva cu ea. :) daca nu te deranjeaza si vrei sa ai un client in plus, pls. trim o poza la [email protected].

Stima,

Radu

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hey Corina !  vreau sa stiu daca merita sa te vizitez... (sunt un tip foarte mofturos) :)) asa ca nu prea ma deplasez doar sa vad cum arati, imi pasa foarte mult cum arata o tipa la fata inainte sa fac ceva cu ea. :) daca nu te deranjeaza si vrei sa ai un client in plus, pls. trim o poza la [email protected].

Stima,

Radu

buna...

Daca te uiti numai aici,la rubrica anunturi,am 15 poze,dai click pe profilul meu si mai am si acolo!

Vizitator
Postat

te astept,cumintica,la colt!  :hug1

ai dat vreo teapa anu asta ?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Imi apar toate blurrate, imi poti trimite una pe mail te rog ?

Cum sa iti dea mai fata poze cu fata ei ? Ai innebunit ? Sun-o du-te la ea si daca nu iti place o iei si tu pe la spate ca am auzit ca ii place pe la spate :))

• Like 1
Postat

Ma indoiesc ca vei gasi vreo fata care sa iti dea sau sa puna pe forum poze cu fata ei. Cea mai buna solutie este sa te duci sa o vezi. Si daca nu iti place nu stai. Timpul pierdut este pretul care trebuie sa il platesti. Dar gandeste-te ca si ea poate pierde un client care vrea sa vina cand ai tu programarea....

• Like 2
Vizitator
Postat

Ma indoiesc ca vei gasi vreo fata care sa iti dea sau sa puna pe forum poze cu fata ei. Cea mai buna solutie este sa te duci sa o vezi. Si daca nu iti place nu stai. Timpul pierdut este pretul care trebuie sa il platesti. Dar gandeste-te ca si ea poate pierde un client care vrea sa vina cand ai tu programarea....

:iagree

Vizitator
Postat

poti sa incepi cu una astazi asa ca de inceput de an  :bow  :bow  :rax2

nup....:)

Vizitator
Postat

Stima,

Radu

verifica-ti e.mailul....:)

Postat

boss corina e o persoana fff gingasa si fff draguta ,eu zic sa pui mana pe telefon si sa o suni 

Vizitator
Postat

boss corina e o persoana fff gingasa si fff draguta ,eu zic sa pui mana pe telefon si sa o suni 

• Oras:Cotroceni,Bucuresti
  • Oras:Cotroceni,Bucuresti
Postat

da am vorbit cu ea, pare de treaba... eu sunt mai ciudat..

o sa trec seara dupa o zi de munca pe la ea

Vizitator
Postat

da am vorbit cu ea, pare de treaba... eu sunt mai ciudat..

o sa trec seara dupa o zi de munca pe la ea

:kiss3

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...