antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 13, 2019 Da da ❤️ Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 16, 2019 SCRIU PE TOPICUL MEU CA NU CUMVA PISICUT SA AIBE MOTIV SA IMI DE-A BANDRAGELE MELE FETE TRANS SITUAÈšIA ÃŽNCEPE SA SCAPE DE SUB CONTROL SI SE BLOCHEAZÄ‚ PROFIL DUPA PROFIL ÃŽNCETAÈšI SA MAI LASATI COMENTARII NEGATIVE NU REZOLVATI ABSOLUT NIMIC NU UITATI TOTUL ESTE TRECATORVIZIBILITATEA, TINERETEA, APARITIA NOUTATEA, ABSOLUT ORICE, NU DUREAZA NIMIC O VESNICIE. IMPORTANT ESTE SA LASAM CEVA BUN SI CONSTRUCTIV IN URMA NOASTRA. NU CRED CA REZOLVATI ABSOLUT NIMIC CU ATACURI PERSONALE SAU INSULTE CHIAR NU ISI AU ROSTUL TOATE DAR ABSOLUT TOATE AVEM DEFECTE UNELE MAI MICI ALTELE MAI MARIDACA ARATAM CU DEGETUL SPRE FIECARE CUM AM ARATAT DE FIECARE DATA CAND APARE IN MASS MEDIA O PERSOANA TRANS NU AJUNGEM NICAIERI FIECARE ESTE LIBER SA MEARGA LA TV ZIAR RADIO SI ASA MAI DEPARTE FIECARE ALEGE CUM VREA SA ISI ARATE IMAGINEA PUBLIC DACA VREM SA MINÈšIM SAU SA SPUNEM ADEVARUL DEPINDE DOAR DE PERSOANA NOASTRADESIGUR CA ASUMAREA ASTA PUBLICA VINE LA PACHET SI CU LUCRURI NEGATIVEUN CLIENT CUNOSCUT NU MAI FRECVENTEAZA O FATA CARE APARE IN MASS MEDIA DE TEAMA SI ASA MAI DEPARTEFIECARE E LIBER SA FACA CU CORPUL SÄ‚U ABSOLUT ORICE VREACINE SUNTEM NOI SA JUDECAM!?MA DOARE SA VAD ATATA INJUSTITIE SI REGIM DICTATORIAL DIN PARTEA ADMINULUI DECI DE AIA VA INCURAJEZ FETELOR SA VA ABÈšINEÈšI SI SA VA LASATI COMENTARII DOAR PE TOPICURILE PERSONALE SPRE SIGURANTA VOASTRA🙄DA. AM AJUNS SA NE FIE FRICA SA NE EXPRIMAM OPINIE PE UN SITE VIRTUAL DIN PACATE DECI EVITATI PE CAT POSIBILASOCIATIA LUCRATOARELOR SEXUALE SEXWORKCALL ROMANIA VA STA LA DISPOZITIE PENTRU ORICE PLANGERE LA ADRESA DE EMAIL 👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉[email protected]â¤ï¸ VA DARUIM PREZERVATIVE GRATIS AJUTOR JURIDIC SI PSIHIC UNDE ESTE NECESAR.DESIGUR PAGINA DE FACEBOOK👉 #SWCâ¤ï¸VA STA LA DISPOZITIE SI VA PUNE LA CURENT CU TOATE ACTIVITÄ‚ÈšILE NOASTRE. Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 16, 2019 https://www.google.com/amp/s/www.vice.com/amp/ro/article/qvyzm5/prima-organizatie-a-lucratoarelor-sexuale-din-romania Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 26, 2019 ❤️ Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 28, 2019 Unde a disparut aceasta recenzie??🙄Parca il cunosc pe tip de undeva?? Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 28, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Iulie 28, 2019 Aici e recenzia 🤣🤣🤣🤣 ce zici 2 zile de muncă in cluj 😂😂😂😂 dacă tot vrei sa afli și ești curioasă, îți dovedesc 😂😂😂😂🙈scuzați dragilor clienți 🤗🤩 App am uitat sa precizez ca am plătit și apartamentul 1000 de lei🤣🤣🤣 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 28, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Iulie 28, 2019 Numără Antonela dacă tit te plictisești, și ea notițe 🤣🤣🤣🤣 și hai si tu un weekend la cluj,și nu mai Fiți invidioaseðŸ¤ðŸ¤«ðŸ¥³ Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 28, 2019 Nu ma uimeste absolut deloc â¤ï¸sa fii sanatoasa si sa ii stapanesti Cand eu rupeam miile de euro prin italia mai puneam si eu din cand in cand poze cu banii 🤣 pe vremea aia eram si eu cocalara de aia sa7 cum se spune dar nu mai pun poze ca starneste dezbateri si ce treaba avea poza asta cu topicul meu? Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 28, 2019 O mica parte din tarile in care eu fac mii de euroAm ales sa renunț la bani pentru o cauza nobila lucru pe care nimeni nu are avea curaj sa il faca😘😋Vreau sa ramana ceva in urma mea ca am pus un umar la dezvoltarea si combaterea transfobiei in România frumusetea si banii trec Lucrurile facute bine nu 2 Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 :ewpu :ewpu Iarasi nu se inteleg fetele ! Toata ziua buna ziua gasiti ceva de impartit ! Fie sariti la Lore, fie sare ea la voi. E clar ca schimbarea asta a testosteronului cu estrogenul va face si mai "barbate"... :laugh2 :laugh2 Lore, acum si tu ai festelit-o, fara suparare. Sunt sigur ca vei face cu acei banuti ceva util, la vremea respectiva, dar sa-i arati pe net si pe un topic care nu-ti apartine este totusi nepoliticos, imi cer iertare ! :( Plus de asta, la cat de nesigura este lumea din ziua de astazi, tocmai ai deschis usa unor eventuali hoti, care, folosind tehnologia avansata din ziua de astazi, pot da de urma banilor relativ usor. Gandeste-te macar la securitatea personala, daca nu-ti pasa de chestiile legate de bunul simt ! :blushing2 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 28, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Iulie 28, 2019 :ewpu :ewpu Iarasi nu se inteleg fetele ! Toata ziua buna ziua gasiti ceva de impartit ! Fie sariti la Lore, fie sare ea la voi. E clar ca schimbarea asta a testosteronului cu estrogenul va face si mai "barbate"... :laugh2 :laugh2 Lore, acum si tu ai festelit-o, fara suparare. Sunt sigur ca vei face cu acei banuti ceva util, la vremea respectiva, dar sa-i arati pe net si pe un topic care nu-ti apartine este totusi nepoliticos, imi cer iertare ! :( Plus de asta, la cat de nesigura este lumea din ziua de astazi, tocmai ai deschis usa unor eventuali hoti, care, folosind tehnologia avansata din ziua de astazi, pot da de urma banilor relativ usor. Gandeste-te macar la securitatea personala, daca nu-ti pasa de chestiile legate de bunul simt ! :blushing2 iubițel dacă te uiți m-ai atent, ea sa luoat de recenziile mele, mărește ochii bine,2 la mâna sunt iubita unui demnitar politic am toată paza și toată lumea la degete,eu vb cu dovezi Înțelegi...așa ca citește bine ea sa luat de recenziile mele! 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 28, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Iulie 28, 2019 :ewpu :ewpu Iarasi nu se inteleg fetele ! Toata ziua buna ziua gasiti ceva de impartit ! Fie sariti la Lore, fie sare ea la voi. E clar ca schimbarea asta a testosteronului cu estrogenul va face si mai "barbate"... :laugh2 :laugh2 Lore, acum si tu ai festelit-o, fara suparare. Sunt sigur ca vei face cu acei banuti ceva util, la vremea respectiva, dar sa-i arati pe net si pe un topic care nu-ti apartine este totusi nepoliticos, imi cer iertare ! :( Plus de asta, la cat de nesigura este lumea din ziua de astazi, tocmai ai deschis usa unor eventuali hoti, care, folosind tehnologia avansata din ziua de astazi, pot da de urma banilor relativ usor. Gandeste-te macar la securitatea personala, daca nu-ti pasa de chestiile legate de bunul simt ! :blushing2 uitete atent si citește mai bine,ea sa luoat de mine și de recenziile mele ,nu mă i-au de nimeni, dar îmi apăr personalitatea și imaginea!