laury Reputație: 24071 Postat Martie 8, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 8, 2016 Nu va mai luati dupa Thuia ca nu fute nimic, a ajuns galben doar datorita postarilor inutile. Experienta zero! 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 Nu te mai uita la pret. Poti sa gasesti ok la 50 sau tepe la 150. Nu va mai luati dupa Thuia ca nu fute nimic, a ajuns galben doar datorita postarilor inutile. Experienta zero! parca sunteti la gardinita..
courage Reputație: 30 Postat Martie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2016 Fiind in zona cu ceva treaba am zis sa trec pe la fatuca. Sincer sa fiu, nu as recomanda; este cea din poze, dar nu merita. Are in jur de 1.50 si cred ca 30kg (uda), sani micuti (cu vergituri) si vergituri inclusiv pe abdomen. Singurul motiv pentru care am decis sa raman a fost pentru ca aveam prea multa treaba dupa si nu prea mult chef sa caut altceva. A incercat un oral, hai sa zicem de un 4-5(am avut parte si de mai rau), iar la normal nu se prea implica, sa zicem tot un 4-5. Nu pot sa ma plang insa de atitutinea ei, nu a incercat sa ma grabeasca, dar nici nu a aratat vreun interes, ce ma surprins placut insa la un moment dat a fost faptul ca a inceput sa-i sune telefonul si i-am spus ca poate sa raspunda daca vrea ca nu ma deranjeaza dar ea s-a ridicat doar si la oprit apoi intorcandu-se la treaba.Daca nu aveti ce face cu 50 de lei si nici prea mari pretentii puteti sa-i faceti o vizita, dar eu unul prefer sa dau banii aia pe o bere data viitoare ) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 parca sunteti la gardinita.. poate gladinita... 1
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 10, 2016 parca sunteti la gardinita..te-ai gandit la gardnerella cand ai scris?
tevezis Reputație: 1050 Postat Martie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 10, 2016 decat sa arunc asa cu banii mai bine fac asta https://www.youtube.com/watch?v=jQj7s__pnwc
thuia Reputație: 121 Postat Martie 16, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 16, 2016 Nu va mai luati dupa Thuia ca nu fute nimic, a ajuns galben doar datorita postarilor inutile. Experienta zero! Paracioasa mica.. 1
laury Reputație: 24071 Postat Martie 16, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 16, 2016 Fiind in zona cu ceva treaba am zis sa trec pe la fatuca. Sincer sa fiu, nu as recomanda; este cea din poze, dar nu merita. Are in jur de 1.50 si cred ca 30kg (uda), sani micuti (cu vergituri) si vergituri inclusiv pe abdomen. Singurul motiv pentru care am decis sa raman a fost pentru ca aveam prea multa treaba dupa si nu prea mult chef sa caut altceva. A incercat un oral, hai sa zicem de un 4-5(am avut parte si de mai rau), iar la normal nu se prea implica, sa zicem tot un 4-5. Nu pot sa ma plang insa de atitutinea ei, nu a incercat sa ma grabeasca, dar nici nu a aratat vreun interes, ce ma surprins placut insa la un moment dat a fost faptul ca a inceput sa-i sune telefonul si i-am spus ca poate sa raspunda daca vrea ca nu ma deranjeaza dar ea s-a ridicat doar si la oprit apoi intorcandu-se la treaba.Daca nu aveti ce face cu 50 de lei si nici prea mari pretentii puteti sa-i faceti o vizita, dar eu unul prefer sa dau banii aia pe o bere data viitoare ) Ti-am zis sa nu te mai iei dupa Thuia?Ai aruncat banii pe geam. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum