Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator Nicky
Reputație: 0
Postat

Salutare si bine v-am gasit!!!a fost cineva la d-ra Lavinia ?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dar nu e nici o Lavinia acolo pe site ..... Iar pozele nu prea par a fi reale. Oricum, nu am fost, deci nu ma pot pronunta in cunostinta de cauza.

Postat

nu vreau sa primesc ban aiurea .. dar parerea mea este k nu este reala pt k p un site apare cu un nume si alte poze iar p alt site alt nume alte poze .. in skimb prin septembrie am fost la o fata kre semana ff mult cu fata din pozele de mai sus .. undeva p la uniri intersectia cu nerva .. blocul p colt .. 400RON ora 2 finalizari ..finalizare orala ..oral fara ..ff ok tipa fara graba se misca bine ..locatie ok ..prosoape curate ..repet semana ff mult cu blonda din pozele astea 2

Postat

Pai ia lasa si tu un nr de telefon de la fata Si ce face in banii astia ? Cum e oralu ? Se implica ? Mai sta cu alte fete acolo ?Te-ai duce a 2 a oara ?

Postat

Si ce face in banii astia ? Cum e oralu ? Se implica ? Mai sta cu alte fete acolo ?Te-ai duce a 2 a oara ?sati rasp p rand .. pai d bani aia 2 finalizari .. oralu un 7 din 10 .. se straduieste se implica geme ..statea singura knd am fost sau cel putin asa cred k nam vzt auzit p nimeni akolo .. a 2 a oara mas duce dar sunt adeptul sa skimb cuibul tot tp ..nu am fost nikiodata d 2 ori la aceiasi ..tot tp am cautat cv mai bun si nou ..!! nr d tel nul am snt aproape insurat si knd ma duk imi iau o cartela sun si dupaia o arunc pt linistea casniciei:))..nr dup cum am zis lam luat dup dame..... avea profil akolo dar la o sapt dup ce am fost am obs k a disparut profilu .. sper k nu team plictisit:)

Postat
nu vreau sa primesc ban aiurea .. dar parerea mea este k nu este reala pt k p un site apare cu un nume si alte poze iar p alt site alt nume alte poze .. in skimb prin septembrie am fost la o fata kre semana ff mult cu fata din pozele de mai sus .. undeva p la uniri intersectia cu nerva .. blocul p colt .. 400RON ora 2 finalizari ..finalizare orala ..oral fara ..ff ok tipa fara graba se misca bine ..locatie ok ..prosoape curate ..repet semana ff mult cu blonda din pozele astea 2
asa e!pozele nu sunt ale eiblocul cu cyprus bank100 euroi/400lei2 fin oral bunnormaul bun doar pt ca e f mica (ca varsta, experienta ~zero) eu zic ca are 18 ani max 19mai statea cu una bruneta cu tzatze mari , cam galagioasasunt ogasca de 4-5 fete in 2 locatii, una aici si alta pe decebalnu mai presteaza

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...