🤗💋😘 Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 iubițel dacă te uiți m-ai atent, ea sa luoat de recenziile mele, mărește ochii bine,2 la mâna sunt iubita unui demnitar politic am toată paza și toată lumea la degete,eu vb cu dovezi Înțelegi...așa ca citește bine ea sa luat de recenziile mele!S-a luat indirect, a comentat la adresa celui ce a facut recenzia, daca este cu capul in nori si scrie ce nu trebuie acolo. Nu a spus intrinsec ia uite, Lore face si drege. A fost un comentariu referitor la recenzia celui care te-a vizitat. Eu nu inetelg ce va tot atacati atata de la lucruri marunte. Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 28, 2019 Eu aveam treaba cu tipul nu cu tine Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iulie 28, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 28, 2019 Și îti mulțumim Antonella pentru ceea ce lupți!! Noi nu suntem în stare din păcate să facem ceea ce faci tu.. Dar măcar există căteva care și fac ceva pentru această comunitate!! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114295 Postat Iulie 28, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 28, 2019 revenim la recenzii:wave Link spre comentariu
arianabitch Reputație: 33 Postat Iulie 29, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Partajează Postat Iulie 29, 2019 Pai omu a scris clar ca se fute in cur fară bulangiu asta ce vreți mai mult de atat... Pisicut a modificat o se stie bineințăles 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 acuma chipurile a greșit si tot asa 🙄🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ce va mirati de pisicut când in țara asta moare lumea pe capete si nu face nimeni nimic 🤣🤣🤣 si traim intr o corupție maxima.... Bulangii si mortii de foame raman la fel toata viata lor âš ï¸ pisicut ai sters 4 conturi doar pt ca au comentat (troll) in topicul lui Lilian aici vad ca nu faci nimic Iti tri 1 Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat August 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat August 7, 2019 Insomnii 🙄🙄🙄 1 Link spre comentariu
mihairazvan92 Reputație: 66 Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Hmm așa insomnii sa ai la aceasta oră?Mam uitat pe pagina ta deschisă aici pe forum si am văzut multe lucruri interesante si de apreciat, chiar te implici in ceia ce faci, îți ajuti comunitatea si ai înființat si o organizație....felicitări pentru toate astea si chiar am rămas plăcut impresionat de mai multe lucruri! Succes! 1 Link spre comentariu
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 uitete atent si citește mai bine,ea sa luoat de mine și de recenziile mele ,nu mă i-au de nimeni, dar îmi apăr personalitatea și imaginea! :ewpuZiceai ca ești iubita unui demnitar, e cumva vorba de Viorica Dăncilă? Dacă da, uite, recomandare pentru amândouă:https://cdn.manualedigitaleart.ro/art5-r/v2/#book/u6-u6-cop4 1 Link spre comentariu
ady_x Reputație: 7 Postat August 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2019 preturi? Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat August 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat August 15, 2019 preturi?Telefon 0721452799 Nu l-am pus degeaba in anunt 😋are un scop Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat August 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat August 26, 2019 ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat August 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat August 30, 2019 La iasi ❤️❤️❤️0721452799 Link spre comentariu
zedicus Reputație: 70 Postat August 31, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 31, 2019 La iasi ❤️❤️❤️0721452799Esti superba. M-am indragostit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum