Sari la conținut

ANTONIA &CRISTINA 0751854270/ 0730698303

Postări Recomandate

Postat

Anuntul suna cam asa: Suna-ne daca visezi sa te asteptam intinse pe pat,fierbinti si excitate,intre multe jucarii erotice,imbracate sumar in lenjerie sexi,cu buzele umede,carnoase si imbujorate,cu picioarele noaste lungi,de dive,deschise larg si mangaindu-se lasciv,muza fanteziilor tale erotice care sa te inspire,care sa-ti spuna ca te doreste,ca vrea sa ne atingi si sa ni le saruti,acolo,jos,in locul acela special creat pentru placere,ca vrem un 69 cu tine,ca vrem sa ne strangi in brate si sa facem amor pasional cu tine!Suna-ne ca sa-ti soptim senzual la ureche ce-am vrea sa facem in pat cu tine!Vino sa ne ai ca in cele mai frumoase vise ale tale!

post-132159-0-27343900-1451386650_thumb.jpg

post-132159-0-96959800-1451386665_thumb.jpg

post-132159-0-46957900-1451386708_thumb.jpg

post-132159-0-62976100-1451386805_thumb.jpg

post-132159-0-24649800-1451386820_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:.
Postat

Draga Cristinutza, eu as vrea sa vin sa va vizitez pe amandoua odata, pe tine te stiu ca esti ok, insa, snt curios daca atitudinea Antoniei s.a schimbat!...cum se prezinta in prezent?!

Ca eu, decat am vazut.o mai demult la Metropol si plm, nici nu ma baga in seama, adica cu atitudinea asta a ei, pierde mult!

Scz ca am intervenit, nu snt eu in masura sa dau sfaturi, insa e real ceea ce zic. Ea arata acceptabil, are potential mult mai mult, dar ar trebui sa aiba alt comportament. Si, cu acelasi comportament, eu in nici in caz nu stau.

Astept poate de la ea un p.d.v.

Si pozele amandurora snt frumoase, va felicit!

Multumesc!

Postat

:blushing2 NU MAI COLABOREZ IN ACEEASI LOCATIE CU ANTONIA! :girly

E f bine, Cristinutza, te felicit pt decizia ta, sa nu mai colaborezi cu Antonia, nu era "genul" tauu. :kiss3

• Like 1
  • Minus 1
Postat

E f bine, Cristinutza, te felicit pt decizia ta, sa nu mai colaborezi cu Antonia, nu era "genul" tauu. :kiss3

Fiecare luam decizii in viata, ca-s bune ca-s rele, conteaza sa stim sa ne ducem toti crucea in spate. Toate cele bune. Te pup. Ai grija de tine. :kiss2

• Like 1
  • Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
  • Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
Postat

va spun eu de ce. lucrul amestecat miroase a rahat, e o vorba romaneasca. 

• Like 1
  • Oras:Frankfurt Main
  • Oras:Frankfurt Main
Postat

Cred ca esti destul de destept in cat sa iti dai seama "de ce nu mai suntem together"

:138x sper sa imi fac timp sa te vizitez in urmatoarele zile 

• Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

Am fost la Antonia, locație frumoasă, toate condițiile, față și poze, am optat pt un nr. O+N protejat, fără grabă atenție la oo. De revenit. 100 ron halatu. Spor.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...