Sari la conținut

0755333246

Postări Recomandate

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Buna, sunt nou pe forum si mi-am zis sa vin si eu cu un mic ajutor pe aici, eventual sa fiu si eu ajutat la randul meu.

In sv am aflat ca este un baiat care te rezolva cu orice, de la telefoane, masini, imobiliare, pana la fetite.

Cand am sunat a fost un pic mai reticent dar e de treaba, mi-a trimis la domiciliu o fata bruneta cu suvite blonde, arata bine (fund mare, sani medii, la fata 7 ) cam 70 kg si 1.70 inaltime !

Totul a fost scurt si la subiect, a venit, si-a facut treaba si a plecat (na vrut sa imi dea nr ei) !

Ca pret: 120 normal ; 60 oral ; anal nu face, dar cica se poate lua pachet (am luat eu) 2-3 minute de oral dupa care normal la doar 150 ron !

Ofera si locatie la o pensiune (nu stiu unde) contra 35 ron !

Maine am programat un masaj erotic - 65 ron pt 25 minute !

Revin cu un review asupra masajului.

Pt. cei ce vor sa sune pt o fetita sa zica ca au nevoie de un parfum de dama (am aflat si eu parola dupa ce am devenit client) :)

Cine mai cunoaste ceva prin sv pm.

• Like 1
Vizitator vasile29m
Reputație: 0
Postat

care este pretul pentru o ora?,

Vizitator Cautatorul
Postat

Ce-ar fi sa te informezi singur si apoi sa postezi informatia?!

Vizitator geru00
Postat

revino cu niste detalii te rog, numar de telefon , unde presteaza , cum putem sa dam si noi de ea

Vizitator Cautatorul
Postat

Rezumat: normal/120ron, oral/60 ron, combinat dar oral f. putin/150 ron, ora 200 ron. Nu stim daca oralul este protejat sau nu...

Nu stim gradul de implicare.

Din descriere 70 kg/ 1,70m = adica grasa bine...

Cam asta e rezumatul informatiilor de mai sus... TheOnly1, am vazut ca esti nou pe forum... ai in semnatura mea un ghid pentru recenzii, astept o completare...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...