Sari la conținut

Sandrina - 0755191679 fost 0740418664

Postări Recomandate

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

sardina cu acelasi GFE!

New!!! Regina sexului frumos! Sabrina,19 ani fotomodel!!! !!! Sunt o domnisoara distinsa,manierata si serioasa! Senzualitatea si profesionalismul meu te vor duce in culmea extazului! Disponibila numai pentru domni manierati si generosi! Pentru mai multe detalii si o programare nu ezita sa ma contactezi :. Nu 0742561207 la apeluri cu numar privat! Rog si ofer seriozitate maxima! Foto 100% reale!

Nu stiu  cine  este aceasta Sandrina sau Sardina cum o numiti voi, va pot spune insa ca fata din imagina a lucrat cu mine  in locatie pentru cateva zile pentru ca nu avea o locatie a ei. Din  cate  stiu, in  tara  ea nu a mai prestat servicii de acest gen.

• Oras:Craiova
Postat

titulara acestui topic este cea care lucreaza sau lucra la suma 3 MC Donalds, pe care eu am recenzat-o mai sus. Ce stiu e ca foloseste poze false in general. Dupa cum o sa vedeti in recenziile mele, fata e de evitat...e praf...o intereseaza doar banii...

Postat

Tudor, eu sunt de parere ca titulara acestui topic nu are nimic in comun cu Sabrina al carei anunt si poze sunt in postul tau. Sabrina are propriul ei thread, cu poze ce par reale (la care o sa adaug si recenzia mea in curand) si nu seamana de loc la atitudine si descriere cu domnisoara Sandrina de aici.

Cred ca sunt doua fete diferite.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...