Sari la conținut

Anna acum in Deva 0722965114

Vizitator klaudiu88

Postări Recomandate

Postat

Nici o activitate de pe 01.04 țineți domle topicu cald . Eu sunt virgin pe bune si nu am pula chiar mare da cred ca e in stare sa intre...vedem o sun in seara asta. Intrebare daca nu ma pricep prea bine ma ajuti ? Si cand iei cina sa nu te întrerup sa sa stiu ce iau de mancare... kiss kiss

• Oras:Deva
Postat

A doua vizita facuta Anei. Nu mai fac o intreaga recenzie, am facut una. De data asta ma declar realmente incantat. E mare pacat ca o pierdem in favoarea albanezilor.

Probabil ca incepe sa aiba mai multa experienta si asta o face tot mai buna. Multa rabdare si inclinatie spre a-ti face pe plac, ce-ti poti dori mai mult...

Multumesc Ana pt ca nu te-a suparat greseala facuta de mine, succes la Alba si sper sa te intalnesc si dupa "redecorarea" care ziceai ca ti-o faci in vara.

Hai baieti sa-i aratam ca poate sa ramana la Deva, e pacat sa plece...

• Minus 1
  • Oras:Hunedoara
  • Oras:Hunedoara
Postat

Eu sunt hunedorean,dar părinții mei sunt din Alba(albanezi)!Adevărul e că oamenii sunt mai respectuoși,prin zona aceea,adică stiu sa aprecieze!Îmi pare rău să zic,dar noi ,hunedoreni,ne lipsește ceva!

• Like 1
Postat

salut manolo73,ma bucur ca ti-a placut compania mea, nu mam suparat asta este toti gresim,😘😘

Postat

buna alexyniyo21,sambata nu o sa mai fiu in deva 😘😘

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Buna Anna am o întrebare, tu și colega ta ce Servicii oferiti pt suma de 1500 lei/h ca sunt tare Dar tare curios... :)

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Buna Anna, daca mai vii prin Deva te deplasezi si la hotel? Multumesc!

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Buna elvisxxx80.nu fac deplasari

Ok multumesc Anna, poate vin eu la tine atunci cand vei fi in Deva, o zi faina!
  • Oras:... langa tine
  • Oras:... langa tine
Postat

Tocmai am vorbit cu Anna la telefon ieri si nu parea ca mai are de gand sa vina prin Deva in graba. Motivul nu a vrut sa mi-l spuna, a zis ca daca va fi sa vina, ne va anunta, dar e putin probabil. Pentru doritori... acum este in Resita; asa ca dragi resiteni nu stati pe ganduri, mergeti cu mare incredere si cu siguranta nu o sa regretati. Parerea mea.

Postat

Tocmai am vorbit cu Anna la telefon ieri si nu parea ca mai are de gand sa vina prin Deva in graba. Motivul nu a vrut sa mi-l spuna, a zis ca daca va fi sa vina, ne va anunta, dar e putin probabil. Pentru doritori... acum este in Resita; asa ca dragi resiteni nu stati pe ganduri, mergeti cu mare incredere si cu siguranta nu o sa regretati. Parerea mea.

este in arad de ieri

• Minus 1
Postat

E la Arad si isi face reclama pe Resita? Ce apucaturi... 😀😀😀

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...