ardeleanca Reputație: 756 Postat Septembrie 22, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat Septembrie 22, 2013 sardina cu acelasi GFE! New!!! Regina sexului frumos! Sabrina,19 ani fotomodel!!! !!! Sunt o domnisoara distinsa,manierata si serioasa! Senzualitatea si profesionalismul meu te vor duce in culmea extazului! Disponibila numai pentru domni manierati si generosi! Pentru mai multe detalii si o programare nu ezita sa ma contactezi :. Nu 0742561207 la apeluri cu numar privat! Rog si ofer seriozitate maxima! Foto 100% reale!Nu stiu cine este aceasta Sandrina sau Sardina cum o numiti voi, va pot spune insa ca fata din imagina a lucrat cu mine in locatie pentru cateva zile pentru ca nu avea o locatie a ei. Din cate stiu, in tara ea nu a mai prestat servicii de acest gen.
aramis33 Reputație: 62 Postat Septembrie 22, 2013 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 22, 2013 titulara acestui topic este cea care lucreaza sau lucra la suma 3 MC Donalds, pe care eu am recenzat-o mai sus. Ce stiu e ca foloseste poze false in general. Dupa cum o sa vedeti in recenziile mele, fata e de evitat...e praf...o intereseaza doar banii...
pescarus Reputație: 240 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 26, 2013 Tudor, eu sunt de parere ca titulara acestui topic nu are nimic in comun cu Sabrina al carei anunt si poze sunt in postul tau. Sabrina are propriul ei thread, cu poze ce par reale (la care o sa adaug si recenzia mea in curand) si nu seamana de loc la atitudine si descriere cu domnisoara Sandrina de aici. Cred ca sunt doua fete diferite.
ardeleanca Reputație: 756 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat Septembrie 26, 2013 dragii mei, Sandrina -Sardina , si aceasta Sabrina. https://nimfomane.com/forum/topic/15778-sabrina19-anistudentasex-totaloral-neprotejatpoze-reale-100/, nu sunt una si aceasi persoana! Mai mult , Sabrina , publicata in pozele de mai sus este o a 3 a persoana !!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum