Sari la conținut

Oana - 0732888503/ 0732888503

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Helloo baieti  :rax2 intr-un final am ajuns si eu aici pe forum, loc in care putem discuta mai multe, in grup si nu doar cu fiecare in parte. Cum spuneau multi tipi de pe aici,sunt plecata din localitate pe o perioada nedeterminata. Numarul inca il am dar v-as ruga sa ma contactati doar aici in mare parte, daca se poate. Voi reveni cat mai curand posibil ! :***** Cat despre recenzii multumesc si pentru laude dar si pentru critici . :* Sa ne vedem cu bine !  :boob  :boob  :boob  :boob  :boob

• Like 5
Postat

Am o veste buna pentru voi baieti !!  :girly  :clapp Maine la ora 17 ajung in Constanta , pentru detalii ( locatie, PRET ) sunati-ma va rog ! :**** Va pupacesc si astept sa ne vedem !  :gifs_ojos  :eek  :tittyfuck

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Am o veste buna pentru voi baieti !!  :girly  :clapp Maine la ora 17 ajung in Constanta , pentru detalii ( locatie, PRET ) sunati-ma va rog ! :**** Va pupacesc si astept sa ne vedem !  :gifs_ojos  :eek  :tittyfuck

Pe ce nr?

Postat

Nu il pot lasa aici fara stirea ei .. Sa vedem ce o fi .. Mi a spus k ma suna cand se apuca de treaba ..

Am o veste buna pentru voi baieti !!   :girly   :clapp Maine la ora 17 ajung in Constanta , pentru detalii ( locatie, PRET ) sunati-ma va rog !  :**** Va pupacesc si astept sa ne vedem ! 

Postat

In weekend inca raspundea...cu riscul de a ma trezi cu ordin de interdictie, tot o sa incerc sa dau de ea.

Maine dupa ora 17

Postat

Am sunat ieri in nestire...nici un rezultat. Mai presteaza???

Maine la ora 17 sunt in CT

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Oana pentru niste poze la nivelul tau, scrie-mi.

Vad ca nu ai inca o sedinta foto profesionala.

Îți fac eu o ședință foto pe masura!

• Like 1
  • Oras:around
Postat

dupa ce faci pozele , mareste putin si pretul oano , mai ales pt victorash ca el vrea de toate pe bani putini.

nu mai sta ca fraiera sa te futi pe degeaba , mai bine clienti putini si buni decit gramada la usa .

iar tu, victoras alta data sa iti tii gura si sa nu mai ma  mai acuzi pe mine  ca le invat pe fete sa mareasca preturile.

acum daca ai afirmat ca din cauza  mea si a unora ca mine  isi maresc fetele tariful , voi avea grija sa se intimple asa cum spui tu.

• Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
  • Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
Postat

Mai lentila,tu mananci o frptura o data pe saptamana si in rest rabzi de foame?Servicii de calitate la un pret bun atrage cat mai multi clienti. Cat despre sortarea clientilor fetele au obtiunea de a tria sau de a-si alege clientii.Nu le mai bagati in cap fetelor sa mareasca pretul pentru ca din cauza unora ca tine acum mai toate cer 200 cu 100. daca tu ai placerea sa dai mai mult este alegerea ta,iar daca ai ceva cu unii de pe acest forum spunele lor ce te doare  si nu fetelor de pe aici.O SEARA PLACUTA SI SPER SA INTELEGI. BY BY

• Like 2
Postat

Pana la poze eu va astept la mine baieti ! Cu totii stim ca mai important este cum prestezi :* si referitor la preturi, oricum au crescut dar nu a fost datorita lui x sau lui y , asa ca va rog sa nu va mai certati baieti. Am ajuns la 90/nr cu 150/h. Cei care m au vizitat stiu ca ofer servicii de calitate, cei care nu au avut timp sa treaca pe la mine sper sa isi faca.Va astept cu aceiasi pofta de sex ! :**

• Like 2
  • Oras:CONSTANTA
  • Oras:CONSTANTA
Postat

Sa mărească toate la 400 și roxana2 la 800!! Double or nothing :-D

• Like 2
Postat

auzi claudiu , tu esti avocatul lui victor sau iti place doar sa iti dai cu parerea?

in primul rind nu ai inteles despre ce e vorba , mai citeste si alte postari de astazi , poate te luminezi nitel.

in al doilea rind, asa cum am mai spus  si eu ca si voi, muncesc din greu pentru bani si nu sint dispus sa ii arunc pe fereastra sau sa ii bag in curul unor fete care nu merita .

daca sinteti domni , nu va mai smiorcaiti atit pentru 10 , 20 de lei , aveti pretentii sa fie fetele frumoase , curate , ascultatoare si pricepute, aveti o virsta la care nu mai agatati pitipoance, treziti-va , mergeti si futeti , deschideti bine ochii si selectati fetele care merita banii , evitati-le pe cele care  isi fac de cap si va jecmanesc dar nu va mai dati cu parerea in necunostinta de cauza.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Constanta / Bucuresti
Postat

Am ajuns deja :)))

Si daca te sun,raspunzi? :))

Postat

Acum voi astepta nerabdator pana maine,ce sa fac? :(

• Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Oana niste poze mai recente nu mai pui si tu. Cred ca ar fi binevenite.

Apropo, nu te jenau "franjurii" de la chiloteiai aceia "turcoaz" din anunt ?

Cred ca o pereche de tanga sau ”ȘTANGA” ar face furori.    :snap

Toate cele bune !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...