Sari la conținut

transexual antonella

Postări Recomandate

SCRIU PE TOPICUL MEU CA NU CUMVA PISICUT SA AIBE MOTIV SA IMI DE-A BAN

DRAGELE MELE FETE TRANS SITUAÈšIA ÃŽNCEPE SA SCAPE DE SUB CONTROL SI SE BLOCHEAZÄ‚ PROFIL DUPA PROFIL

ÃŽNCETAÈšI SA MAI LASATI COMENTARII NEGATIVE NU REZOLVATI ABSOLUT NIMIC

NU UITATI TOTUL ESTE TRECATOR

VIZIBILITATEA, TINERETEA, APARITIA NOUTATEA, ABSOLUT ORICE, NU DUREAZA NIMIC O VESNICIE.

IMPORTANT ESTE SA LASAM CEVA BUN SI CONSTRUCTIV IN URMA NOASTRA.

NU CRED CA REZOLVATI ABSOLUT NIMIC CU ATACURI PERSONALE SAU INSULTE CHIAR NU ISI AU ROSTUL TOATE DAR ABSOLUT TOATE AVEM DEFECTE UNELE MAI MICI ALTELE MAI MARI

DACA ARATAM CU DEGETUL SPRE FIECARE CUM AM ARATAT DE FIECARE DATA CAND APARE IN MASS MEDIA O PERSOANA TRANS NU AJUNGEM NICAIERI

FIECARE ESTE LIBER SA MEARGA LA TV ZIAR RADIO SI ASA MAI DEPARTE

FIECARE ALEGE CUM VREA SA ISI ARATE IMAGINEA PUBLIC

DACA VREM SA MINÈšIM SAU SA SPUNEM ADEVARUL DEPINDE DOAR DE PERSOANA

NOASTRA

DESIGUR CA ASUMAREA ASTA PUBLICA VINE LA PACHET SI CU LUCRURI NEGATIVE

UN CLIENT CUNOSCUT NU MAI FRECVENTEAZA O FATA CARE APARE IN MASS MEDIA DE TEAMA SI ASA MAI DEPARTE

FIECARE E LIBER SA FACA CU CORPUL SÄ‚U ABSOLUT ORICE VREA

CINE SUNTEM NOI SA JUDECAM!?

MA DOARE SA VAD ATATA INJUSTITIE SI REGIM DICTATORIAL DIN PARTEA ADMINULUI DECI DE AIA VA INCURAJEZ FETELOR SA VA ABȚINEȚI SI SA VA LASATI COMENTARII DOAR PE TOPICURILE PERSONALE SPRE SIGURANTA VOASTRA🙄DA. AM AJUNS SA NE FIE FRICA SA NE EXPRIMAM OPINIE PE UN SITE VIRTUAL DIN PACATE DECI EVITATI PE CAT POSIBIL

ASOCIATIA LUCRATOARELOR SEXUALE SEXWORKCALL ROMANIA VA STA LA DISPOZITIE PENTRU ORICE PLANGERE LA ADRESA DE EMAIL 👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉[email protected]â¤ï¸ VA DARUIM PREZERVATIVE GRATIS AJUTOR JURIDIC SI PSIHIC UNDE ESTE NECESAR.

DESIGUR PAGINA DE FACEBOOK👉 #SWCâ¤ï¸

VA STA LA DISPOZITIE SI VA PUNE LA CURENT CU TOATE ACTIVITÄ‚ÈšILE NOASTRE.

Link spre comentariu
  • Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București

Aici e recenzia 🤣🤣🤣🤣 ce zici 2 zile de muncă in cluj 😂😂😂😂 dacă tot vrei sa afli și ești curioasă, îți dovedesc 😂😂😂😂🙈scuzați dragilor clienți 🤗🤩 App am uitat sa precizez ca am plătit și apartamentul 1000 de lei🤣🤣🤣

post-292333-0-78614600-1564332136_thumb.jpg

Link spre comentariu

Numără Antonela dacă tit te plictisești, și ea notițe 🤣🤣🤣🤣 și hai si tu un weekend la cluj,și nu mai Fiți invidioase🤭🤫🥳

post-292333-0-06874300-1564332775_thumb.jpg

Link spre comentariu

Nu ma uimeste absolut deloc â¤ï¸sa fii sanatoasa si sa ii stapanesti

Cand eu rupeam miile de euro prin italia mai puneam si eu din cand in cand poze cu banii 🤣 pe vremea aia eram si eu cocalara de aia sa7 cum se spune dar nu mai pun poze ca starneste dezbateri

si ce treaba avea poza asta cu topicul meu?

