Vizitator taki Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2016 Postat Ianuarie 9, 2016 vorbesti in teorie sau chiar asa sa intimplat?
popescu71 Reputație: 50 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Bun,haideți sa va spun eu cum a decurs întâlnirea cu "bunaciunile".Intoxicat de animatoarele din Bellagio pe la ora doua si ceva dimineața încep sa dau telefoane si ajung la numărul din post sun Răspunde o voce plăcuta pusă pe Glume,îmi spune ca sunt doua fete la 200 RON amândouă.Am zis ca a dat norocul peste mine,îmi dau adresa bineînțeles ca universul îmi spunea ca era ceva in neregula si am ajuns in Rahova la aceiași adresa dupa fac drum întors si aproape ies din București si ajung la un complex rezidențial .Sun la interfon îmi Răspunde cea cu care am vorbit o blonduță tânara mică de statura si grăsuță rău de tot cealaltă o bruneta presupun ca de etnie nu ca m-ar fi deranjat in vreun fel fiind si eu produsul genetic al unei combinați .Am zis sa ramân presupunând ca daca nu sunt mari frumuseți atunci măcar or sa se facă plăcute ,mare greșeala.si acum acțiunea un oral fără nici un. Fel de deepthroat ,fără săruturi absolut nici un fel de showmintre ele mai mult la un moment dupa prima finalizare chiar ii spune sa se îmbrace ca ii distrage atenția.Mai mult are si un cântec de ridicare a puli:"melc melc cotobelc".am stat aproximativ 50 de minute Note:oral 7,5 fiind si cea Mai mare ca sa nu uit blonda face neprotejat si bruneta protejat deci împreuna este imposibil Normal:mecanic fără nimic special 5Gfe:as zice 7 ca au fost drăguțe Aspect fizic : amândouă 9 si separat una patru si una cinci Morala:câteodată e mai bine sa mergi când nu esti disperat 2
jada_piratsklan Reputație: 62 Postat Ianuarie 9, 2016 Postat Ianuarie 9, 2016 mai sunteti amandoua in locatie?
cristinacarlab Reputație: 24 Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Postat Ianuarie 9, 2016 mai sunteti amandoua in locatie? da
cristinacarlab Reputație: 24 Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Postat Ianuarie 9, 2016 Bun,haideți sa va spun eu cum a decurs întâlnirea cu "bunaciunile".Intoxicat de animatoarele din Bellagio pe la ora doua si ceva dimineața încep sa dau telefoane si ajung la numărul din post sun Răspunde o voce plăcuta pusă pe Glume,îmi spune ca sunt doua fete la 200 RON amândouă.Am zis ca a dat norocul peste mine,îmi dau adresa bineînțeles ca universul îmi spunea ca era ceva in neregula si am ajuns in Rahova la aceiași adresa dupa fac drum întors si aproape ies din București si ajung la un complex rezidențial .Sun la interfon îmi Răspunde cea cu care am vorbit o blonduță tânara mică de statura si grăsuță rău de tot cealaltă o bruneta presupun ca de etnie nu ca m-ar fi deranjat in vreun fel fiind si eu produsul genetic al unei combinați .Am zis sa ramân presupunând ca daca nu sunt mari frumuseți atunci măcar or sa se facă plăcute ,mare greșeala.si acum acțiunea un oral fără nici un. Fel de deepthroat ,fără săruturi absolut nici un fel de showmintre ele mai mult la un moment dupa prima finalizare chiar ii spune sa se îmbrace ca ii distrage atenția.Mai mult are si un cântec de ridicare a puli:"melc melc cotobelc".am stat aproximativ 50 de minute Note:oral 7,5 fiind si cea Mai mare ca sa nu uit blonda face neprotejat si bruneta protejat deci împreuna este imposibil Normal:mecanic fără nimic special 5Gfe:as zice 7 ca au fost drăguțe Aspect fizic : amândouă 9 si separat una patru si una cinci Morala:câteodată e mai bine sa mergi când nu esti disperatDragule tu sigur nu esti putin luat? Niciuna dintre noi nu este blonda )) Asteptam si recenzii de la altii baietii si le vom compara
cristinacarlab Reputație: 24 Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Postat Ianuarie 9, 2016 Dragule tu sigur nu esti putin luat? Niciuna dintre noi nu este blonda )) Asteptam si recenzii de la altii baietii si le vom compara Si imca ceva,in anuntul nostru nu scrie nimic de sarutari . In mare noi speram ca te-ai simtit Ok.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2016 Postat Ianuarie 9, 2016 Si imca ceva,in anuntul nostru nu scrie nimic de sarutari .In mare noi speram ca te-ai simtit Ok. Ori e una din voi blondă, ori a încurcat el fetele. Parcă spuneai că minte, acum ne zici că de fapt a fost la voi?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 9, 2016 Fara sarutari .... nazol ..... deci numa' dat la gaurica
cristinacarlab Reputație: 24 Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Postat Ianuarie 9, 2016 Ori e una din voi blondă, ori a încurcat el fetele. Parcă spuneai că minte, acum ne zici că de fapt a fost la voi?A fost ,nu ii stiu numele pe forum ,pot spune numele cu care s-a prezentat in casa. N-AM SPUS O SECUNDA CA MINTE,am spus ca nu-i niciuna blonda si a asteptam alte recenzii fiindca eu chiar fac deep si mi se pare aiurea sa se spuna ca nu fac .. Si plus a mai punctat ca sunt "grasuta rau de tot" n-am 80 de kg )) intr-adevar m-am ingrasat fara de cum eram acum 2 luni ..sper ca sala o sa dea roade si sa mai vina pe la noi .. 1
cristinacarlab Reputație: 24 Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Postat Ianuarie 9, 2016 Fara sarutari .... nazol ..... deci numa' dat la gaurica De ce as saruta o persoana pe care n-o plac,nu ma atrage si nu vreau? I-am spus din telefon ca o fac DOAR si NUMAI pe baza de simpatie.. Asta in caz major.
cristinacarlab Reputație: 24 Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Postat Ianuarie 9, 2016 Încă ceva pt toti cei care acceseaza acest topic.. Imi voi face si eu si colega mea poze intr-un studio foto,le vom face asa pt a iesii in evidenta calitatile dar si defectele! Asta se va intampla la sfarsitul lunii cand voi avea si eu o luna de sala ) si voi fii mai tonifiata ) va pupam!
popescu71 Reputație: 50 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Eu doar am făcut o recenzie daca nu ma credeți puteți sa va duceți si sa vedeți cu ochi voștri si nu cred ca am fost răutăcios doar realist
cristinacarlab Reputație: 24 Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Postat Ianuarie 9, 2016 Eu doar am făcut o recenzie daca nu ma credeți puteți sa va duceți si sa vedeți cu ochi voștri si nu cred ca am fost răutăcios doar realistSi-ti multumim mult
cristinacarlab Reputație: 24 Postat Ianuarie 10, 2016 Autor Postat Ianuarie 10, 2016 Vreau sa incep prin a imi cere scuze eu cristinacarlab daca am indus pe cineva in eroare cu pozele mele!!! Daca am cateva kg in plus EU mi le asum! Nu-mineste rusine cu ele,cine vrea sa vina la mine si la colega mea..noi va asteptam ! Asta sunt,asa arat,asa ma cheama!Pana voi avea rezultate vizibile de la sala si un regim sanatos ..nu ma pot ascunde,vrau sa se stie inainte de a bate clientul drumul pana la locatia noastra.. Imi cer inca odata sincere scuze daca v-am deranjat cu ceva sau ati crezut vreodata ca incerc sa va prostesc. Sunt o fata foarte sincera.. Va pup 1
popescu71 Reputație: 50 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Pai e alegerea ta sa nu ma crezi cel mai bine du-te si vezi singur înainte sa îmi spui mie ca mint
liviu16 Reputație: 647 Postat Ianuarie 12, 2016 Postat Ianuarie 12, 2016 Amandoua, dar se plateste in plus ,si depinde de marime sau daca avem chef. )) sper sa va viziteze meltenii pe care ii meritati! Sa vezi chef..
jada_piratsklan Reputație: 62 Postat Ianuarie 13, 2016 Postat Ianuarie 13, 2016 Eu cand vad tot felul de cretinei pe forumul asta, mi se face lehamite ca-s coleg de specie cu unii de pe aici.Frate, e simpla schema. Fi tu sau oricine ca tine atat de smecher incat sa chemi in oras doua fete simultan, sa le scoti undeva pe banii tai, ca apoi sa le convingi pe amandoua sa se futa cu tine si sa cheltui mai putin de 200 RON, ca apoi sa ramai pentru o lunga perioada de timp cu amandoua. Voua nu va e rusine sa cereti si pe ma-sa si pe tac-su de la doua fete in banii astia? Revenind, eu vreau sa va vizitez cat mai curand pe amandoua, iar ora aia sa reprezinte una dintre cele mai fericite ore din ultima perioada pe care am trait-o. Sau cine stie, poate stam mai mult.
cristinacarlab Reputație: 24 Postat Ianuarie 18, 2016 Autor Postat Ianuarie 18, 2016 Eu cand vad tot felul de cretinei pe forumul asta, mi se face lehamite ca-s coleg de specie cu unii de pe aici.Frate, e simpla schema. Fi tu sau oricine ca tine atat de smecher incat sa chemi in oras doua fete simultan, sa le scoti undeva pe banii tai, ca apoi sa le convingi pe amandoua sa se futa cu tine si sa cheltui mai putin de 200 RON, ca apoi sa ramai pentru o lunga perioada de timp cu amandoua. Voua nu va e rusine sa cereti si pe ma-sa si pe tac-su de la doua fete in banii astia? Revenind, eu vreau sa va vizitez cat mai curand pe amandoua, iar ora aia sa reprezinte una dintre cele mai fericite ore din ultima perioada pe care am trait-o. Sau cine stie, poate stam mai mult.)) foarte bun raspuns dragul meu ..!!te sarut si te asteptam
mihaiterra Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Ianuarie 28, 2016 Unde sunteti localizate, mai exact ?
asli Reputație: 16 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2016 Buna Cristina,Faceti cumva si dominare soft?Merci
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum