Sari la conținut

Fete hotel Pietroasa

gazzon

Postări Recomandate

• Oras:Romania+
Postat

Din discutiile avute cu un amic am aflat ca la hotel pietroasa din centru ar activa 2 fete , Georgiana si Adriana daca nu ma insel, cunoaste cineva detalii cum pot fi gasite, ar fi un zvon ca sunt mama si fica.

Postat

Ai rude deia nu e nici o fata acolo. Intereseaza.te la portar ala mai in varsta.

• Oras:buzau
Postat

Întâmplător chiar portarul ală e rudă cu mine.au fost doar niște zvonuri.nu au fost niciodată fetite acolo.nu accepta patronul,adică Zică,dacă ai auzit de el.

Postat

Am auzit, dar informatiile mele sunt destul de clare chiar pana in Craciun un coleg de-al meu din alt judet, venit aici in verificare si cazat in hotel a avut parte de asa ceva, deci sursa este destul de credibila pentru ca nu avea nici un interes sa minta.

Totusi eu ma interesez si daca alt coleg dupa forum vine cu noutati, informatii e de bine atunci , poate intram si noi in "cercurile" inchise ca tot se vaita lumea ca sunt asa ceva in oras.

Postat

fie ca tine eu o sa ma interesez si ce aflu o sa revin cu detalii aici si nu cred ca acest coleg al meu ar inflori chestia asta pentru ca nu ar avea un motiv de ce sa o faca.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Nici eu nu cred că Zahariea Antohe le-ar permite unor oarecare să își facă bordel în hotelul lui.

În schimb, nu cred că cei de la Recepție le-ar interzice acestor Georgiana si Adriana accesul la cei cazați în hotel, dacă acestea sunt aduse / chemate de către oaspeții hotelului.

Cât despre informații, cu siguranță, cei interesați le pot afla de la cei care se ocupă cu pază ori de la taximetriștii care îți fac ”veacul”  în apropierea hotelului.

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Si colega mea Larisa a fost chemata de un client la Pietroasa,dar ca sa aibe acces sa intre in hotel a asteptat-o clientu in fata hotelului ca sa poata sa intre. A intrat dar doar impreuna cu clientul.

Postat

Nu am zis cazate. El s.a intalnit cu ele in fata la hotel si au intrat impreuna. Dar ca si persoana de contact a fost portarul din ce mi.a povestit ca era afara la tigara si a intrat in seama cu el. Una este blonda la 35 de ani si cealalta a zis ca e mica declarati 18 ani dar el zicea ca e sub 18 ani si e bruneta. Mai multe detalii nu am si el zicea ca semanau una cu alta ziceai ca sunt mama si fica.

Postat

Bine ar fi fost ca prietenul tau, gazzon sa-ti fi dat mai multe informatii, adica preturi, cum aratau, mai concret aceste doua mama si fiica. Poate aflam si noi niste numere de telefon de la ele si poate le intrebam daca nu cumva vor sa vina si la om acasa, ca intalnirile astea la hotel, si mai ales la Pietroasele, nu-mi prea stau mie la stomac, daca ma intelegeti.

Ia vezi, stimate Cliffenger, poate faci tu un interogatoriu cu acea persoana numita portar mai in varsta care zici ca iti este ruda si ne dai si noua niste informatii...

Postat

Atatea informati am rosino si daca as mai fi avut crede-ma ca le-as fi dat mai departe, contactul cu ele a fost prin portar care le-a chemat in fata hotelului , colegul meu de servici a negociat cu ele acolo si apoi sau dus in camera si nu au facut schimb de numere de telefon.

Mai mult de unde sa stiu ?

Plus ca zilele astea nu am cum sa ajung la hotel pentru ca nu sunt in localitate.

Postat

bine , lasa sa fie vrajeala , nu stiu de ce susti asa de tare cand acolo se intampla ceva. eu cand ajung in oras o sa ma interesez mai bine si va anunt, acum fiind ruda cu tine si daca ar afla patronul inteleg de ce pui accent pe chestia asta ca este ceva acolo ca si-ar pierde omul locul de munca daca sar afla si tu fiind ruda totul se leaga.

• Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Nici eu nu cred că Zahariea Antohe le-ar permite unor oarecare să își facă bordel în hotelul lui.

În schimb, nu cred că cei de la Recepție le-ar interzice acestor Georgiana si Adriana accesul la cei cazați în hotel, dacă acestea sunt aduse / chemate de către oaspeții hotelului.

Cât despre informații, cu siguranță, cei interesați le pot afla de la cei care se ocupă cu pază ori de la taximetriștii care îți fac ”veacul”  în apropierea hotelului.

Confirm informatia cu soferii de taxi. In noiembrie trebuia sa ma intalnesc la o anumita ora cu cineva in acest  hotel, in interes profesional. La intrare in oras masina cu care eram a inceput sa-mi faca probleme...am ajuns in  cele din urma la un service de la perieria orasului. Mi s-a spus ca se rezolva in 3-4 ore. Am chemat un taxi. Din vorba in vorba, i-am spus soferului ca o sa iau o camera la acest hotel pt cateva ore, i-am cerut nr. de tel pt. a-l solicita la recuperarea masinii. La intrebarea  " dau astia camera si cu un suflet cald?", omul a spus sa-l sun sa-i dau nr. camerei dupa ce sunt liber, ca "se rezolva". Am insistat spunandu-i ca " daca-s doua, nu ma supar, ca sa am de unde alege". Ceea ce am si facut. Dupa apelul meu, in 20-30 de minute omul s-a prezentat cu 2 fete sus in camera. In 2 minute m-am decis ca raman cu una din ele. Pe sofer si pe fata cealalta i-am condus pana la usa, pasand 20 de lei pt. deranj si amabilitate. Cea care a ramas era gen milf, cam la 30  de ani. ..Maria ..a refuzat sa dea nr. de tel. si nu am insistat, gandindu-ma ca il voi afla de la sofel mai tarziu. ( o greseala, din pacate, pt. ca " mai tarziu" omul era in cursa in afara localitatii... )

Revin la "Maria"  , prea multe nu prea mai am de spus. O impresie generala este ca  presteaza ocazional ( nu avea alura aceea de "rutinata", ca sa zic asa). Ca tarif 150 lei o finalizare ON, NP, un 8,5 per general. Cu parere de rau ca nu aduc mai multe date concrete, va spun ca am scris aceste randuri doar ca sa confirm ca, in lipsa de informatii si in criza de timp, a apela la soferii de taxi poate reprezenta o alegere inspirata. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...