Link spre comentariu

O mica parte din tarile in care eu fac mii de euro

Am ales sa renunț la bani pentru o cauza nobila lucru pe care nimeni nu are avea curaj sa il faca😘😋

Vreau sa ramana ceva in urma mea ca am pus un umar la dezvoltarea si combaterea transfobiei in România

frumusetea si banii trec

Lucrurile facute bine nu

post-192898-0-78753500-1564334209_thumb.png

post-192898-0-48339500-1564334227_thumb.png

post-192898-0-22285200-1564334278_thumb.png

post-192898-0-94686000-1564334290_thumb.png

post-192898-0-35747700-1564334309_thumb.png

post-192898-0-54072000-1564334324_thumb.png

post-192898-0-56223200-1564334344_thumb.png

post-192898-0-94234800-1564334359_thumb.png

post-192898-0-40133000-1564334373_thumb.png

post-192898-0-38899800-1564334389_thumb.png

post-192898-0-12181100-1564334432_thumb.png

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator picard91
Reputație: 0

:ewpu  :ewpu Iarasi nu se inteleg fetele ! Toata ziua buna ziua gasiti ceva de impartit ! Fie sariti la Lore, fie sare ea la voi. E clar ca schimbarea asta a testosteronului cu estrogenul va face si mai "barbate"...  :laugh2  :laugh2

Lore, acum si tu ai festelit-o, fara suparare. Sunt sigur ca vei face cu acei banuti ceva util, la vremea respectiva, dar sa-i arati pe net si pe un topic care nu-ti apartine este totusi nepoliticos, imi cer iertare ! :( Plus de asta, la cat de nesigura este lumea din ziua de astazi, tocmai ai deschis usa unor eventuali hoti, care, folosind tehnologia avansata din ziua de astazi, pot da de urma banilor relativ usor. Gandeste-te macar la securitatea personala, daca nu-ti pasa de chestiile legate de bunul simt !  :blushing2

Link spre comentariu

:ewpu :ewpu Iarasi nu se inteleg fetele ! Toata ziua buna ziua gasiti ceva de impartit ! Fie sariti la Lore, fie sare ea la voi. E clar ca schimbarea asta a testosteronului cu estrogenul va face si mai "barbate"... :laugh2 :laugh2

Lore, acum si tu ai festelit-o, fara suparare. Sunt sigur ca vei face cu acei banuti ceva util, la vremea respectiva, dar sa-i arati pe net si pe un topic care nu-ti apartine este totusi nepoliticos, imi cer iertare ! :( Plus de asta, la cat de nesigura este lumea din ziua de astazi, tocmai ai deschis usa unor eventuali hoti, care, folosind tehnologia avansata din ziua de astazi, pot da de urma banilor relativ usor. Gandeste-te macar la securitatea personala, daca nu-ti pasa de chestiile legate de bunul simt ! :blushing2

iubițel dacă te uiți m-ai atent, ea sa luoat de recenziile mele, mărește ochii bine,2 la mâna sunt iubita unui demnitar politic am toată paza și toată lumea la degete,eu vb cu dovezi Înțelegi...așa ca citește bine ea sa luat de recenziile mele!
  • Like 1
Link spre comentariu

:ewpu :ewpu Iarasi nu se inteleg fetele ! Toata ziua buna ziua gasiti ceva de impartit ! Fie sariti la Lore, fie sare ea la voi. E clar ca schimbarea asta a testosteronului cu estrogenul va face si mai "barbate"... :laugh2 :laugh2

Lore, acum si tu ai festelit-o, fara suparare. Sunt sigur ca vei face cu acei banuti ceva util, la vremea respectiva, dar sa-i arati pe net si pe un topic care nu-ti apartine este totusi nepoliticos, imi cer iertare ! :( Plus de asta, la cat de nesigura este lumea din ziua de astazi, tocmai ai deschis usa unor eventuali hoti, care, folosind tehnologia avansata din ziua de astazi, pot da de urma banilor relativ usor. Gandeste-te macar la securitatea personala, daca nu-ti pasa de chestiile legate de bunul simt ! :blushing2

uitete atent si citește mai bine,ea sa luoat de mine și de recenziile mele ,nu mă i-au de nimeni, dar îmi apăr personalitatea și imaginea!🤗💋😘

post-292333-0-05836900-1564336155_thumb.jpg

post-292333-0-72282300-1564336161_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator picard91
Reputație: 0

iubițel dacă te uiți m-ai atent, ea sa luoat de recenziile mele, mărește ochii bine,2 la mâna sunt iubita unui demnitar politic am toată paza și toată lumea la degete,eu vb cu dovezi Înțelegi...așa ca citește bine ea sa luat de recenziile mele!

S-a luat indirect, a comentat la adresa celui ce a facut recenzia, daca este cu capul in nori si scrie ce nu trebuie acolo. Nu a spus intrinsec ia uite, Lore face si drege. A fost un comentariu referitor la recenzia celui care te-a vizitat. 

Eu nu inetelg ce va tot atacati atata de la lucruri marunte.

Link spre comentariu
  • Oras:Iancului
  • Oras:Iancului

Pai omu a scris clar ca se fute in cur fară bulangiu asta ce vreți mai mult de atat... Pisicut a modificat o se stie bineințăles 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 acuma chipurile a greșit si tot asa 🙄🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ce va mirati de pisicut când in țara asta moare lumea pe capete si nu face nimeni nimic 🤣🤣🤣 si traim intr o corupție maxima.... Bulangii si mortii de foame raman la fel toata viata lor âš ï¸ pisicut ai sters 4 conturi doar pt ca au comentat (troll) in topicul lui Lilian aici vad ca nu faci nimic

Iti tri

• Like 1
Link spre comentariu

Hmm așa insomnii sa ai la aceasta oră?Mam uitat pe pagina ta deschisă aici pe forum si am văzut multe lucruri interesante si de apreciat, chiar te implici in ceia ce faci, îți ajuti comunitatea si ai înființat si o organizație....felicitări pentru toate astea si chiar am rămas plăcut impresionat de mai multe lucruri! Succes!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...