Sari la conținut

transexual antonella

Postări Recomandate

Buna Antonella!

In primul rand vreau sa-ti spun ca esti superba! Te urmaresc de ceva vreme (in niciun mod dubios) si te admir.

As dori sa stiu daca mai activezi iar daca raspunsul este da as dori sa stiu daca esti si activa. Da, i'm that kind of guy.

Te pup si iti doresc o seara frumoasa.

Da sunt in București momemtan ❤️❤️0721452799 post-192898-0-05078200-1568647252_thumb.jpgpost-192898-0-05078200-1568647252_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator marmotto
Reputație: 0

ca si preturi?

Mai oameni buni ! De ce va mai da numarul de telefon daca puneti tot soiul de intrebari pe topic ? Va da numarul de telefon ca sa intrebati acolo detalii ! O vedeti pe Antonella stand non-stop aici pe topic, pentru a putea vedea mesajele tuturor celor care pun tot felul de intrebari ?

Nu e mai simplu sa suni si sa ceri detalii ???

Link spre comentariu
  • Oras:Dev-Null

Numără Antonela dacă tit te plictisești, și ea notițe 🤣🤣🤣🤣 și hai si tu un weekend la cluj,și nu mai Fiți invidioase🤭🤫🥳

Pai tu esti Top cum poti sa te compari cu .....?
Link spre comentariu
  • Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu

Și tu te bagi in seama ca pula in pizda dai tu răspuns la comm din 2019 băgător de seama marș și tu și chucky 😂😂😂😂 înghițitor de sperma top luxury VIP 😂

• Like 1
Link spre comentariu

Mai bine ai învață o limba romană pe TOP 😂😂😂😂 “ea notițeâ€

Link spre comentariu

Mai bine ai învață o limba romană pe TOP 😂😂😂😂 “ea notițeâ€

Ai invata-o se scrie corect, deci nici tu nu esti prea departe. Cat despre altceva...unele din voi au deja barba pe fata si inca se vad FEMEI! ðŸ˜
Link spre comentariu

Crede-ma sunt foarte departe dacă am preferat sa pun spațiu in loc de cratima este pentru ca așa am vrut nu pentru ca nu știu 😂😂😂 cât despre barba 😂 asta nu tine de mine 🤯😂😂 și părerea mea este ca trebuie sa îți păstrezi comentariile răutăcioase strict pentru tine și sa lași hate ul deoparte pentru ca totuși suntem in 2020 și este penibil ðŸ­ðŸŒˆși da îmi mențin părerea ca pe lângă pwla ar trebui sa o înveți pe preferata ta cât de cât limba romană totuși săracii strămoșii noștri se răscolesc in mormânt 😂😂 “Eream†“eau†etc 😂😂😂😂😂😂

Link spre comentariu

Crede-ma sunt foarte departe dacă am preferat sa pun spațiu in loc de cratima este pentru ca așa am vrut nu pentru ca nu știu 😂😂😂 cât despre barba 😂 asta nu tine de mine 🤯😂😂 și părerea mea este ca trebuie sa îți păstrezi comentariile răutăcioase strict pentru tine și sa lași hate ul deoparte pentru ca totuși suntem in 2020 și este penibil ðŸ­ðŸŒˆși da îmi mențin părerea ca pe lângă pwla ar trebui sa o înveți pe preferata ta cât de cât limba romană totuși săracii strămoșii noștri se răscolesc in mormânt 😂😂 “Eream†“eau†etc 😂😂😂😂😂😂

Nu este preferata mea. Spun doar ca sunt cateva transexuale in Romania care arata bine. Nici tu nu arati rau inca esti in standarde. Dar sa nu vb despre metapshihoza din jurul unui trans... atata timp cat au barba si par pe pecioare sa stea in banca lor de activisti pt lgbt e mai bine asa.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...