bestsexever Reputație: 4 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Sebes Oras:Sebes Postat Decembrie 28, 2015 Frumoase dragute amuzante si sexy!! Suntem la tine in oras pentru a va satisface fanteziile...va asteptam sa alegeti una din noi doua sau cu noi doua˘ particam normal si oral protejat NU RASPUNDEM LA MESAJE SI NR PRIVAT!! ???? Vad ca sunt noi in oras....daka trece cineva pe la ele va rog dati o parere ca pe luni ajung in oras si vreau ceva nou
lendoc Reputație: 9 Postat Decembrie 28, 2015 Postat Decembrie 28, 2015 am sunat eu sapt trecuta la tipa roscata de vreo 5 ori...na raspuns
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 28, 2015 am sunat eu sapt trecuta la tipa roscata de vreo 5 ori...na raspuns Tu vad ca n-ai noroc la fete de fel !
lendoc Reputație: 9 Postat Decembrie 29, 2015 Postat Decembrie 29, 2015 Tu vad ca n-ai noroc la fete de fel !nici pe bani frate, nici pe bani ))...in aceeasi zi am fost la fata roscata claudia https://nimfomane.com/forum/topic/60974-noua-in-oras/ nam facut recenzie ca dupa 2 ore de umblat in frig nam prea fost eu in stare de nimic :/
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 29, 2015 nici pe bani frate, nici pe bani ))...in aceeasi zi am fost la fata roscata claudia https://nimfomane.com/forum/topic/60974-noua-in-oras/ nam facut recenzie ca dupa 2 ore de umblat in frig nam prea fost eu in stare de nimic :/Ii dragutza Claudia, am scris de ea pe Deva, in alta ordine de idei, in zona sunt perioade in care nu gasesti nimic , nimic ! Ma bate si pe mine gandul de un Cluj, dar, numa cu programare la una serioasa !
lendoc Reputație: 9 Postat Decembrie 29, 2015 Postat Decembrie 29, 2015 Ii dragutza Claudia, am scris de ea pe Deva, in alta ordine de idei, in zona sunt perioade in care nu gasesti nimic , nimic ! Ma bate si pe mine gandul de un Cluj, dar, numa cu programare la una serioasa !a fost un prieten in cluj,exact ca si in alba :suna intro juma de ora si vedem,sau facut 20 de jumatati de ora pana lo primit.nu stiu cum ii cu programare la o fata serioasa (nu stiu daca exista asa ceva, le doare in pasar de noi ca "ar avea multi la poarta"),sper de 31 sa gasesc ceva in alba(poate chiar pe una dintre fetele de aici) daca nu ma duc pe centura sa caut vasc , sa intru ca oamenii in 2016
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 29, 2015 a fost un prieten in cluj,exact ca si in alba :suna intro juma de ora si vedem,sau facut 20 de jumatati de ora pana lo primit.nu stiu cum ii cu programare la o fata serioasa (nu stiu daca exista asa ceva, le doare in pasar de noi ca "ar avea multi la poarta"),sper de 31 sa gasesc ceva in alba(poate chiar pe una dintre fetele de aici) daca nu ma duc pe centura sa caut vasc , sa intru ca oamenii in 2016 Eu de cate ori am fost la fete de top din orase mai mari ( Sibiu, Bucuresti ) programarile au fost respectate, dar, am ales dupa ceva munca de cercetare ! Cealalta fata din Alba era din start greu de prins ca nu mai prea erau altele si avea si pret foarte mic ! Sunt cateva fete de top cu care poti vb de aici si stii ca nu mergi ampulea !
dany32 Reputație: 21 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Sebes Oras:Sebes Postat Ianuarie 11, 2016 Am vizitat si eu fetele , care au reapărut în Alba, cu acelaşi număr de telefon din topic:0757831079Locatia este langa facultatea de teologie, aproape de locaţia Mirei,într-o garsonieră cu o canapea extensibilă- aici se desfăşoară si acţiunea.Când am văzut fetele am fost putin surprins în sensul că roşcata era una cu care am fost şi căreia i-am facut recenzie aici : Tânără 23 de ani! - 0751706268 - am recunoscut-o după faţa putin botoasă şi mai ales după tatuajele de pe mâini.Aşa că am ales să intru cu bruneta.Bruneta este cam la 1,67-1,69 m înălţime, 22-25 ani, păr lung , negru, sani mici şi fermi, puţină burtică, un posterior excepţional, piele ciocolatie, foarte drăguţă , chiar frumoasă.Un mare dezavantaj îl constituie dantura care este toată profund cariată - din cauza asta nici nu poate să vorbească bine.Am început cu un oral protejat (mai ales din cauza danturii) executat bine, fără zone adiacente, urmat cu un normal acceptabil. are un fund foarte ferm şi aşa de grozav că nu îţi vine să te mai dezlipeşti de el.Note:locaţie: 7Aspect fată :6 ( ar merita 9 dar am scăzut nota datorită dinţilor cariaţiOral :8Normal : 8Pentru 100 lei este clar o opţiune bună ( ideea este să nu respire către tine , că te omoară cu respiraţia) 2
lendoc Reputație: 9 Postat Ianuarie 11, 2016 Postat Ianuarie 11, 2016 am sunato pe roscata azi....iam zis ca ajung in 2 ore...cand ajung in alba pl nu mai raspunde,am sunat de 5 ori in decurs de 15 min, ))..dao drec de treaba cat ar vrea doamnele sa le sun de 50 de ori...to mai buna ii centura 30 de lei +10 spalat masina(leam tot zis la damezele de acolo sasi paveze drumu ) si am iesit mai ieftin bafta la putut
bestsexever Reputație: 4 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Sebes Oras:Sebes Autor Postat Februarie 1, 2016 si eu am incercat la ele dar telefonul inchis
lendoc Reputație: 9 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 si eu am incercat la ele dar telefonul inchis cauta altele mai "disponibile"...eu miam invatat lectia(dupa ce am fost purtat 2 ore prin ger nam mai putut fute nimic)..cat sa ne inchinam la ele,suni de 5 ori maxim ,daca nu raspunde salut,nu ma inchin io la nimeni pe bani mei ca pizda este destula...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum