Sari la conținut

Oana - 0732888503/ 0732888503

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Maine ajung in Ct, ne auzim dupa ora 17 pentru mai multe detalii :*

Deci merge bine ceasu'! Aproape de florii! :)

• Oras:Constanta
Postat

Va rog sa nu ma mai contctati pe numarul 0732888503 nici pe adresa de whapp de pe numarul acesta. Am sters contul, in caz ca reapare in listele voastre , nu sunt eu, asa ca va rog evitati contactul . Ma gasiti la numarul 0764789667 si pe whapp la acelasi numar.

Postat

Va rog sa nu ma mai contctati pe numarul 0732888503 nici pe adresa de whapp de pe numarul acesta. Am sters contul, in caz ca reapare in listele voastre , nu sunt eu, asa ca va rog evitati contactul . Ma gasiti la numarul 0764789667 si pe whapp la acelasi numar.

am dat raport la postarea ta, poate ti sw va schimba nr in titlul topicului!

• Like 1
Postat

E indicat :) am ajuns , deci va astpt dupa ora 17 :* tarifele sunt aceleasi, 90/160. Am adus in plus niste costumase ce va vor starni fanteziile si o jucarie cu ajutorul careia ne vom distra. Pun pret pe curatenie, in caz contrar voi refuza orice contact, dar stiu ca voi sunteti niste scumpi si nu vor exista probleme de genul acesta. Pupici cu lipici :**

• Like 1
Postat

am dat raport la postarea ta, poate ti sw va schimba nr in titlul topicului!

Nu s-a schimbat nr de telefon,in schimb s-a dublat numarul vechi,invalid! :(

Postat

pai arata-ne si noua garderoba, dar imbracata pe tine (adica o sedinta foto + jucaria) si spune-ne si serviciile pe care le mai oferi, eu nu am fost la tine dar mi-ai starrnit interesul acuma, mai ales daca faci sedinta foto cu costumasele.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vorbit cu Oana pentru niste poze profesionale dar nu doreste pentru ca nu va sta mult in Constanta.

Asa ca daca vreti, grabiti-va, pleaca iar acasa.

Postat

Nu-mi permite timpul o sedinta foto, mai ales ca luni dimineata plec. Asta e doar una din costumatiile pe care le am, sper ca se vede destul de ok in poza. Zic sa vii sa le vezi si pe restul , mai citeste din topic si parerile celorlalti si poate te incumeti sa imi faci o vizita.

Postat

Nu-mi permite timpul o sedinta foto, mai ales ca luni dimineata plec. Asta e doar una din costumatiile pe care le am, sper ca se vede destul de ok in poza. Zic sa vii sa le vezi si pe restul , mai citeste din topic si parerile celorlalti si poate te incumeti sa imi faci o vizita.

Cam scurta sederea!

O alta revenire pe cand?

Postat

Lucrez continuu, cu exceptia a cateva ore de somn. Am inceput la 9 azi, ma gasiti pana la 4 dim:*

Vizitator vali2cta
Reputație: 0
Postat

Lucrez continuu, cu exceptia a cateva ore de somn. Am inceput la 9 azi, ma gasiti pana la 4 dim:*

Eu zic sa primesti si cand dormi pe unu sau doi, mai de incredere asa si sa iti lase banu pe noptiera...

• Like 2
Postat

Am anuntat anterior plecarea mea. Va rog sa mai cititi pe forum inainte sa comentati, poate aflati ceva ce va intereseaza. Imi pare rau. Ramane pe altadata

Postat

Maine ajung :* ma sunati dupa ora 4 la acelasi numar de pana acum 0764789667 :* Abia astept sa ne vedem :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...