azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Postat Ianuarie 6, 2016 Iooooooi, mă! L-o tradus! Vezi ma' inseamnca ca am devenit un clasic inviata
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 6, 2016 N'are. Curva d'aiaí curva, sa stie sa injure si sa stie sa suga pula.Daca nu are aceste doua calitati nu'i curva.Lasati curvele sa injure. manca.mi.ai pizda 4
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 6, 2016 Mie-mi place ca femeia să-mi vorbească murdar când i-l bag adică să zică ceva de genul " Futu-ți morțișorii mă-tii dacă-ți dai drumul repede, te explodez! " Dirty talking, să mor aici dacă nu.Dar sa nu aibă noroi în gură 1
raffaello Reputație: -6837 Postat Ianuarie 6, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 6, 2016 Dictionar:notmal = normalvine banii = vin banii Sexoaso , vrei sa te pup ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 Mie-mi place ca femeia să-mi vorbească murdar când i-l bag adică să zică ceva de genul " Futu-ți morțișorii mă-tii dacă-ți dai drumul repede, te explodez! " Dirty talking, să mor aici dacă nu.Cam asa ? 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Nu muri ma' ca ramane Kendra vaduva Nu-i a mea 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Dar sa nu aibă noroi în gură Normal, că noroiul aduce ghinion la carici și moare ca ăia cu atac cerebral. 1
^sexything^ Reputație: -510 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Ianuarie 6, 2016 Sexoaso , vrei sa te pup ? Da' io de cand astept pupicul ala. Numa nu mai vine. No.....
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Cam asa ? Cam așa ceva. Legat de clip, Sxb - nu-l cunosc deci nu e important, Smiley - un labagiu, Grasu - respect, fetele - fix pe mărimea mea
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 6, 2016 Normal, că noroiul aduce ghinion la carici și moare ca ăia cu atac cerebral.ferească Dzeu scuipă între tatele cucoanei sau iailen gură să fi mai sigur 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 intrebare-test:cine e stramoasa pitipoancelor? Cleopatra , aia care se vopsea cu toate culorile pă față și se futea cu soldații egipteni cu pula mare și care stătea toată ziua în oglindă și ținea buzele ca crapul dă Dunăre. A murit ca orice altă pițipoancă, arsă de niște șerpi vagabonți. 8
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 ferească Dzeu scuipă între tatele cucoanei sau iailen gură să fi mai sigur Le-aș lua da sunt în impas. Cum dracu fac că vreau să le iau în gură p-amândouă odată. E ca și cum aș mânca 2 pepenoaice cu o singură gură. Pula mea....mă predau.
raffaello Reputație: -6837 Postat Ianuarie 6, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 6, 2016 Da' io de cand astept pupicul ala. Numa nu mai vine. No..... Pai cand ai fost in Bucuresti ..nu mi-ai zis .Da' ..la-s ca ajung eu prin zona ta !
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 Cam așa ceva. Legat de clip, Sxb - nu-l cunosc deci nu e important, Smiley - un labagiu, Grasu - respect, fetele - fix pe mărimea mea Se stie !!!! 1
dönitz Reputație: 606 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Ianuarie 6, 2016 Ca fapt divers, mata esti una din cele mai mari curiozitati ale mele (ma refer, de pe lista "who's who" / "care cine-o fo' inainte"). Ma indoiesc ca asta-i primul user pe care l-ai avut pe aici, ca suspect de des creezi pericol pentru tastatura mea, cand te citesc in timp ce beau orice lichid...Tulai, Doamne! Mata bei și solide? Și io-s io. Am verificat. Vezi ma' inseamnca ca am devenit un clasic inviata No, după ce expiri îți vindem postările. 2
^sexything^ Reputație: -510 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Ianuarie 6, 2016 Pai cand ai fost in Bucuresti ..nu mi-ai zis .Da' ..la-s ca ajung eu prin zona ta ! Acum si tu..am fost acum 2 ani si jumatate in Bucuresti. Nu te stiam pe atunci.
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 6, 2016 Cleopatra , aia care se vopsea cu toate culorile pă față și se futea cu soldații egipteni cu pula mare și care stătea toată ziua în oglindă și ținea buzele ca crapul dă Dunăre. A murit ca orice altă pițipoancă, arsă de niște șerpi vagabonți.candidează la best answer 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 candidează la best answer
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 Cleopatra , aia care se vopsea cu toate culorile pă față și se futea cu soldații egipteni cu pula mare și care stătea toată ziua în oglindă și ținea buzele ca crapul dă Dunăre. A murit ca orice altă pițipoancă, arsă de niște șerpi vagabonți.Si nici nu era frumoasa, precum apare in filmul cu O'Toole si Anthony Quinn si uhh.. nu mai stiu cine a interpretat-o pe Cleopatra... 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Si nici nu era frumoasa, precum apare in filmul cu O'Toole si Anthony Quinn si uhh.. nu mai stiu cine a interpretat-o pe Cleopatra... Cred ca Liz Taylor dar nu sunt sigur. 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 6, 2016 Le-aș lua da sunt în impas. Cum dracu fac că vreau să le iau în gură p-amândouă odată. E ca și cum aș mânca 2 pepenoaice cu o singură gură. Pula mea....mă predau.în mecanica relativistă a lu Einstein,dacă ești intr.o rachetă ce zboară mai repede ca viteza luminii timpul se comprimă și poti crede că le iei în gură simultan dar de fapt tot alternativ se întâmplă 3
raffaello Reputație: -6837 Postat Ianuarie 6, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 6, 2016 Acum si tu..am fost acum 2 ani si jumatate in Bucuresti. Nu te stiam pe atunci. Ma stiai , da' n-aveai ochi pt mine ! De-atunci suspin !!! :
dönitz Reputație: 606 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Ianuarie 6, 2016 Si nici nu era frumoasa, precum apare in filmul cu O'Toole si Anthony Quinn si uhh.. nu mai stiu cine a interpretat-o pe Cleopatra... Cred ca Liz Taylor dar nu sunt sigur.Oho... Elizabeth Taylor o fost, dar âilalți doi nu... 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Postat Ianuarie 6, 2016 Ma stiai , da' n-aveai ochi pt mine ! De-atunci suspin !!! : Sa stii ca se vede asta
^sexything^ Reputație: -510 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Ianuarie 6, 2016 Ma stiai , da' n-aveai ochi pt mine ! De-atunci suspin !!! :
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum