crystinutza Reputație: 7707 Postat Decembrie 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Decembrie 29, 2015 Anuntul suna cam asa: Suna-ne daca visezi sa te asteptam intinse pe pat,fierbinti si excitate,intre multe jucarii erotice,imbracate sumar in lenjerie sexi,cu buzele umede,carnoase si imbujorate,cu picioarele noaste lungi,de dive,deschise larg si mangaindu-se lasciv,muza fanteziilor tale erotice care sa te inspire,care sa-ti spuna ca te doreste,ca vrea sa ne atingi si sa ni le saruti,acolo,jos,in locul acela special creat pentru placere,ca vrem un 69 cu tine,ca vrem sa ne strangi in brate si sa facem amor pasional cu tine!Suna-ne ca sa-ti soptim senzual la ureche ce-am vrea sa facem in pat cu tine!Vino sa ne ai ca in cele mai frumoase vise ale tale! 3
crystinutza Reputație: 7707 Postat Decembrie 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Postat Decembrie 29, 2015 poze cu Antonia. 3
cataa80 Reputație: 1641 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 29, 2015 Draga Cristinutza, eu as vrea sa vin sa va vizitez pe amandoua odata, pe tine te stiu ca esti ok, insa, snt curios daca atitudinea Antoniei s.a schimbat!...cum se prezinta in prezent?!Ca eu, decat am vazut.o mai demult la Metropol si plm, nici nu ma baga in seama, adica cu atitudinea asta a ei, pierde mult!Scz ca am intervenit, nu snt eu in masura sa dau sfaturi, insa e real ceea ce zic. Ea arata acceptabil, are potential mult mai mult, dar ar trebui sa aiba alt comportament. Si, cu acelasi comportament, eu in nici in caz nu stau.Astept poate de la ea un p.d.v.Si pozele amandurora snt frumoase, va felicit!Multumesc!
casarusu Reputație: 115 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Earth Oras:Earth Postat Decembrie 29, 2015 Se face programare? Am mai sunat pe amandoua nr de tel dar nu ati raspuns. Ms
crystinutza Reputație: 7707 Postat Decembrie 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Postat Decembrie 29, 2015 Se face programare? Am mai sunat pe amandoua nr de tel dar nu ati raspuns. Msprobabil am fost ocupate
crystinutza Reputație: 7707 Postat Ianuarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Postat Ianuarie 4, 2016 NU MAI COLABOREZ IN ACEEASI LOCATIE CU ANTONIA! 1
cataa80 Reputație: 1641 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 4, 2016 NU MAI COLABOREZ IN ACEEASI LOCATIE CU ANTONIA! E f bine, Cristinutza, te felicit pt decizia ta, sa nu mai colaborezi cu Antonia, nu era "genul" tauu. 1 1
crystinutza Reputație: 7707 Postat Ianuarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Postat Ianuarie 4, 2016 E f bine, Cristinutza, te felicit pt decizia ta, sa nu mai colaborezi cu Antonia, nu era "genul" tauu. Fiecare luam decizii in viata, ca-s bune ca-s rele, conteaza sa stim sa ne ducem toti crucea in spate. Toate cele bune. Te pup. Ai grija de tine. 1
versaceboss Reputație: 14 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Frankfurt Main Oras:Frankfurt Main Postat Ianuarie 4, 2016 daca sunt indiscret ..de ce nu mai sunteti "together" ?
deep_hard Reputație: 12 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Ianuarie 5, 2016 Poate s'au certat pe bani
crystinutza Reputație: 7707 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Postat Ianuarie 5, 2016 Poate s'au certat pe baniIn nici un caz nu ne certam pentru bani.
crystinutza Reputație: 7707 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Postat Ianuarie 5, 2016 daca sunt indiscret ..de ce nu mai sunteti "together" ?Cred ca esti destul de destept in cat sa iti dai seama "de ce nu mai suntem together"
misudiaconu69 Reputație: 205 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: mishu69xxx Oras:Pites.ti Telefon: mishu69xxx Oras:Pites.ti Postat Ianuarie 5, 2016 va spun eu de ce. lucrul amestecat miroase a rahat, e o vorba romaneasca. 1
versaceboss Reputație: 14 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Frankfurt Main Oras:Frankfurt Main Postat Ianuarie 5, 2016 Cred ca esti destul de destept in cat sa iti dai seama "de ce nu mai suntem together" sper sa imi fac timp sa te vizitez in urmatoarele zile
crystinutza Reputație: 7707 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Postat Ianuarie 5, 2016 sper sa imi fac timp sa te vizitez in urmatoarele zile cand vei putea!
max2506 Reputație: 25 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Ianuarie 5, 2016 ai revenit in locatia din trivale? 1
crystinutza Reputație: 7707 Postat Ianuarie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Postat Ianuarie 7, 2016 Ma suni daca pe tine chiar te intereseaza. mai exista si persoane dubioase care pot citi si nu doresc probleme. Cum ofer discretie pretind discretie. Presupun ca ma poti intelege. ai revenit in locatia din trivale?
crystinutza Reputație: 7707 Postat Ianuarie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Postat Ianuarie 7, 2016 pisicut poti inghide acest topic.
casarusu Reputație: 115 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Earth Oras:Earth Postat Ianuarie 7, 2016 Am fost la Antonia, locație frumoasă, toate condițiile, față și poze, am optat pt un nr. O+N protejat, fără grabă atenție la oo. De revenit. 100 ron halatu. Spor.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum