antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Recent venita din belgia caut domni generosi sunt reala suta in mie sunt asa cum ma vezi in poze si DA am implanturi de silicon numarul 4 0799548112 3 1 Link spre comentariu
putet Reputație: 22 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Arati bine de tot, dar daca ceri 100 de europeni faci foamea pe aici! Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 ))) ))) 1 Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Nu prea le am cu preturile pe aici :-* 1 Link spre comentariu
cristipe Reputație: 27 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Buna! Anunta serviciile sitsrifele, te rugam! Eventual ceva poze mai in detaliu..Multumim! Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Nu prea le am cu siteul acesta voi incerca deci asa cum urmeaza 1ora 400ron jumate de ora 300ron si o finalizare 200ron e bine asa? Sunt reala am masura 4 la sani 18cm 155 înălțime (mai pitica asa) 55kg plina de viață simpatica sociabila 1 1 Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Buna! Anunta serviciile sitsrifele, te rugam! Eventual ceva poze mai in detaliu..Multumim! 3 1 Link spre comentariu
deva1979 Reputație: 9 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Hai in Arad preturile sunt ok!!!❤️❤️❤️ Link spre comentariu
cecil95501 Reputație: 32 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Super ok . Poze mai explicite daca se poate . 1 Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Nu pot pune poze mai explicite...unde mai e surpriza? :-) 1 Link spre comentariu
leos1976 Reputație: 7 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Bine-ai venit (sau revenit) printre noi !!! Ceva detalii despre servicii se poate ?! Iar ca tarif nu vreau sa te descurajez,dar sunt totuși cam ridicate...oricum e alegerea ta si-ti urez succes !!! Link spre comentariu
cuplueabisex Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Nu pot pune poze mai explicite...unde mai e surpriza? :-)tu vinzi ceva , iar acel ceva nu il arati ar trebui sa faci reclama la poponet si scula , nu sa le ascunzi . ne plac surprizele , dar nu pe banii nostri , mai ales daca sunt neplacute ) iar preturile.....pffff sunt aproape cele din londra unde sunt trans chiar superbe ( no offence) Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Aici nu suntem la piață sa expun marfa pe taraba si crede ma lucrez la estero si preturile mi se par ok nimeni nu a spus ca sunt batute in cuie . nu e genul meu sa imi arat genitalele in public las treaba asta pe seama vecinilor mei sudamericani . Pot trimite in privat pe whatsapp poze nuda la numarul meu de beg 0032465282359 1 Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Bine-ai venit (sau revenit) printre noi !!! Ceva detalii despre servicii se poate ?! Iar ca tarif nu vreau sa te descurajez,dar sunt totuși cam ridicate...oricum e alegerea ta si-ti urez succes !!! daca tu observi dupa pret am pus un punct interogativ.nu este batut in cuie dar daca vrei un serviciu de calitate nu te uiti la pret .din cate am observat sunt una din putinele transexuale cu Tmare reale deci crezi ce vrei kiss 1 1 Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 tu vinzi ceva , iar acel ceva nu il arati ar trebui sa faci reclama la poponet si scula , nu sa le ascunzi . ne plac surprizele , dar nu pe banii nostri , mai ales daca sunt neplacute ) iar preturile.....pffff sunt aproape cele din londra unde sunt trans chiar superbe ( no offence) doar una pt tine 5 1 Link spre comentariu
calatorul2 Reputație: 46 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Daca o jumatate de ora costa 300 ron, iar o finalizare 200, pai atunci cat timp e alocat unei finalizari? Ca devine cam inghesuita situatia....Esti si activa? Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Daca o jumatate de ora costa 300 ron, iar o finalizare 200, pai atunci cat timp e alocat unei finalizari? Ca devine cam inghesuita situatia....Esti si activa? sunt si activa sincera nu le am cu ron dar eu ofer timp clientului adica jumate de ora si o ora daca clientul se termina in jumate de ora de trei ori pe mine nu ma deranjeaza poate sa finalizeze de cate ori vrea 200 ron ma referam asa la clienti care sunt pe graba si trec pentru ceva repede .o sa schimb preturile inca ma adaptez situație si concurentei ca nu prea le am in tara cu de astea :-* 1 1 Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Oricum tin sa precizez ca nu stau cu cronometrul dupa mine deci si daca treci peste jumate de ora sau peste o ora nu ma deranjeaza important clientul sa se simta bine si de ce nu ... sa Ne simtim 2 2 Link spre comentariu
cuplueabisex Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 doar una pt tine super...uite cu asta , chiar convingi si atragi...nu cu surprize : sa stim ce ne asteapta . multumim mult pt poza , jucaria este superba , cat si sanii . Link spre comentariu
Vizitator brunetel Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Pe la cluj sau oradea nu treci Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Nu stiu inca deabia m am acomodat putin in ro 1 1 Link spre comentariu
deva1979 Reputație: 9 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 😘😘😘😘 arad ...😋te asteptam!!!😌😌😌 Link spre comentariu
calatorul2 Reputație: 46 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Prin ce zona a orasului avem onoarea sa te gasim??? Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Onoarea ...??? Exageratule......) ai numarul meu 0799548112 1 1 Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Onoarea ...??? Exageratule......) ai numarul meu 0799548112 6 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum