ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 6, 2016 Disponibila pt programari
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 Exagerat,... doar sincer.Dar am sa te rog sa ii spui care este relatia ta cu Coryna44. Vad ca ma bagi pe mine intr-o discutie asa din lipsa de ocupatie...
margy1 Reputație: -28 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Stai ca aici nu am inteles,ce legatura are Corina in discutia noastraAsta este un aspect pe care tu si ea il puteti lamuri foarte usor, daca sunteti sincere, insa nu cred ca va avantajeaza.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 Asta este un aspect pe care tu si ea il puteti lamuri foarte usor, daca sunteti sincere, insa nu cred ca va avantajeaza. ...Ai papat ceva stricat?
margy1 Reputație: -28 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Sunt convins ca nu vrei sa dezvolt subiectul, asa ca am sa te rog sa renunti la glume proaste, desi cred ca e posibil sa iti cer prea mult.Glumele, exprimarile de acest gen nu denota inteligenta, noblete...Iti doresc succesuri!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 Sunt convins ca nu vrei sa dezvolt subiectul, asa ca am sa te rog sa renunti la glume proaste, desi cred ca e posibil sa iti cer prea mult.Glumele, exprimarile de acest gen nu denota inteligenta, noblete...Iti doresc succesuri! Daca tot ai deschis gurita ta aia aurita care stie ceva ,nu tine pentru tine sau cel putin nu te mai da mare ca sti ceva ,dar defapt scrii asa din plictiseala! p.s:nu o cunosc personal pe Ania!
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 6, 2016 Yta unde era inteligentul....iti explic eu Corina la ce se refera,el este inteligent si noi proaste ca avem atitudine urata pe forum ))))))
eldar117 Reputație: 1 Postat Mai 21, 2017 Postat Mai 21, 2017 Yta unde era inteligentul....iti explic eu Corina la ce se refera,el este inteligent si noi proaste ca avem atitudine urata pe forum ))))))helloi come to bucharest next month. can we meet?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum