antoniasb Reputație: 5117 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Februarie 16, 2016 12
jhony86 Reputație: 22 Postat Februarie 16, 2016 Postat Februarie 16, 2016 Esti superba stapana ,mias dori sati fiu sclav,sati indeplinesc orice porunca de a ta fara nici un comentariu.Te ador superba stapana . Poate vii si prin Pitesti? 1
slavemasm Reputație: 11 Postat Februarie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 16, 2016 In ultimele poze e dublura ?
antoniasb Reputație: 5117 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Februarie 17, 2016 Hai sa va lamuresc pe cei seriosi si pe cei labagi care fac off-topic . Aveti intrebarii ori doritii o programare suna-ti . Nu imi plac discutiile interminabile . Acest topic il voi folosi pentru a imi specifica serviciile , tariful , perioada in care activez sau nu activez si voi pune o poza din cand in cand .
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2016 Postat Februarie 17, 2016 suna-ti sau sunati? 1
antoniasb Reputație: 5117 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Februarie 17, 2016 suna-ti sau sunati? Mata cum spune sau cum scrie ? 1
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2016 Postat Februarie 17, 2016 Mata cum spune sau cum scrie ? a fost doar o intrebare daca spuneai sunati-ma era cu cratima dar sunati se scrie fara cratima!!!e de inteles ca tu nu ai prea ajuns la scoala datorita faptului ca iti era gandul la pula!!!dar daca ti am atras atentia asta nu inseamna ca trebuie sa fii si nesimtita!!! 2
cataa80 Reputație: 1641 Postat Februarie 17, 2016 Oras:. Oras:. Postat Februarie 17, 2016 a fost doar o intrebare daca spuneai sunati-ma era cu cratima dar sunati se scrie fara cratima!!!e de inteles ca tu nu ai prea ajuns la scoala datorita faptului ca iti era gandul la pula!!!dar daca ti am atras atentia asta nu inseamna ca trebuie sa fii si nesimtita!!!Menacheeeee, tată, cred ca ai grave probleme ca prea te bagi pe majoritatea topicurilor aiurea !!!Nici macar nu cunosti persoanele in cauza si te crezi mare profesor de gramatica. Scrierile aici se pott face, daca nu stii, dupa tel, tableta,,laptop, etc...se greseste fara sa vrei. Deci , mai bine te abtineai, ar fi fost mai corect si mai frumos.Snteti unii, care in loc de recenzii pe forumul asta, faceti numai caterinca ieftina si comentati rautacios la majoritatea fetelor. Scz Antonia ca ma bag, de felul meu nu prea scriu d.astea, dar nu m.am putut abtine, cand vad tot felul de dubiosi pe forumul asta, unii mai smekeri decat altii... 2 1
antoniasb Reputație: 5117 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Februarie 17, 2016 a fost doar o intrebare daca spuneai sunati-ma era cu cratima dar sunati se scrie fara cratima!!!e de inteles ca tu nu ai prea ajuns la scoala datorita faptului ca iti era gandul la pula!!!dar daca ti am atras atentia asta nu inseamna ca trebuie sa fii si nesimtita!!! asculta idiotule , iti pot aprecia sfatul ... Dar , poti face pe profesorul cu mata si familia ta ... Recunosc nu scriu corect si gramatical romaneste ... Bagarea in seama costa ... Si cu fustrariile tale poti merge la psiholog pentru ca eu nu sunt in masura sa te tratez ... Daca vrei te fut in cur taratura perversa 1
antoniasb Reputație: 5117 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Februarie 17, 2016 Menacheeeee, tată, cred ca ai grave probleme ca prea te bagi pe majoritatea topicurilor aiurea !!!Nici macar nu cunosti persoanele in cauza si te crezi mare profesor de gramatica. Scrierile aici se pott face, daca nu stii, dupa tel, tableta,,laptop, etc...se greseste fara sa vrei. Deci , mai bine te abtineai, ar fi fost mai corect si mai frumos.Snteti unii, care in loc de recenzii pe forumul asta, faceti numai caterinca ieftina si comentati rautacios la majoritatea fetelor.Scz Antonia ca ma bag, de felul meu nu prea scriu d.astea, dar nu m.am putut abtine, cand vad tot felul de dubiosi pe forumul asta, unii mai smekeri decat altii... La asta ii gol frigideru si il doare pula de felul in care scriu eu corect , daca are una de un leu in buzunar se bucura ... Tristul : ))) Sau ar fii trebuit sa il faca masa draga comentator ... De odiosii dinastia sunt satula ... Din bunavointa m-am gandit sa il lamuresc pe acest odios , oligofren : )))) 2
razvan21 Reputație: 13 Postat Februarie 18, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 18, 2016 La timisoara nu vi Draga ?😘😘 1
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 tot din ciclul agentiilor de turism local - mi-ar placea sa te intalnesc in Bucuresti, Antonia. Tu=Vii, Eu=Vizitez. Pinky promise! 1 2
alburobertcristian1 Reputație: -1 Postat Februarie 27, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 27, 2016 buna , cat dureaza o sedinta ? am inteles pretul , dar nu si cat costa
_george Reputație: 0 Postat Mai 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2016 te asteptam si pe la bucuresti
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2016 Postat Mai 3, 2016 Esti o fata deosebita, Antonia, trebuie sa recunosc!Cu tine as vrea sa incerc mai multe, chiar am cu cine...vedem noi... Menacheeeee, tată, cred ca ai grave probleme ca prea te bagi pe majoritatea topicurilor aiurea !!!Nici macar nu cunosti persoanele in cauza si te crezi mare profesor de gramatica. Scrierile aici se pott face, daca nu stii, dupa tel, tableta,,laptop, etc...se greseste fara sa vrei. Deci , mai bine te abtineai, ar fi fost mai corect si mai frumos.Snteti unii, care in loc de recenzii pe forumul asta, faceti numai caterinca ieftina si comentati rautacios la majoritatea fetelor. Scz Antonia ca ma bag, de felul meu nu prea scriu d.astea, dar nu m.am putut abtine, cand vad tot felul de dubiosi pe forumul asta, unii mai smekeri decat altii... si aici esti mah , urata panarama esti , pe care urmeaza s-o lingi in cur ?
gligor89 Reputație: 90 Postat Iunie 26, 2016 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Postat Iunie 26, 2016 esti in Sibiu?
marduksoft Reputație: 1 Postat Iunie 27, 2016 Oras:HellTown Oras:HellTown Postat Iunie 27, 2016 pe cand ajungi prin Sibiu?
slavemasm Reputație: 11 Postat August 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 14, 2016 Va sarut talpile Stapana! Va implor sa-mi spuneti daca acceptati in sclav pe care sa-l inchiriati doamnelor sau domnisoarelor din sibiu care vor sa se distreze pe seama mea. Accept sa mi se faca orice. Tot beneficiul va ramane dvs.
thumbzilla Reputație: 824 Postat August 15, 2016 Oras:European Union Oras:European Union Postat August 15, 2016 Va sarut talpile Stapana! Va implor sa-mi spuneti daca acceptati in sclav pe care sa-l inchiriati doamnelor sau domnisoarelor din sibiu care vor sa se distreze pe seama mea. Accept sa mi se faca orice. Tot beneficiul va ramane dvs.: )))))))))))))))))))) chiar in halul asta bre poate te inchiriaza cu ora la batut covoare acum cand sunt 35 de grade afara 2 1
Vizitator menache Reputație: 0 Postat August 15, 2016 Postat August 15, 2016 : )))))))))))))))))))) chiar in halul asta bre poate te inchiriaza cu ora la batut covoare acum cand sunt 35 de grade afara Taci din gura ca e mana cereasca omu!!!iti dai seama ca vine culesul porumbului al vitei de vie?pai imaginează ti câți bani face fata cu el!!!vrea umilința na umilința...fara apa fara mancare 2
antoniasb Reputație: 5117 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 9, 2016 😈 10
maximilian rex Reputație: 1 Postat Noiembrie 14, 2016 Postat Noiembrie 14, 2016 Ai o adresa de e-mail? Multumesc!
antoniasb Reputație: 5117 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 16, 2016 Ai o adresa de e-mail? Multumesc! nu .
chirurgul Reputație: 13 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Postat Noiembrie 17, 2016 Vii în iași?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum