Sari la conținut

Non stop pentru tine !!! 0730840182

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Nico , te caut in cursul dupa amiezii si sper sa ne vedem .

daca ai dubii in privinta mea dupa postarea facuta de ssliver, poti rasfoi topicele mai vechi ale multor fete unde poti gasi poze facute de mine.

pentru poze nu platesti nimic, sint din partea casei, iar pentru sex, platesc tariful stabilit de tine, ca sa nu existe indoieli.

Heii ce faciii ???

Link spre comentariu
  • Oras:around
  • Oras:around

te-am sunat la 5 , am fost in zona, am vorbit cu colega ta si m-a anuntat ca esti plecata.

am vrut sa merg la ea dar nu a acceptat, mi-a zis ca sint clientul tau si nu ma poate primi.

m-a primit vecina voastra serafina si acum ma refac, sint epuizat.

incerc si miine ,poate reusim sa ne potrivim la program.

sper sa nu te epilezi .

Link spre comentariu

Salutare,

Am fost la dominisoara si mi-a placut. Am sa incerc sa fiu cat mai succint ca sa nu va fac sa pierdeti timpul cu o povestire de 10 pagini. Am sunat-o, eran pe la Maritimo si ne-am vazut dupa 10 minute intr.-o pensiune din Satul de Vacanta unde era cazata. La prima vedere mi-a placut pentru ca este fumusica, miniona, super skinny, exact cum imi place mie.

Am platit 200 pentru o ora iar actiunea s-a desfasurat in felul urmator: un oral cu o durata fooooaaaarte mare, destul de bine facut, dupa care normal foarte fain cu gemete cred eu adevarate, fara prefacatorie si am finalizat oral.

Fata e faina, incearca tot timpul sa-ti faca pe plac, face conversatie, stie sa se faca placuta.

Note: Oral: 8,5, Normal: 9, aspect: 9,5, gfe: 9. Din punctul meu de vedere a meritat pe deplin experienta si o recomand cu placere. Pozele sunt 100% reale.

Sa aveti spor!

• Like 5
Link spre comentariu

Salutare,

Am fost la dominisoara si mi-a placut. Am sa incerc sa fiu cat mai succint ca sa nu va fac sa pierdeti timpul cu o povestire de 10 pagini. Am sunat-o, eran pe la Maritimo si ne-am vazut dupa 10 minute intr.-o pensiune din Satul de Vacanta unde era cazata. La prima vedere mi-a placut pentru ca este fumusica, miniona, super skinny, exact cum imi place mie.

Am platit 200 pentru o ora iar actiunea s-a desfasurat in felul urmator: un oral cu o durata fooooaaaarte mare, destul de bine facut, dupa care normal foarte fain cu gemete cred eu adevarate, fara prefacatorie si am finalizat oral.

Fata e faina, incearca tot timpul sa-ti faca pe plac, face conversatie, stie sa se faca placuta.

Note: Oral: 8,5, Normal: 9, aspect: 9,5, gfe: 9. Din punctul meu de vedere a meritat pe deplin experienta si o recomand cu placere. Pozele sunt 100% reale.

Sa aveti spor!

Mersi frumos :* Tee puuup  si te mai astept pe la minee !!!

Link spre comentariu
  • Telefon: v_king_67

te-am sunat la 5 , am fost in zona, am vorbit cu colega ta si m-a anuntat ca esti plecata.

am vrut sa merg la ea dar nu a acceptat, mi-a zis ca sint clientul tau si nu ma poate primi.

m-a primit vecina voastra serafina si acum ma refac, sint epuizat.

incerc si miine ,poate reusim sa ne potrivim la program.

sper sa nu te epilezi .

Frate OBI te duci cu masina de tuns gazonul sa epilezi fata ?o lasi asa cu marar pe ea ?sau ai de gand sa zgarai bunatate de LENS pe trupul ei ?Glumesc ,poate o gasesti si faci o sedinta cu ea ...desi ar trebui sa mai treci si pe la vecina ei Serafina sa mai pui in valoare gogosica aia a ei minunata  :rax2  :boob

Link spre comentariu

am tot sunat-o , si azi ai ieri si alaltaieri ,dar, nu reusim sa ne potrivim la program.

pacat , pare promitatoare.

serafina e rezolvata , dar nu pot posta pozele aici.

Se tot plange ca vrea poze dar are frica de pozar ...a citit ea de tine ca futi bine si largesti pasarica ...sau e chitra si crede ca o lasi fara leuti cu sedinta foto? :slap2  :laugh2

Link spre comentariu

am tot sunat-o , si azi ai ieri si alaltaieri ,dar, nu reusim sa ne potrivim la program.

pacat , pare promitatoare.

serafina e rezolvata , dar nu pot posta pozele aici.

Dragule am avut treaba zilele astea si decat seara am putut munci imii cer mii de scuze maine fac cum fac si imi fac timp sa ne vedem promit :* ! Imi cer mii de scuze !!!

Link spre comentariu

Se tot plange ca vrea poze dar are frica de pozar ...a citit ea de tine ca futi bine si largesti pasarica ...sau e chitra si crede ca o lasi fara leuti cu sedinta foto? :slap2  :laugh2

Nu Corsar nu mi.e frica de " pozar " doar ca zilele astea nam putut vorbi am avut treaba si doar seara am terminat si nam putut sa ne intalnim ... si nu sunt nici chitra :* !

Link spre comentariu

Nu Corsar nu mi.e frica de " pozar " doar ca zilele astea nam putut vorbi am avut treaba si doar seara am terminat si nam putut sa ne intalnim ... si nu sunt nici chitra :* !

Pina la proba contrata eu cred ce vreau .Treaba a fost mica sau mare ?Si tu te termini doar seara ? :laugh2 ..Vezi tu cum te bagi in obiectiv sa ne arati ce ai tu pe tine ....daca esti chitra ne va spune pozarul .Sa aveti succes-uri la shooting .

Link spre comentariu
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all

Pina la proba contrata eu cred ce vreau .Treaba a fost mica sau mare ?Si tu te termini doar seara ? :laugh2 ..Vezi tu cum te bagi in obiectiv sa ne arati ce ai tu pe tine ....daca esti chitra ne va spune pozarul .Sa aveti succes-uri la shooting .

pozar sau pizdar?

Link spre comentariu

#corsar, daca tot ne-am facut cu cate o bere, hai sa-i facem noi poze cu telefonul. Nu ies pozele prea wow dar macar iese ieftin : inca 2 beri, ca doar nu bem o bere si ne culcam.

Merg si eu la oferta asta ...dar nu vrea fata cu doi ca are treaba mare si se termina doar seara  :feet .eu am telefon de la GUESS deci face poze tari  :laugh2 .Oare ne invita fata ?Ce zici soro vrei sa te tragi in poze ?

Link spre comentariu

Merg si eu la oferta asta ...dar nu vrea fata cu doi ca are treaba mare si se termina doar seara  :feet .eu am telefon de la GUESS deci face poze tari  :laugh2 .Oare ne invita fata ?Ce zici soro vrei sa te tragi in poze ?

Nu dragu meu nu vreau nici sa fac poze cu telefonu si nu ma termin doar seara ;) pur si simplu am avut treaba ... Nu stiu ce aveti de va luati de mine :)))

Link spre comentariu

Parerea mea este ca fata nu e de 100/200. No offence.

Parerea ta :* ! Depinde si de serviicile mele si nu cred ca trebuie sa iti dai cu parerea daca veneai la mine si vedeai cum e atunci da da nu vorbi pana nu ma cunosti pana nu vezi cu ochii tai ... :*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...