giveuss Reputație: 10 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:laMata Oras:laMata Partajează Postat Septembrie 1, 2017 uite pe travestitpaula ce frumoasa e Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Vin eu pisi Link spre comentariu
travestitpaula Reputație: -11 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Septembrie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2017 DE PE 3 SEPTEMBRIE LA GALAÈšI VA POP DULCE 😘😘😘😘 4 1 Link spre comentariu
giveuss Reputație: 10 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:laMata Oras:laMata Partajează Postat Septembrie 2, 2017 cu fata fa ceva ,zici ca esti urangutan sincer... Link spre comentariu
deva1979 Reputație: 9 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Hai si in Arad😘 Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Septembrie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Ajung,ajung ðŸ˜ðŸ˜Ž 1 Link spre comentariu
travestitpaula Reputație: -11 Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 🙄 Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 SUNT LA GALATI PENTRU DORITORI 2 1 Link spre comentariu
aqua1988 Reputație: -1 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Nu vad un nr de tel Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 0766019144 numarul meuðŸ˜ðŸ˜ sunt in turneu national momentan GALATI 1 Link spre comentariu
niceboy69 Reputație: 64 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Septembrie 4, 2017 preturi ceva servicii? Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Transexuala siliconata 200 lei finalizarea 400 lei ora 😈 1 Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Septembrie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2017 😈😈😈 2 1 Link spre comentariu
doarplacere Reputație: 14 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Nu mai ai nr de Belgia ? Link spre comentariu
tigaiez Reputație: 23 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Heaven Oras:Heaven Partajează Postat Septembrie 5, 2017 daca e-n Romania ce faci cu el?intrebari de duzina ampulea Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Septembrie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Nu isi are rostul numarul de belgia din moment ce sunt în tara 0766019144 numarul meu ☺ Link spre comentariu
lustforlife19 Reputație: 15 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 6, 2017 prosti unii Link spre comentariu
lustforlife19 Reputație: 15 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 6, 2017 mergi de suge lasa nrele de belgia Link spre comentariu
ultraviolet Reputație: 1 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Septembrie 6, 2017 ....am discutat acum 5 minute cu Antonella pe whatsapp....m-am interesat daca si maine va fi in Galati si mi-a confirmat.....asa ca, maine vor fi 2 premiere in viata mea, prima experienta cu o transexuala si prima recenzie pe acest forum Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Septembrie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2017 ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜0766019144 3 Link spre comentariu
tigaiez Reputație: 23 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Heaven Oras:Heaven Partajează Postat Septembrie 6, 2017 fa ceva la fata de urgenta ,pacat de corp Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Septembrie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2017 fa ceva la fata de urgenta ,pacat de corp auzi draga eu nu o sa iti dau replica vulgara nu imi sta in caracter vezi-ti de treaba ta nu iti place? nu iti convine? mergi la alta sunt si mai frumoase ca mine ba mai ideal pentru tine du-te sa te fure si sa ti se ceara drept de deranj eu nu stiu de ce trebuie sa imi lasi astfel de comentarii?tu crezi ca influentezi in vreun fel alegerile mele si crezi ca ma afecteza in mod direct criticile tale? te inseli esti exact genul de persoana homofoba si transfobica in cautare de pretexte de replici acide si vulgare.nu intru in jocul tau mizerabil eu te rog frumos sa iti tii parerile personale pentru tine daca doream sa imi fac chirurgii si interventii maxilo-faciale apelam de mult la chirurg ,dispun de posibilitati financiare luand in cosiderare ca strabat jumatate de europa in aventuri eros prefer. sa fiu naturala 100% voi apela la ajutorul acidului ialuronic cand va fi cazul. la revedere Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Septembrie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2017 poftim draga tigaiesz naturala sunt ok si ma simt bine cu mine insumi si identitatea mea de gen ,TU? Link spre comentariu
tigaiez Reputație: 23 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Heaven Oras:Heaven Partajează Postat Septembrie 7, 2017 la fata se vede ca esti inca barbat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum